Szerző Téma: Csak úgy...  (Megtekintve 70211 alkalommal)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
Re: Csak úgy...
« Válasz #15 Dátum: 2006 Október 30, 16:40:45 »
Nah, ma megjött a levél Angliából, benne az anno vagy 1 hónapja előrendelt DEFCON ;D 10 Euróért megérte :) Adtak hozzá egy DEFCON-os képeslapot is. Bár lehet furcsán néznének rám a postán :) Elég hamar ideért amúgy. A pecsét szerint 25-én adták fel és volt egy 7vége is.

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2006 Október 30, 21:56:54 »
Nah, ma megjött a levél Angliából, benne az anno vagy 1 hónapja előrendelt DEFCON ;D 10 Euróért megérte :) Adtak hozzá egy DEFCON-os képeslapot is. Bár lehet furcsán néznének rám a postán :) Elég hamar ideért amúgy. A pecsét szerint 25-én adták fel és volt egy 7vége is.

:):):):):):):):):)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2006 November 02, 14:16:03 »
Hümm, nem is tudtam, hogy a dél-koreai F-15K gépek F110-STW-129 hajtóműveit nem is a GE gyártja le, hanem licencben a Samsung TechWin...

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
  • Szerkesztő / Facebook Community Manager
    • Profil megtekintése
    • http://www.airfighters.com/photosearch.php?phgid=1509
« Válasz #18 Dátum: 2006 November 02, 14:33:22 »
Nemrég nálunk járt 2 darab francia Rafale M típusú repülőgép. Igazán elküldhetnék őket jövőre Kecskemétre, legalább a statikus sorra. Mondjuk az osztrákok és a svájciak is megerőltethetnék magukat (már ha hivatalosak lesznek).

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2006 November 02, 14:38:29 »
Nekem úgy rémlik nem lesz jövőre repnap, hanem csak következő évben, mivel akkor lesz a légierő 70. születésnapja. Erre az alkalomra illene egy nagy show-t összerittyenteni. Örülök hogy itt voltak a franciák, mert ez azt jelenti hogy épülnek a kapcsolatok, ezáltal szerintem könnyebben rávehetők lesznek hogy jöjjenek el a repnapra. Bízom benne hogy lesz már azért Typhoon is (már most sincs belőle kevés, de addigra még több lesz), így talán lenne esélyünk összehasonlítani melyik is repül szebben :)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2006 November 02, 14:39:58 »
Hümm, nem is tudtam, hogy a dél-koreai F-15K gépek F110-STW-129 hajtóműveit nem is a GE gyártja le, hanem licencben a Samsung TechWin...

Valszeg ezért is nem nem F110-GE-129 a hajtóművek típusjelzése :)

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2006 November 02, 14:53:59 »
A repcsinap hivatalos oldalán az van hogy előre láthatólag 2007 augusztus 11-12 a megrendezés dátuma. Így remélem meg lesz tartva.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2006 November 02, 21:01:53 »
Valszeg ezért is nem nem F110-GE-129 a hajtóművek típusjelzése :)

No igen ez elég logikusnak tűnik :)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2006 November 06, 18:26:48 »

Azért ez komoly  ;D
Nov. 5. Oaxaca City, Mexikó. Egy cops gyakorol csúzlival mielött a kormányzó lemondását követelő tüntetők megérkeznek :)

Azért nem tűnik annyira bagetell dolognak. Múlt héten már voltak összecsapások. További képek 5-ről.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2006 November 06, 21:50:02 »
November 2-án, az iráni Street Fighter 2 hadgyakorlat kezdetén készült felvételek (hogy lehet ilyen gyökér nevet adni egy hadgyakorlatnak???)

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2006 November 06, 21:52:21 »
Azért mexikóban a rendőrök nem olyan "finoman" bánnak a tüntetőkkel mint itthon hiszen ha jól tudom ott bele is lőttek a tüntetőkbe és egy páran nem élték túl.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2006 November 06, 22:23:25 »
No igen. A dolog egyik oldala, hogy a tüntetők az állításuk szerint a 2004-es választást megbundázó, politikai ellenfeleit likvidáló kormányzó távozását követelték. Nemtom, ez így történt-e, de nyílván jogos ha igen, csak talán más módszert kellett volna találni/mást is megpróbálni.

Másrészről a május óta tartó tanársztrájkkal kezdődő események során diákok és indiánok csoportjai hamar befoglalták befoglalták a városközpontot, sátortáborrá alakítva azt, elbarikádozták a körrnyéket, stb követelve az elején leírtakat. A leírtak alapján erősen anarchiába és káoszba fulladt a dolog. Ennek ellenére a a december 1-én távozó elnök többszöri ösztönzés után sem volt hajlandó csapatokat küldeni a városba
.
Egészen addig míg egy a tüntetők és az állításuk szerint helyi biztonsági erők emberei között kitört lövöldözésben nemrég két helyi lakos és egy amerikai tudósító életét nem vesztette. Ekkor érkezett másnap a tüntetők becslése szerint a felfegyverzett 4000 fős rendőri sereg bulldozerestöl, helikopterestől. A tüntetés (ha nevezhetjük így) vezetői felszólították a tömeget, hogy ne erőszakoskodjon a copsok ellen. A többség állítólag így is tett, voltak azonban akik utcáról-utcára történő harc mellett döntöttek. Hát igen, fene tudja pontosan mi történhetett. Azt nemtom volt-e/ha volt mennyi halálos áldozata (ennek a nagy) az összecsapásoknak.

Nekem az jött le a tudósításokból, hogy a május óta eltelt időszakban volt legalább 8 haláleset. Legalábbis a FOXNews ilyesmit írt nemrég.

Hát mindenesetre jó nagy zűrzavar lehet ott még mindig  :-\

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2006 November 09, 20:52:22 »
Na ez a mai amolyan rakétatesztelgetős nap volt. Reggel a franciák, délben a ruszkik :)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2006 November 09, 21:46:09 »
LOL. Tesco gazdaságos internet (http://www.tesco.net/) Tulajdonképpen nemtom miért lepődtem meg rajta :)

Vazz iszonyat szar áraik vannak. 2Mbit ugyanannyi mint nálunk :D Télleg gazdaságos. De csak sebességben...
« Utoljára szerkesztve: 2006 November 09, 21:50:16 írta Tcat »

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2006 November 10, 17:31:08 »
Hát az nem olyan rossz, ha ugyanannyiba kerül, mint nálunk, mert  a fizetés británniába' nem épp annyi, mint itthon...
Ha a fizetésekhez képest nézed a dolgot, akkor tizedébe kerül. Na ez a szomorú...