Szerző Téma: Lock on (ubisoft)  (Megtekintve 24529 alkalommal)

csornij

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Dátum: 2004 Március 02, 18:42:58 »
Azt hiszem, hogy a Ubisoft ezzel a szimulátor programmal csodát tett, nekem sajnos csak a Demo van meg. Ez egy MIG -29-es és egy A-10-es küldetést tartalmaz, valami hihetetlen részletességgel, él a müszerfal minden műszere, és 110%-ig hiteles. A Mig-gel egy Mirage 2000-esel keveredik csatába az ember, az A-10-essel pedig T-80-at ,BMP-2-est, BRDM-et, Silkát, és két szerencsétlen GAZ-66-ost lehet ripityommá aprítani. Azért nem könnyú, mert nekem csak olyan 10. alkalommmal sikerült mindent végigcsinálni és leszállni. Csodálatos a grafika, a gépek fényképminőségűek, vagy talán még jobbak is. A teljes verzióban lehet repülni F-15-öt, Su-27,33,35-öt, Jak-ot. Azt hiszem érdemes beruházni egy eredeti változatra, majd ha lehet itthon kapni. Külfüldön kb. tavaly nov. végén jelent meg.

Deneuve

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #1 Dátum: 2004 Március 02, 18:42:58 »
én csak hallottam róla...
gépigénye milyen?

csornij

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #2 Dátum: 2004 Március 02, 18:42:58 »
Hát a demóhoz is legalább 1.5-es proci és GForce 4-es vidikártya kell, a nagy programról az a hír járja, hogy csak XP-vel hajlandó futni, csodálkozom rajta, azt hiszem ezt majd le kell még chekkelni.

McPie

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #3 Dátum: 2004 Március 02, 18:42:58 »
Nagyon jó a Lock On!
 Jelenleg 2:28 óra repült időm van A-10A-val. A játék csúcs, nagyon realisztikus, sajnos az én konfigomat nem komálja, de majd csiszolok rajta!

Deneuve

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #4 Dátum: 2004 Március 07, 13:54:48 »
Néztem az oldalát... lo-mac.com
hát ezek a screenshotok gyönyörűek az biztos!8)

csornij

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #5 Dátum: 2004 Március 08, 08:12:13 »
Megvan a teljes verzió, és tényleg csak XP-vel hajlandó rendesen futni, persze nem árt letölteni az első hivatalos patch-et sem. Izmos vid.kártya kell, meg legalább 512 mem. Aki szereti a szim.eket és teheti vegye meg (9900 HUF), nem fog csalódni. Hihetetlen grafikai részletesség jellemzi a programot, és persze minden állítható! Küldtem az Ádámnak (oldalgazda) már legalább egy hónapja egy rakás scrennshoot-ot, nem rakta fel, mert azt mondta, hogy lesz egy szimulátor aloldal és majd abban lesz neki hely, hát ez a mai napig nem történt meg, sajna!???

Csornij......

Vendég

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #6 Dátum: 2004 Március 14, 17:27:17 »
Nekem is megvan.Én legtöbbet a MIG-29-el repülök,nagyon jó az a gép

Vendég

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #7 Dátum: 2004 Március 22, 15:49:02 »
A grafikától leesett az állam (nagyon szép) bár elég összetett nekem sajna én az USAffal játszottam az valahogy egyszerűbb volt.

Vendég

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #8 Dátum: 2004 Március 24, 20:58:31 »
A játék csúcs. Jól írták a Gamestar-ban ETALON született.Sajnos nincs olyan jó gépem amit ez a játék megérdemelne de még így is élvezhető.Az XP rengeteg haszontalan progit futtat ezeket kapcsoljátok ki és akkor egész jó lesz.

csornij

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #9 Dátum: 2004 Március 24, 22:06:36 »
Kedves Vendég!

Milyen felesleges programokra gondolsz amiket futtat az XP, és ki lehet kapcsolni? Jó lenne, ha max grafikával is simán futna!! Egy Lock On fan.....

Írd le légy szives részletesen!! Kösz.....::|

Csornij......

Vendég

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #10 Dátum: 2004 Március 30, 17:25:43 »
Nekem is csak a Demó van meg nemsokára meglessz a teljes.A Mig-29 a kedvenc gépem benne csak az a kár hogy a Mirage-2000 túl könnyű ellenfél mért nem tettek be helyette F-16 azt jobban bírnám! Nálam 640*480-on fut mert csak egy Geforce2 mx-400-om van nemakad és a grafika is majdnem full kivéve a felbontást.;)

Vendég

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #11 Dátum: 2004 Március 30, 20:36:54 »
Nézzétek meg a http://www.redhunters.hu-t!

McPie

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #12 Dátum: 2004 Március 31, 09:20:46 »
Örülj neki, hogy Mirage-2000 az ellenfeled, és olyan-amilyen. :) A játékban majd rájössz, milyen kellemes érzés vért izzadni amíg lerázol 1 darab AIM-120-at... és ahogy sebességet és iránytvesztve lihegsz, már jön is a következő... esélytelen MiG-29 és Szu-27 -nek is.
Ha közelharcra kerülne a sor, akkor meg az extrémebb helyzetből is indítható AIM-9 -esekkel találod magad szemben, míg neked R-73-assal kell próbálkoznod. Aztán jön a gépágyús lövészet, a fordulóharc: két túlhúzás és máris darab kőként zuhansz vagy lapos dugóhúzóban pörögsz lefelé, ahonnan csak a lábpedálokkal tudod kirángatni magad, HA van elég magasságod ÉS időd, mert az ellenfél közben már éppen belőtte magát a Vulcan-ja túloldalán...

Si vis pacem para bellum!

cm327

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #13 Dátum: 2004 Április 03, 19:04:28 »
A demot hol lehet letölteni?

Hajrá Szu-27

McPie

• Vendég
Lock on (ubisoft)
« Válasz #14 Dátum: 2004 Április 06, 14:01:10 »
Idézet
cm327 írta:
A demot hol lehet letölteni?

Hajrá Szu-27

www.lo-mac.com

A II. magyar szimulátor bajnokság EZEN IS folyik majd. Én már letöltöttem hozzá az első feladat-küldetést. Hát mit mondjak: ezek ha a szervezők mindenáron ragaszkodnak a MiG-29 -el való repüléshez az szívük joga, de akkor miért egy gépjárműoszlop UB-20-as rakétablokkal való támadása a feladat?! (Az AH-64-esek lelölövöldözése után, de az ülő kacsákra való lövöldözés...) Gondolom a második küldetésben meg Szu-25-el kell majd F-16-osok ellen légiharcot vívni.
Szóval: nem az elsődleges feladatkörében kell bizonyítani a MiG-el.

Si vis pacem para bellum!