Én is a nagy haditengerészeti kikötőket nyálaztam végig, így lehet könnyen hajókat találni. Csak persze a hibák... Én pl megtaláltam a megépült 4 Iowa osztályú csatahajót (Iowa, Wisconsin, Missouri meg New Jersey), ámde 5 különböző helyen :) Aztán kiderült hogy az Iowa van fent egyszerre két helyen, egyszer a nyugat, másszor a keleti parton...
Nem tudom ezt javították-e az új verzióban, illetve hogy frissültek-e azok a képek...
No de. Seattle, elég nagy a hordozósűrűség, bár már nem aktívak, egy kivételével: USS Abraham Lincoln: 47°58\'50.80\"N - 122°13\'40.59\"W
Az érdekesebb kicsit arrébb van, Bremertonban. Ez új kép, régebben láttam már, de akkor még nagyon gyökér felbontás volt csak. Szóval három régebbi, már kivont hordozó. A középső egészen biztosan a Kitty Hawk osztályú CV-64 Constellation, a másik kettőről csak gyanítom hogy Essex osztályúak. A pontos koordináták: 47°33\'2.51\"N - 122°39\'14.40\"W
Utána kéne nézni, de most már pakolásznom is kéne mert húzok Egerbe
De sok partra szálló hajót is lehet találni egyébként a Tarawa és Wasp osztályokból :)