Hozzá akartam szólni, de majdnem képtelen vagyok. Liverbird! Örülök, hogy te még nem ragadtattad magad el nagyon, és egyetértek ezzel:
\"Szánalmas hogy egyes emberek ilyen irományokra fecsérlik az idejüket. Az pedig lehet hogy szólásszabadság van, de tudomásom szerint nem lehet közzétenni ilyen jellegű anyagokat.\"
Annyit tennék még hozzá, és főleg Kerozinnak üzenem, hogy az a hosszabb írás nem kicsit törvénysértő, szerintem nem ártana eltávolítani. Ugyanis egyrészt törvényellenes fegyveres felkelésre buzdítani a fennálló alkotmányos rend ellen, továbbá kimeríti a közösség elleni izgatást, és az emberölésre való felbujtást (amikor arról írnak, hogy kiket \"kell\" kivégezni). Az írás \"értelméről\" meg csak annyit, hogy aki ilyet ír: \"valamennyi párt, beleértve a milyenket is\" (sic! MILYENKET!!!) az nem más, mint egy óvodás szellemi szintjén leledző írástudatlan suhanc.
Szóval, Kerozin komolyan csalódtam benned (\"akkor ideje lenne külföldre vinni minden tőkésnek a pénzét, mert nagyon érik egy jó kis tőkésaprítás \" tőkésaprítás? eszednél vagy????? És ki fogja aprítani a tőkéseket? Kaszára-kapára parasztok!? Ez tzeljes agyrém, hogy felnőtt ember képes ilyen eszméletlen baromságot komolyan gondolni!!!!), meg tulképp mindenkiben, aki ezt a hihetetlen baromságot képes volt egy pillanatig is komolyan vitaalapnak tekinteni.
Alamo!
\"ezzel a birkanéppel már mindent meg lehet csinálni... itt már nem lesz forradalom pedig én benne lennék a lázadók között...!\"
Te csak maradjál otthon a jóanyád szoknyáján, és gyakorold a helyesírást, mert most is majdnem sírva fakadtam egy-két hozzászólásod színvonalán. Komoly baj, ha te a következő választásokon már szavazhatsz, mert pillanatnyilag én nemhogy az ország jövőjét, még egy kukacos almát se bíznék rád.
És az egészben a legszánalmasabb: megnéztem ezt a tűzliliom.hu-t, hát ez akkora szarkupac!!!! Van egyolyan cikk, hogy a madárinfluenza valójában az izraeliek által, speciálisan az arabok ellen kifejlesztett genetikai fegyver, és azért a távolkeleten jelent meg, hogy ne gyanakodjunk egyből a zsidókra! (mondjuk spec azt nem magyarázza meg, hogy akkor a sárgák miért halnak tőle, de ez részletkérdés...)
Változtatás: 2006.08.21 09:38 Buzz Lightyear