Helló, én is régóta gondolkodom efféle szimulátor megépítésén. A jelenlegi repszimes programok közül a FS-2004 a leginkább variálható és flexibilis, szerintem. Biztos hallottatok a jövő házában lévő szimulátorról, ami elég komoly darab, Fs programmal ! A Lock on és a Falcon4.0 sem rossz, bár ezeket én csak műrepülésre meg repülgetésre használom, missziót sosem repültem egyikkel sem. Ezek közül a Falconnak van komoly avionikája, amire lehetne építeni. Végülis azért írok, mert olyan dolgok érdekelnének, hogy pl Fs-ben hogy tudok több monitorra képet rakni, (egyiken panel, másikon különböző nézetek)tudtok-e erre valamilyen programot? A másik meg, hogy a kapcsolókat-nyomógombokat hogy tudom szimulálni kapcsolókkal, értem ezalatt, hogy billentyűzetet forrasszak szét és a gombok helyére lehetséges-e microkapcsolókat forrasztani(persze vezetékkel a megfelelő helyre kivezetni őket)? Nekem nem a tökéletes, vagy minél tökéletesebb méret és elhelyezés a lényeg, gondoltam 3 vagy 4, 14"TFT monitorra műszerfalnak egymás mellé, és egy kivetített kép, ülések gázkar és minden ami kell...csakhát egyenlőre álom marad, főképpen a projector ára miatt!!