Hát nem is tudom. Az oroszok jobbak az aerodinamikában. Ezzel azért vitatkoznék, vagyis inkább pontosítanék. Jobbak voltak. Bár ebben a kijelentésben sem vagyok biztos igazán.
Mint tudjuk, a MiG-29-es hagyományos vezérléssel rendelkezik, a Szu-27 pedig részlegesen rendelkezik az elektronikus kormányvezérléssel. Ezért ezek a gépek aerodinamikai szempontból viszonylag stabilak, különben a pilótáknak folyamatosan a gép vezetésével kellene bajlódniuk. Az F-16-os volt viszont a legelső harcigép, amit eleve instabilnak terveztek. Ezért szükség volt a fly by wire rendszer beépítésére, ami segédkezik a gép vezetésében. A rendszer lelke a repülésvezérlő szoftver, ami bizonyos korlátozásokat szab a gép által végezhető manővereknek, túlterheléseknek. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy új szoftverrel, vagy szimplán a koráltok enyhítésével még jobb lenne a Falcon manőverező képessége. De az már veszélyeztetné a repülésbiztonságot. Ti írtátok, a valamelyik bemutató után némi lakatosmunkát kellett végezni az egyik 29-esünkön. Ugyanez lenne a helyzet a Falconnal is.
Én egyébként közeli légiharcban egyenrangúnak tartom a Falcont és a Fulcrumot. Nem igazán lehet hallani megbízható eredményeket a gyakorló légiharcokról. Ha hozzánk jönnek külföldiek, akkor is mindenki a saját győzelmeit emlegeti.
No de kissé eltértem a témától. Szóval miért is csak VOLTAK jobbak az oroszok az aerodinamikában. Az amerikaiaknál lassan szolgálatba áll végre a Raptor. Azt pedig a legmodernebb aerodinamikai kutatások alapján fejlesztették ki. Az amerikaiak behozták a lemaradásukat, már ha volt egyáltalán olyanjuk. Sőt szerintem már meg is előzték Oroszországot. Ma ugyan még nem látni a bemutatók sztárjai közt az F/A-22-eseket, de biztos vagyok benne, hogy pár éven belül ez is meg fog történni. És akkor a nagyközönség is meg fogja látni, vége az oroszok aerodinamikai uralmának.
Ennyi.