Szerző Téma: 2006-os repülőnapok!  (Megtekintve 2766 alkalommal)

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #60 Dátum: 2006 Augusztus 15, 12:13:07 »
Jövőre én is nagyon gondolkodok Zeltwegen. Még sose mentem repnapra külföldre, de Zeltweg nagyon közel van, németül is beszélek kicsit, és ott azért olyan progrtam szokott lenni, amiért érdemes. Aztán 1000%, hogy ott lesz Eurofighter, hisz azt veszik a sógorok, azért már megéri elmenni.

ps. Engem a szállítók nem nagyon érdekelnek. Mikor először láttam Herculest, az érdekes volt azért, de továbbra se lettem szerelmes az igáslovakba.

Változtatás: 2006.08.15 12:04 Buzz Lightyear

Nem elérhető skyhawk

• Törzszászlós
    • Profil megtekintése
    • http://www.lovibali.eoldal.hu
2006-os repülőnapok!
« Válasz #61 Dátum: 2006 Augusztus 15, 14:20:06 »
Idézet
Jövőre én is nagyon gondolkodok Zeltwegen. Még sose mentem repnapra külföldre, de Zeltweg nagyon közel van, németül is beszélek kicsit, és ott azért olyan progrtam szokott lenni, amiért érdemes. Aztán 1000%, hogy ott lesz Eurofighter, hisz azt veszik a sógorok, azért már megéri elmenni.

ps. Engem a szállítók nem nagyon érdekelnek. Mikor először láttam Herculest, az érdekes volt azért, de továbbra se lettem szerelmes az igáslovakba.

Változtatás: 2006.08.15 12:04 Buzz Lightyear

A zeltwegi repnap valóban jó. Ott láttam elöször közelről Corsair-t, B-25, Me-109-est. Nagyon jó kis rendezvény volt. Ja! Nem volt belépő!!!

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #62 Dátum: 2006 Augusztus 15, 17:23:57 »
Zeltwegen én is gondolkozok. Mondjuk németül kb. semmit nem tudok annak ellenére hogy gimiben tanultam németet. Mondjuk angolt azért a szomszédok nyílván messze jobb arányban beszélik mint idehaza, szal nem para szerintem.

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #63 Dátum: 2006 Augusztus 15, 17:27:03 »
Idézet
Zeltwegen én is gondolkozok. Mondjuk németül kb. semmit nem tudok annak ellenére hogy gimiben tanultam németet. Mondjuk angolt azért a szomszédok nyílván messze jobb arányban beszélik mint idehaza, szal nem para szerintem.

Figy főnök, németül értek, az utamat fizetem! Kell ennél több? :P

• Alezredes
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #64 Dátum: 2006 Augusztus 21, 09:25:06 »
Ja igen! El is felejtettem, hogy ingyenes szokott lenni...
kösz Skyhawk!

Változtatás: 2006.08.21 09:15 Buzz Lightyear

• Alezredes
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #65 Dátum: 2006 Augusztus 22, 16:30:16 »
Ezt lenne jó látni élőben!
De ahhoz valsz minimum az ILA-ra el kellene menni, gondolom...

Nem elérhető Tophatters

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #66 Dátum: 2006 Szeptember 03, 22:16:43 »
Voltam tegnap Brnoban és nagyon jó repnap volt. Nekem nagyon tetszett a program. Magyar MiG-29 kicsit gyengét repült, a szlovák viszont nagyon ütőset. (amúgy a magyar MiG-29-nél nézték a legtöbben az eget) A csehek is jók voltak, a cseh Gripent különösen kiemelném, Gripentől ilyen jó műrepülő programot még nem láttam. A spanyol Hornet is gyönyörűt repült. Én amerikai F-16-ot most láttam először repülni. Igazi erőből repülés volt, nekem tetszett. Végig áramláleválások... a pilótahúzta neki rendesen. C-27J bemutatója a szokásos volt. Néha majd megállt a levegőben!! Repült a C-27 együtt a Frecce Tricolorival is. A Biele Cervone Iskry kötelék 2004 óta szerintem jelentőset fejlődött. A Team 60 programját kicsit gyengének találtam, de azért elment. A Hind átlagosat repült. A Sokol helikopter mentési gyakorlatot mutatott be, kár hogy nem műrepült.
Szerintem jó repnap volt, jó volt a szervezése is, megérte elmenni.
Egyetlen hibája van, de ez a reptérnek a sajátossága, az hogy egész nap szembenapos.

Nem elérhető skyhawk

• Törzszászlós
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #67 Dátum: 2006 Szeptember 03, 23:53:03 »
Én is egy órája jöttem meg Brno-ból. A 2 évvel ezelötti repülőnaphoz képest igen jó repnap volt. A magyar MiG-29 valóban kicsit gyengébbet adoot elő /idén nem is tudom ki a bemutató pilóta/. De azért jó volt. A Frecce a szokásos /zseniális/ formáját hozta. Akkor még ott volt a kötelékezés a C-27 Spartannal. Ki volt állítva egy AWACS Hogy a legnagyobb vasat említsem. A többi gép a szokásos darabok voltak, F-15, F-16, Tornado, L-39 stb. Egyébként személy szerint nem tudom őket megunni!

Nem elérhető skyhawk

• Törzszászlós
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #68 Dátum: 2006 Szeptember 03, 23:53:17 »
Én is egy órája jöttem meg Brno-ból. A 2 évvel ezelötti repülőnaphoz képest igen jó repnap volt. A magyar MiG-29 valóban kicsit gyengébbet adoot elő /idén nem is tudom ki a bemutató pilóta/. De azért jó volt. A Frecce a szokásos /zseniális/ formáját hozta. Akkor még ott volt a kötelékezés a C-27 Spartannal. Ki volt állítva egy AWACS Hogy a legnagyobb vasat említsem. A többi gép a szokásos darabok voltak, F-15, F-16, Tornado, L-39 stb. Egyébként személy szerint nem tudom őket megunni!

Nem elérhető bogesz

• Szakaszvezető
    • Profil megtekintése
2006-os repülőnapok!
« Válasz #69 Dátum: 2006 Szeptember 06, 18:58:12 »
De jó neked!Én is el akartam menni, csak nem jött össze.Majd legközelebb.
F-14:király macsek!