Az An-26 makettről néhány szó:
A rámpa nyitható, a tehertér egész jól kidolgozott, bár egy kis feljavítás nem árt. A rámpán és a tehertéren ajánlom a szegecselés kidolgozását. Megfelelő szerszámmal nem nehéz.
A panelvonalak kicsit vékonyak de szépek. Az oldalsó ajtó nyitható, kapunk is egy nyitott változatot. Ezen ,még a kilincs is nyitott állapotban van. A kitben megtalálható még a WC-ülőke is! A kabin matricás. Ez nem rossz, meg aztán úgyse fog nagyon látszani. Kétféle futóművet kapunk: egyik megterhelt állapotban imitálja a gépet, míg a másik az üres, könnyű géphez használható fel. A kerekek előre lapítottak. Törzsfeleknél illesztési segédlet nincs, vigyázni kell!!! Gyárilag egy ukrán két orosz és egy United Nations gépet készíthetünk el a matricából. Én egyébként több házi feljavítással tervezem a gépet. Szeretném az oldalsó ajtót is kifűrészelni és helyette a nyitottat berakni. Bár majd csak nyáron fogom elkezdeni, mert most még sok makettem van.Természetesen magyar gépet fogok csinálni, a HAD gyárt is matricát, de még a régebbi, világosabb szürke árnyalatút szeretném megcsinálni. Oldalszám az 405, 406, vagy 407 lesz. Gondolkoztam először a 204-es festésén is, de aztán azt elvetettem, mivel túl szépnek találtam a tehertért ahhoz, hogy teljesen átalakítsam. Mert akkor üléseket, asztalokat kellett volna csinálnom, amit végül mégse akartam, és végülis a fentebb említett 405, 406, 407 gépek valamelyike mellé is oda lehet rakni az MH-93. Vitéz Háry László Repülőosztály matricát. (van vagy 10.... )
Na most hirtelen ennyit. Ha valakit érdekel akkor írjon.
Képek a makettről:
http://kep.tar.hu/tophatters/50251413MiG-21 Forever!!