[div align=center][font color=#ff0000]Fellerrel kitaláltuk, hogy ez az oldal lesz magyarország legjobb, legszinesebb harcirepülőkkel foglalkozó oldala.Azonban ennek a dolognak van anyagi vonzata. Na nem kell mindjárt nagy tételekre gondolni. Annyiról van szó, hogy szeretnénk ha nagyobb lenne a tárhelyünk, így lehetne feltenni nagyobb videókat, több képet, és egyéb fejlesztéseket. Természetesen a magunk és mások szórakoztatására, tájokaztatására. Feller úgy számolt, hogy havi 2-3 ezer forintból tökéletesen megoldhatnánk a problémánkat, ami jelenleg annyi, hogy kicsi a tárhely. Emberek! Találjunk ki valami humánus megoldást! Vagyunk elegen. Ha csak mindenki havi 50 ft-ot fizetne már jók lennénk....Ez ugye em egy nagy összeg?:) Várunk MINDENKITŐL Hozzászóllást, ötleteket. Én speciel egy havi 100 ft-os tagdíjra gondoltam...azt hiszem ezt mindenki ki tudná fizetni, és nem okozna semmiféle gondot. Rószaszín csekken meg lehetne oldani a dolgot. Így olyan oldallá válnánk belátható időn belül, aminek párja nem lenne a hálón....Gondoljuk meg! Megér ez nekünk havi 50-100 ft-ot?
[font color=#6633CC]Üdv mindenkinek! [div align=left]
Ex avionics
Mig 29-est üzemeltettem...meg L-39-est is...