Szerző Téma: Fenntartás és fejlesztés!  (Megtekintve 16263 alkalommal)

Nem elérhető Ex avionics

• Szakaszvezető
    • Profil megtekintése
Fenntartás és fejlesztés!
« Dátum: 2005 Augusztus 28, 19:27:57 »
[div align=center][font color=#ff0000]Fellerrel kitaláltuk, hogy ez az oldal lesz magyarország legjobb, legszinesebb harcirepülőkkel foglalkozó oldala.Azonban ennek a dolognak van anyagi vonzata. Na nem kell mindjárt nagy tételekre gondolni. Annyiról van szó, hogy szeretnénk ha nagyobb lenne a tárhelyünk, így lehetne feltenni nagyobb videókat, több képet, és egyéb fejlesztéseket. Természetesen a magunk és mások szórakoztatására, tájokaztatására. Feller úgy számolt, hogy havi 2-3 ezer forintból tökéletesen megoldhatnánk a problémánkat, ami jelenleg annyi, hogy kicsi a tárhely. Emberek! Találjunk ki valami humánus megoldást! Vagyunk elegen. Ha csak mindenki havi 50 ft-ot fizetne már jók lennénk....Ez ugye em egy nagy összeg?:) Várunk MINDENKITŐL Hozzászóllást, ötleteket.   Én speciel egy havi 100 ft-os tagdíjra gondoltam...azt hiszem ezt mindenki ki tudná fizetni, és nem okozna semmiféle gondot. Rószaszín csekken meg lehetne oldani a dolgot. Így olyan oldallá válnánk belátható időn belül, aminek párja nem lenne a hálón....Gondoljuk meg! Megér ez nekünk havi 50-100 ft-ot?

[font color=#6633CC]Üdv mindenkinek! [div align=left]
Ex avionics

Mig 29-est üzemeltettem...meg L-39-est is...

Nem elérhető one75

• Tizedes
    • Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2005 Augusztus 28, 19:45:02 »
benne vok! Én szívesen hozzájárulok. Akár ennél nagyobb összeggel is. a 50-100 ft elég sovány, de gondolom nem mindenkinek vastag a pénztárcája. O.K!

Phantom

Feller

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: 2005 Augusztus 28, 19:45:35 »
Üdv mindenkinek!

Épp most fizettem elő egy újabb 1 GB-os tárhelyre, úgyhogy reményeink szerint a közeljövőben özönleni fognak a videok az oldalra...
Hamarosan kategorizálva is leszek, és szavazni is lehet rájuk.

Ez persze csak akkor tartható fenn, ha közösen tudjuk fedezni a költségeket! Várjuk az ötleteket!

Üdv:
Feller

Feller

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2005 Augusztus 28, 19:50:16 »
Amilyen lehetőségek nekem eszembe jutottak:

Lehetne olyat csinálni, hogy pl. a Hónap szponzorálója.
Ez úgy lehetne, hogy valaki pl. Márciusban befizet 1000 Ft körüli összeget, ez már sokat segítene egy hónapban, és fel lenne tüntetve a neve a Videotárnál, és a főoldalon is, Márciusi szponzor néven..

Gondolkoztam emelt díjas SMS-en, ezzel az a baj, hogy pl. egy 800 Ft-os smsből mi 235 Ft-ot kaptnánk, a többi a szolgáltatóé, stb, szóval nem túl jutányos..

Így marad a banki átutalás, rózsaszín csekk.

Szóljatok, ha van valamilyen ötletetek.

Nem elérhető one75

• Tizedes
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2005 Augusztus 28, 19:55:27 »
szerintem is a rózsaszín csekk a legjobb, hisz nem tud mindenki egyformán segíteni, hiába is szeretne. így viszont annyit amennyi épp erre fordítható. De a hónap szponzora nem túl ötletes mert aki csak 50 ft tud adni, soha nem kerül oda, pedig ő is segített. Az lehetne véletlenszerű

Phantom

Feller

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2005 Augusztus 28, 20:01:17 »
Hát igen. Létre lehetne hozni egy Hozzájárulók/Szponzorok aloldalt, és ott feltüntetni abécé sorrendben, hogy ki adakozott. És talán azt is, hogy mennyit?

Üdv

Nem elérhető one75

• Tizedes
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2005 Augusztus 28, 20:07:06 »
nem tuom hogy a mennyit az tisztességes lenne-e. Tudod ha valaki nem dolgozik még vagy valami... Viszont véletlenszerűen lehetne a hóna szponzora, attól független mennyit adott. Én úgy hiszem ilyenkor nem a mennyi a fontos. Talán inkább az, hogy kevéssel is de segítenek. Az oldal viszont rendben, jó ötlet!

Phantom

Nem elérhető one75

• Tizedes
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2005 Augusztus 28, 20:19:47 »
1ötlet: Aki szeretne hozzájárulni bármilyen összeggel, regisztrálhatna 1 spec rovatba és magáról írna egy rövid bemutatkozást (esetleg képet is lehetne). Ezután jöhet az adakozás. A hónap szponzora pedig a hírek közt lehetne, amit véletlenszerűen sorsolnál és olvasható lenne a bemutatkozása, és hogy milyen elgondolásból segített. P.L

Phantom

Nem elérhető Ex avionics

• Szakaszvezető
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2005 Augusztus 28, 20:31:57 »
Végre megmozdult valami...;)

Mig 29-est üzemeltettem...meg L-39-est is...

Nem elérhető ihobpg

• Főtörzsőrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2005 Augusztus 28, 22:13:42 »
egyáltalán milyen címre küldjük ezt a csekket???

Feller

• Vendég
« Válasz #10 Dátum: 2005 Augusztus 28, 22:30:07 »
Hello!

Örülök, hogy vannak olyanok, akik érdemesnek találják az oldalt arra, hogy pénzt szánjanak rá. Amúgy az első video már fel is került, ami az említett új tárhelyen van. Ha vkinek bankszámlaszám kell, keressen meg emilen, vagy személyes üzivel.

Az én postacímem:

Nagy Ádám
3300 Eger, Pacsirta út 10/b

Üdv:
Feller

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2005 Augusztus 28, 22:51:55 »
Hali

Nem vok nagykepu de ezt egyosszegbe be lehetni mert en egy kicsit szeleburdi vok es igy elfelejtenem amugy hova lehet kuldeni vay hogyan ?
En benne vok szerintem nem rossz otlet

:) 8)

Feller

• Vendég
« Válasz #12 Dátum: 2005 Augusztus 29, 11:13:12 »
Hornet!

Olvasd el előző hozzászólásomat, ott a postacím, vagy írj egy üzenetet bankszámla számért.

Üdv:
Feller

Nem elérhető loxmanus

• Őrvezető
    • Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2005 Augusztus 29, 16:34:25 »
Üdv Mindenkinek.
Részemről ok. a dolog. CSak legyen tiszta az utalás.
10-telettel, Loxmanus.:)???;)

loxman

AV-8A

• Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2005 Augusztus 29, 20:26:55 »
Havi 50-100v nem vészes, anniyban benne vok, de +jegyezném, ez is problema lehet, nekem, mert pill. nincs melóm. Amúgy a szponzoros 5let igen jó, érdemes lenne felvenni az AS-ban hirdető cégekkel is a kapcs.-ot, mert ah TÉNYLEG M.o. 2. legnagyobb oldala vunk, akkor biztosan hirdetnének itt is.

AV-8A, tisztesség, bátorság, becsület