Szerző Téma: Érdekes gépek  (Megtekintve 4426 alkalommal)

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
Re:Érdekes gépek
« Válasz #15 Dátum: 2009 Augusztus 19, 20:21:54 »
Nem tudom, ismeritek-e a Big Dog harci robotot. Ez egy DARPA-s fejlesztés, egy harctéri támogató robot lesz, elég komoly terhet tud elvinni (150kg), és igencsak komolyan manőverezik. Olyan hihetetlenül lemodellezték bizonyos állatok mozgásait, és olyan gyorsan reagál a robot (pl. mikor elcsúszik a jégen, vagy belerúgnak), hogy nekem azonnal a terminátor jutott eszembe, és hogy szarban vagyunk. Van egy kisebb, Little Dog nevű is, az gondolom rejtett behatolásra lesz jó, és romok alatti keresésre, ilyesmire.
http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2009 Augusztus 19, 20:29:59 »
Bakker...

Nem elérhető B-2

• Alezredes
  • B-2: Ray of the sky
    • Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2009 Augusztus 19, 20:33:47 »
Úgy mozog a lába, mintha 2 ember lenne a testében elbújva :)

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2009 Augusztus 20, 11:30:03 »
Ismerem. Állítólag már kísérleteznek azzal, hogy felfegyverezzék, de élőerő ellen valami korlátozást akarnak beleprogramozni, mert félő, hogy saját egységeket is ölhet. Meg lesz valami bazinagy kutya formájú is, amit célzottan épületek és harcjárművek ellen vetnének be(kb. mint egy birodalmi lépegetőt), de embereket az se ölhetne. Nem tudom, hogy oldanák meg.
Egyébként nekem is a terminátor ötlött fel. Tisztára mint ott. Már csak a skynet hiányzik...
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2009 Augusztus 29, 23:15:51 »
Megvallom a bejelentése óta nem néztem utána. De egyébként épp a közelmúltban jutott eszembe, hogy vajon hogy állnak vele. Videó alapján elég meggyőző a teljesítménye, egész biztosan hasznos kis dög lesz!! Mondjuk lehet nem kéne az utódjába majd túlfejlett AI-t tölteni :DD