Szerző Téma: Napi politika  (Megtekintve 30813 alkalommal)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #30 Dátum: 2006 Augusztus 20, 22:02:38 »
Figyi. Én megszavaztam igen. Szavaztam a kisebbik rosszra, illetve még így is jobban bízom a balban. Amúgy meg hazudik mindenki. Az MSZP-ben engem igazából az zavar hogy némileg úgy tűnik, koncepció nélkül csinálják azt amit csinálják. Amolyan ad hoc reformok. Az egész kidolgozására több időt kell szánni. A megszorítások nem leptek meg. Ahogy Buzz is mondta, aki egy kicsit is átlát a szitán az tudta. Kénytelenek vagyunk szívni a megszorítások miatt, én sem szeretem ezt a szitut, de ez van, átvészeljük. Engem az érdekel mi lesz itt 2010-ben.

Amúgy a hétvégén kibújt még egy fideszes kamu. Ők azt állítják hogy európában nálunk legmagasabbak az autópálya-díjak. Nos, itthon vettünk egy 4napos matricát, valami 1500-1600 forint körül volt. A pontos ára nem rémlik. Ez az összes autópályára érvényes tudomásom szerint. Horvátországba mentünk, ott a fizetőkapus megoldást használják. És az a helyzet, hogy messze többet fizettünk autópályadíjat a kétnapos horvátországi tartózkodás alatt, mint 1600 forint. Arról nem is beszélve hogy többször sorba kellett állni a kapuknál... Szal no comment. Ez is kamu... Mondjuk nem életbe vágó.

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #31 Dátum: 2006 Augusztus 20, 23:14:08 »
jaja liv mi is mentünk le horvátba splitig
és mivel 1 hajót is húztunk magunk után:D
12000 fizettünk... a rabló kurva annyukat... nálunk a 4 napos 1400 ft mivel azt is kellett venni... de amúgy az iromány amit it közzé tettek érdekes...
nagyon érdekes:( én eléggé 1xűen megoldanám FORRADALOM a rabló banda ellen aki mindenkinek a szemébe hazudott!!! 5 év alatt úgy tönkre vágta gazdaságilag,morálisan,erkölcsileg ezt a csonka hont h ezért 1 rendes nemzetállamban már akasztással válaszolna a nép!

Nem elérhető skyhawk

• Törzszászlós
    • Profil megtekintése
    • http://www.lovibali.eoldal.hu
Napi politika
« Válasz #32 Dátum: 2006 Augusztus 21, 08:06:56 »
\"mindenesetre ha a levél hangulatát veszem alapul, akkor ideje lenne külföldre vinni minden tőkésnek a pénzét, mert nagyon érik egy jó kis tőkésaprítás (jobb és baloldalon egyaránt)\"...[/quote]

Ezzel maximálisan egyetértek. Én egy Veszprém megyei kisvárosbam lakok és dolgozok. Amiket hallok itt más munkahelyekről hogy hogyan bánnak az emberekkel a főnökök+tulajok. Na az már vérlázító!!!
Tegnap beszélgettem egy emberkével. Ő egy főnök egy itteni cégnél. Megvolt sértődve hogy a gyár parkolójában behorpasztották a kocsiját. Persze nem szándékosan! :)

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #33 Dátum: 2006 Augusztus 21, 09:00:23 »
Hozzá akartam szólni, de majdnem képtelen vagyok. Liverbird! Örülök, hogy te még nem ragadtattad magad el nagyon, és egyetértek ezzel:
\"Szánalmas hogy egyes emberek ilyen irományokra fecsérlik az idejüket. Az pedig lehet hogy szólásszabadság van, de tudomásom szerint nem lehet közzétenni ilyen jellegű anyagokat.\"
Annyit tennék még hozzá, és főleg Kerozinnak üzenem, hogy az a hosszabb írás nem kicsit törvénysértő, szerintem nem ártana eltávolítani. Ugyanis egyrészt törvényellenes fegyveres felkelésre buzdítani a fennálló alkotmányos rend ellen, továbbá kimeríti a közösség elleni izgatást, és az emberölésre való felbujtást (amikor arról írnak, hogy kiket \"kell\" kivégezni). Az írás \"értelméről\" meg csak annyit, hogy aki ilyet ír: \"valamennyi párt, beleértve a milyenket is\" (sic! MILYENKET!!!) az nem más, mint egy óvodás szellemi szintjén leledző írástudatlan suhanc.

Szóval, Kerozin komolyan csalódtam benned (\"akkor ideje lenne külföldre vinni minden tőkésnek a pénzét, mert nagyon érik egy jó kis tőkésaprítás \" tőkésaprítás? eszednél vagy????? És ki fogja aprítani a tőkéseket? Kaszára-kapára parasztok!? Ez tzeljes agyrém, hogy felnőtt ember képes ilyen eszméletlen baromságot komolyan gondolni!!!!), meg tulképp mindenkiben, aki ezt a hihetetlen baromságot képes volt egy pillanatig is komolyan vitaalapnak tekinteni.

Alamo!
\"ezzel a birkanéppel már mindent meg lehet csinálni... itt már nem lesz forradalom pedig én benne lennék a lázadók között...!\"
Te csak maradjál otthon a jóanyád szoknyáján, és gyakorold a helyesírást, mert most is majdnem sírva fakadtam egy-két hozzászólásod színvonalán. Komoly baj, ha te a következő választásokon már szavazhatsz, mert pillanatnyilag én nemhogy az ország jövőjét, még egy kukacos almát se bíznék rád.

És az egészben a legszánalmasabb: megnéztem ezt a tűzliliom.hu-t, hát ez akkora szarkupac!!!! Van egyolyan cikk, hogy a madárinfluenza valójában az izraeliek által, speciálisan az arabok ellen kifejlesztett genetikai fegyver, és azért a távolkeleten jelent meg, hogy ne gyanakodjunk egyből a zsidókra! (mondjuk spec azt nem magyarázza meg, hogy akkor a sárgák miért halnak tőle, de ez részletkérdés...)

Változtatás: 2006.08.21 09:38 Buzz Lightyear

judy

• Vendég
Napi politika
« Válasz #34 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:18:42 »
ami az országban jelenleg folyik az valóban gyalázatos.
ami a cikkben igaz=egyik politikai oldal sem különb a másiknál, sőt! gyakorlatilag uazok. uazt mondják csinálják pepitában!
nincs lényeges külnbség köztük!!!!
uaz a tőkés csoport tartja kezében mindkettőt!

egyébként ezügyben érdemes a munkaspart.hu-n is tájékozódni!
szal. jobbról balról uazt mondják, igaz, csak a partvonal széléről...

ami agyrém a cikkben=nem lehet \"forradalmat szervezni...\"
ez már \'23-ban sem jött össze itt európában.
azóta + csak olyan helyeken mint kuba. de ott is jelentős külföldi segítséggel!

szóval ha forradalom lesz
1.nem most lesz (számításaim szerint 5-7 év múlva)
2. spontán lesz (mint \'56-ban)

ami szakmailag illeti az anyagot.
mit akarnak? a nép kezébe adni a hatalmat? és ki a nép? mert \'89-ben is a nép kezébe került a hatalom...

judy

• Vendég
Napi politika
« Válasz #35 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:22:33 »
jah. és addig nem lesz forradalom, amíg 70%-ék körül9 a választásokon a részvétel.
ez azt jelenti, hogy ennyi ember még hisz vmelyik oldalnak. szóval az kell, hogy  a választási részvétel lemenjen 30%-ék körülire, vagy az alá.
no akkor nézném meg kunce orbán gyurcsány, vagy bármelyik más (mindegy hogy híjják üket) kis minidiktátornak a pofáját!!!!!
mert ez azt jelentené. mondjatok csináljatok amit akartok.
minket nem érdekel.
nem hiszünk egyik oldalnak sem!!
asszem lenne nagy összeborulás, + nemzeti egység a parlamentben...

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #36 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:27:51 »
Judy!

Örömmel látom, hogy valamiben egyetértünk: én is azt írtam itt egyszer, hogy szerintem max20-30% a meggyőződéses pártszavazók aránya, de a részvétel sose lesz ennyire alacsony, mert ugyanaz a plusz 30-40% aki most is, a jövőben is el fog menni, hogy a \"kisebbik rosszra\" szavazzon, bármelyiket is tekintse annak.

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #37 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:32:32 »
Már 1 jó ideje más lányok szoknyáját fogdosom:D... Amúgy meg szarok bele a helyesírásba! Az eszme a lényeg ami ez ellen a posztkommunista kormány ellen a vérembe ivódott!(NAH EBBE ASSZEM NINCS HELYESÍRÁSI HIBA)(húúúezértmostmit fogokkapniazinternetesóvóbácsiktól)
hogy mien infantilis meg mien krómozott bilibe lóg bele a keze meg h egy lyukas kétfillérest is inkább a sarki csövesre bíznám (őt nevezném ki pénzügyminiszternek)

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #38 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:45:48 »
Beleivódott az eszme a véredbe? Ilyesmire egy csomó jó gyógyszert árulnak. (Zu Risiken und Nebenwirkungen fragen Sie Ihren Artzt, oder Apotheker.)

Nem elérhető Judy

• Szakaszvezető
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #39 Dátum: 2006 Augusztus 21, 10:50:40 »
továbbá nem volna szabad a népet kiskorúnak nézni.
no. maországon az a helyzet, hogy egy átlag ember is láthatná, hogy mi van itt, de NEM AKARJÁK LÁTNI.
ill. ha látják, cinkosan odaállnak egyik v. másik oldal mellé.
szóval a szokásos magyar SZÉTHÚZÁS MEGY.
mint már évszázadok óta!!!!

így volt ez már mohácsnál is meg előtt is!! ld. kettős királyság és tsai...

a lényeg a magyarok egyszersem álltak ki ÖNKÉNT egyik, vagy másik aktuális irányzat KÖVETKEZETES képviselete mellett!!!!

ezt számtalan történelmi példával tudom bizonyítani!

szóval itt bukik meg minden \"\"szélsőség\"\" magyarországon. mert szélsőség az csak annyit jelent nálunk, hogy következetesen képvisel egy irányt (és nem a kannibálok pártja). és ez bizony itt nem kell a népnek--ez REALITÁS. nos mindez nem azt jelenti, hogy ne kellene felelős vezető réteg az orzságnak aki mindebből a maxot ki tudja hozni.

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #40 Dátum: 2006 Augusztus 21, 12:22:08 »
Judy! A következetes az következetes, a szélsőséges meg szélsőséges. Más a jelentése, még nálunk is. Az előbb gyakorlatilag azt mondtad, hogy mindenki kedvenc kis Adolfja következetesen terjesztette a nemzeti szocializmust, nem pedig egy szélsőséges és beteg elme volt. Mert ebből akár ide is kilyukadhatunk. Szélsőséges az, aki bármilyen eszközt hajlandó felhasználni céljának eléréséhez. Akár forradalmat szít, háborúba kezd. Azt mondjuk én magam is elismerem hogy az MSZP nem túl következetes, sokszor azt sem tudják mit csináljanak, meg hogyan. Mert nem igazán van koncepciójuk, csak ide-oda kapdosnak.

A másik meg Kero. Ez a tőkésaprítás szemet szúrt nekem is. Szidod itt a komcsikat, közben pedig Te vagy a legnagyobb kommunista a fórumon, ha a tőkéseket hibáztatod mindenért.

Végül Buzz, én is gondoltam hogy bűncselekménynek nevezzem ezt az irományt, de már túl fáradt voltam este hogy ilyen jogi dolgoknak nézzek utána. De így frissen és üdén már egyet értek a dologban.

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #41 Dátum: 2006 Augusztus 21, 15:16:04 »
magyarul antikommunista vagyok!és engem nem téveszt meg 1 db M betű nacsá meek füvetnyírni:(

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #42 Dátum: 2006 Augusztus 21, 17:29:50 »
Idézet
magyarul antikommunista vagyok!és engem nem téveszt meg 1 db M betű nacsá meek füvetnyírni:(

Váljék egészségedre. Énmeg anti-bálnavadász vagyok.

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #43 Dátum: 2006 Augusztus 21, 19:01:56 »
Kedves Mindenki!

Az engem ért vádak alapján ideje egy kicsit a dolgokat tisztázni!

1. Nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali.
2. Nem értek egyet a szöveggel, csak vitaindítónak tettem be, ami sikerült is...
3. Buzz, csalódtál? Miért is? Mert ezt az oldalt is megvizsgálom?
4. Hát igen én is azt mondom, mindegyik hazudik, le vannak egymással paktálva...
5. Tőkésaprításról meg annyit, hogy majd meglátjuk... Akármi lehet... Még kasza is...

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
Napi politika
« Válasz #44 Dátum: 2006 Augusztus 21, 19:03:26 »
Idézet
Kedves Mindenki!

Az engem ért vádak alapján ideje egy kicsit a dolgokat tisztázni!

1. Nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali.
2. Nem értek egyet a szöveggel, csak vitaindítónak tettem be, ami sikerült is...
3. Buzz, csalódtál? Miért is? Mert ezt az oldalt is megvizsgálom?
4. Hát igen én is azt mondom, mindegyik hazudik, le vannak egymással paktálva...
5. Tőkésaprításról meg annyit, hogy majd meglátjuk... Akármi lehet... Még kasza is...

Tovább fűzöm a gondolatokat. Én nem őket hibáztatom. Én csak azt mondom h lassan megérett már egy... ennyi... nem mondtam azt h kéne, azt sem h nem... Én annyit mondtam, h lassan ha így megy a helyzet akkor külföldre vinném a pénzem...

Ugyh. kedves Liv és Buzz nem kell kiforgatni a szavaimat...