Szerző Téma: Napi politika  (Megtekintve 31702 alkalommal)

Nem elérhető Block50

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
Re: Napi politika
« Válasz #720 Dátum: 2007 November 09, 21:29:30 »
A grúz rendőrről nem tudok véleményt mondani!! Tudom, hogy a rossz oldalon állnak, de nem tudom mennyire kényszer és fegyelem ez.

A magyar rendőrt rossz volt nézni, kinyílt a bicska a zsebemben, amikor a TV ostromot végignéztem!!!!!  >:(

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #721 Dátum: 2007 November 10, 11:05:00 »
nálunk ez megszokott séma, hogy a "szegény tüntető" és a "gonosz hülye rendőr" összecsapásából mindig a "szegény tüntető" jár rosszabbul, aki az egészet okozta
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Sidewinder

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #722 Dátum: 2007 November 10, 12:22:42 »
Nem kizárt h a grúz rendőrök (sőt igen valószínű) h parancsba kapták h így csinálják.Aim-120.Neked részben igazad van,de mint többször említettem (már a tüntetések kezdete óta amikor  mindig figyeltem az eseményeket,főleg esténként a különböző,orosz,bbc,meg magyar híradókat) itt a tüntetők télleg nem csináltak semmit és télleg a rendőrök kezdték. Nem úgy mint tavaly meg idén,ezért vagyok a grúzok esetében a tüntetők pártján míg Magyarország esetében teljesen a rendőrök pártján állok mert itt a híresztelésekkel ellenétben Mo-n nem a "gyilkos,hazaáruló és külföldi<tüntetőék szerint főleg szlovák,orosz(!) és amerikai rendőröket hívott be a  kormány tavaly mert a magyarok kevesen voltak.ezt többeközt youtube vidókr alapozzák amikor a rendőr befu a tüntető után 1 MC étterembe és kiabálja mindenkinek h "get out of here" csak az okosok elfelejtették h a rendőr azért beszélt angolul mert külföldi túristák is voltak ott,azoknak meg mondhatod h "achtung,achtung elveszett 1 német kisgyerek,de lehet h nem értik meg... Szóval a magyar autógyújtogató,kukaborogató mindent szétveő buzikat 1általán nem sajnálom,h kaptak,a rendőrség jól tette a dolgát. De a grúzoknál az eseményeket elejétől fogva figyelve azt láttam h ott nem a tüntetők hanem pont a rendőrök voltak akik kezdték és ők voltak az autószétverő buzik.Plusz nagyon készültek is rá mert a grúz hadsereg 1 spec elektronikai zavaró autót küldött a tüntetések szétveréséhez amivel a tv-közvetítéseket akarták ellehetetleníteni.Meg azonkívül utána az ellenzéki tv-k becsukása,tvsek,ellenzéki vezetők bebörtönzése azért kicsit durva volt.Szóval nálunk a rendőröknek volt igaza a grúzoknál viszont a tüntetőknek.Szerintem.

Nem elérhető Block50

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #723 Dátum: 2007 November 10, 13:03:16 »
Hát most a grúzoknál és a pakisztániaknál is lehet tanulni a demokrácia gyilkolásból....!!!  8)

Milyen érdekes, hogy a demokrácia nagy őrzője, most egyik esetben sem áll teljes mellel a jó oldalra. Kisebb fenyítási kísérletek, amelyek valszeg valami politikai alku részei...!!  ::)
Tiszta hidegháborús thriller!!!!  ;)

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
« Válasz #724 Dátum: 2007 November 21, 20:56:47 »
  Hali

En most erre a sztrajkra es a mogottes dolgokra lennek kivancsi  ja meg arra a  70m-es  iromanyra amit kiraktak a parlament elott Gyurcsany elfeledte amit mondodtt v csak szenilis vagy most csak hulyites volt?

Nem elérhető Sidewinder

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #725 Dátum: 2008 Január 12, 12:46:34 »

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #726 Dátum: 2008 Január 12, 14:00:04 »
szétröhögtem magam :D :D :D

Nem elérhető Puma

• Őrmester
  • Tomi
    • Profil megtekintése
« Válasz #727 Dátum: 2008 Február 25, 13:01:51 »
nagy a videó  ;D
a tolóerő legyen veletek

Nem elérhető Sidewinder

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #728 Dátum: 2008 Május 22, 16:20:03 »
LOl.Garry Kaszparov orosz ellenzéki vezetőt,sajtókonferenciája közben egy repülő műfasz támadta meg.  ;D ;D

Itt a video: http://www.indavideo.hu/video/Repulo_penisz_tamadja_meg_Garry_Kasparovot
Koaxiális rotorja van. Csak nem a Kamovosok akarták így kifejezni a "szeretetüket" efelé a sajtókonferenciázó igazi fütyi felé? :)
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 22, 18:10:33 írta Sidewinder »

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #729 Dátum: 2008 Május 22, 16:27:58 »
olvastam én is.tiszta durva :)van róla videó is

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #730 Dátum: 2008 Május 22, 17:14:05 »
Na, akkor egy talán jobban idevágó dolog, olvasás után jöhetnek az imák, hogy igaz legyen, meg esetleg némi hallelujázás is belefér.

http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=OnlineCikk.asp&ArticleID=1050717

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #731 Dátum: 2008 Május 22, 18:05:49 »
Végre valami fejlődés!Remélem ez nem csak üres ígéret marad, mint annyi más dolog.

Nem elérhető Sidewinder

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #732 Dátum: 2008 Május 22, 18:25:12 »
Aim. Tudod a remény hal meg utoljára. Amit a Mig-ekkel is csinált az összes kormányzat pl. drága az égőtér csere nem fizetik ki,hanem megkérik az oroszt,hogy csak hegessze össze a problémás helyeken,és utána lepottyan egy gép ők meg hallgatnak mint a sír,meg fogják mindenkire,és a bemutatók kivételével letiltják a 29-eseknek az utánégető használatot,mondván úgy már tuti jó lesz minden,és még pénzbe se kerül.Van itt egy két érdekesség:például a MiG-ek tovább üzemeltetése.Mégis hogyan? Ezen a szinten??? Hogy van 4 (lehet sokat mondtam) üzemképes gép amiből 2 ugye keszis a másiok kettővel meg lehet forszázs nélkül repülni?Vicc.Vagy belenyúlnak a kedves mindenkori kormányok a zsebükbe,és nem csak Audikra költenek,hanem pl. égőtércserére a vadászaikon meg egyéb hasznos dolgokra. Nézzük meg a szlovákokat,ott a 29-esek állandóan 80% feletti bevethetőségi arányyal büszkélkedhetnek.Leginkább 95% a jellemző.Szóval reménykedni lehet,de én azt is kezdem egyre jobban elveszteni.Elég ha csak nemrégiben pár az évfordulós repnap szervezéséről halott info az eszembe jut,az ha igaz márpedig valószinüleg az akkor csak az mondható rá,hogy szégyen.Így meg nem sok dolog bíztat reménykedésre.

Nem elérhető snakeye

• Honvéd
    • Profil megtekintése
Re:Napi politika
« Válasz #733 Dátum: 2009 Július 09, 21:12:14 »
Sziasztok!

Magyarországon és úgy álltalában a "fejlett nyugati világban" amit ma demokráciának nevezünk csak a polgárok megtévesztését szolgállja. Valójában egy Kapitalista többpártrendszer működik ahol a különböző érdekcsoportok a színfalak mögött felosztanak mindent és rivaldafényben mutogatnak és köpködnek egymásra hogy elvakítsák a FOGYASZTÓI TÁRSADALOMBAN élő lebutított embertömegeket.
Felteszem az egyik kezem és mindenki arra figyel amíg a másikkal bármit csinálhatok. Ez tipikusan ez a módszer.
Sztem ugy kellett volna indítani a rendszerváltásnál hogy az összes olyan embert akinek köze volt a régi komcsi rendszer irányításához azt eltíltani minden közügytől, valamint kizárni a privatizációkból. Nézzétek meg. Az összes mai politikus tagja volt a régi rendszernek a Fideszesek is. És az összes nagy vállalat a volt MSZMP-s vezetők kezében van és most Ők köpködnek a régi rendszerre a legjobban, pedig a régi rendszer helyezte őket olyan pozícióba hogy meg tudták szerezni a mai hatalmukat és vagyonukat.
És az nagyon buta ember aki ugy megy el szavazni hogy csak az X pártra szavazok bármi van. Mert nem gondolkodik. Mert inkább gondolja végig ki mit mond pártfüggetlenül és ugy döntse le kire szavaz.
Egyébként a pártrendszer ugy ahogy van rossz, és ("azért mert valami rossz nem feltétlen kell ugymaradnia." - ezt az egyik budhista mesterem mondta)
Egyébként nézzük csak végig ki mit tett a rendszerváltás óta a honvédségért!

MDF - Leépítés (ez szükséges volt)
'93 Mig-29 beszerzése! ez akkoriban nagyon szükséges volt mert nyugatról még nem kaphattunk gépeket és a délszláv válság szükségessé tette a beszerzést! Egy megjegyzés! Már 91 ben is szó volt a beszerzésről akkor még csak gépenkénti 12millió dolláros áron aztán '93 ban 20milliós darabáron vettük meg őket! az akár hogy is számolom 224 millió dollárral több!

MSZP - további leépítés! (egy nagy hibával! a csapatok létszáma csökkent a minisztériumé nem)
'96ban  100db T-72 vásárlása darabonként 100ezer dollárért (akkoriban 1,2 millió volt /db)
           kb 600 db BTR-80A beszerzése
Vadászgép Tender kiirása!

Fidesz - Először megpróbálnak F-16osokat venni de Szenátos Selmeci lebukik egy Lokhedes levél miatt amiben megkörnyékezik őt hogy a falcont favorizálja. Késöbb nem mernek az F-16os mellett dönteni. A katonai szakértők az F-18 ast választják de a gazdasági minisztérium a Grippenre szavaz. Igy megrendelik azt de rosszul!

MSZP - Módosítja a Grippen szerződést! Beindítja azt a haderőreformot ami kb 10 évet késik!

Várom hogy mi fog történni a továbbiakban!

Ja ha már itt vagyok a TUBES hegy hez mit szóltok?
Sztem nemzetvédelmi Érdek hogy legyen ott lokátor! És ezért kuss minden környezetvédőnek! Egyébként zöldpárti vagyok de a Nemzetvédelmi érdek az NEMZETVÉDELMI ÉRDEK!!!!

BEARCAT

• Vendég
Re:Napi politika
« Válasz #734 Dátum: 2009 Július 09, 21:21:34 »
"Sztem ugy kellett volna indítani a rendszerváltásnál hogy az összes olyan embert akinek köze volt a régi komcsi rendszer irányításához azt eltíltani minden közügytől, valamint kizárni a privatizációkból."

Németország újraegyesítésénél nem véletlenül csinálták pont ezt !

U.I.: a médiát kihagytad...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=f5pnAyVs-ao" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=f5pnAyVs-ao</a>
« Utoljára szerkesztve: 2009 Július 09, 21:25:20 írta BEARCAT »