Nem kizárt h a grúz rendőrök (sőt igen valószínű) h parancsba kapták h így csinálják.Aim-120.Neked részben igazad van,de mint többször említettem (már a tüntetések kezdete óta amikor mindig figyeltem az eseményeket,főleg esténként a különböző,orosz,bbc,meg magyar híradókat) itt a tüntetők télleg nem csináltak semmit és télleg a rendőrök kezdték. Nem úgy mint tavaly meg idén,ezért vagyok a grúzok esetében a tüntetők pártján míg Magyarország esetében teljesen a rendőrök pártján állok mert itt a híresztelésekkel ellenétben Mo-n nem a "gyilkos,hazaáruló és külföldi<tüntetőék szerint főleg szlovák,orosz(!) és amerikai rendőröket hívott be a kormány tavaly mert a magyarok kevesen voltak.ezt többeközt youtube vidókr alapozzák amikor a rendőr befu a tüntető után 1 MC étterembe és kiabálja mindenkinek h "get out of here" csak az okosok elfelejtették h a rendőr azért beszélt angolul mert külföldi túristák is voltak ott,azoknak meg mondhatod h "achtung,achtung elveszett 1 német kisgyerek,de lehet h nem értik meg... Szóval a magyar autógyújtogató,kukaborogató mindent szétveő buzikat 1általán nem sajnálom,h kaptak,a rendőrség jól tette a dolgát. De a grúzoknál az eseményeket elejétől fogva figyelve azt láttam h ott nem a tüntetők hanem pont a rendőrök voltak akik kezdték és ők voltak az autószétverő buzik.Plusz nagyon készültek is rá mert a grúz hadsereg 1 spec elektronikai zavaró autót küldött a tüntetések szétveréséhez amivel a tv-közvetítéseket akarták ellehetetleníteni.Meg azonkívül utána az ellenzéki tv-k becsukása,tvsek,ellenzéki vezetők bebörtönzése azért kicsit durva volt.Szóval nálunk a rendőröknek volt igaza a grúzoknál viszont a tüntetőknek.Szerintem.