Szerző Téma: Képek Katovics Balázsról  (Megtekintve 3064 alkalommal)

Nem elérhető vagabika

• Honvéd
    • Profil megtekintése
Képek Katovics Balázsról
« Dátum: 2007 Február 04, 10:07:26 »
Kérlek segitsetek! Katovics Balázs /Pápánál 1995-ben /Hősi halált halt pilóta nagybátyja vagyok. Balázs most lesz 40. éves. Kedvenc sportja a vivás volt. Tiszteletére nemzetközi vivóversenyt rendezünk Zalaegerszegen.Szükségünk lenne repülős fényképre Őróla.Kérem aki tud,segitsen!!!

BEARCAT

• Vendég
Re: Képek Katovics Balázsról
« Válasz #1 Dátum: 2007 Február 04, 12:02:40 »
Figyelem!!!

Mindenkinek akinek vannak régi TOP GUN-jai és tud szkennelni.
1993/8-as számban van egy cikk amikor a Mig-23-ok voltak  lövészeten Lengyelországban.
A cikk képeit nyomjátok már fel oldalra.
Némelyiken látható Balázs.
Előre is köszönöm.

Remélem sikerül.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Február 04, 13:56:28 írta BEARCAT »

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2007 Február 04, 12:03:04 »
Top Gun magaziban volt egy fotósoroat, melyen pont Ő és Mizsei Mihály repültek, talán azt kéne megkeresni. Sajnos én csak jövő hétvégén tudom, mert készülődnöm kell vissza fősulira...

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2007 Február 04, 12:54:40 »
1995-ös Top Gun-okból nekem csak 4 van, de az augusztusi számban van egy csoportkép, mint Bearcat fehívta rá a figyelmem, így azt bescanneltem. Mondjuk elég ratyi a papír minősége, a kép maga se volt nagy és igazán tűéles, így kell majd kicsit retusálni. Viszont ez digitális formában történő megjelenítésen kívül sokra nem lesz jó, mert ezt kinyomtatni nem érdemes... Valami jobbféle fotónyomtatóval fotópapírra azért talán lehetne produkálni a kiindulási anyaghoz képest elfogadható eredményt.

BEARCAT

• Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2007 Február 04, 13:59:25 »
Nem számít ha rossz a kép aki tudja rakja fel és a legjobbat majd talán felhasználják.

Nem elérhető vagabika

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2007 Február 04, 16:26:53 »
Fantasztikus EMBEREK vagytok, keresem a TOP Ganokat és várom az esetleges képeket köszi.Varjasi Gábor

BEARCAT

• Vendég
« Válasz #6 Dátum: 2007 Február 04, 17:36:40 »
Itt található az Aranysas oldala : http://www.aranysas.hu/  Ők csinálták régen a Top Gun-t. Az oldalon lehet írni a főszerkesztőnek. Nekik tuti hogy jó fotóik vannak. Hogy ez előbb miért nem jutott eszembe? Na persze ha kavingtont nem veszem be!

Nem elérhető vagabika

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2007 Február 04, 20:46:29 »
Köszi! Irtam és már választ is kaptam a főszerkeztőtől - aki mint irja szintén barátja volt Balázsnak- sajnos tulajdonosváltáskor az archivum  megsemmisült. Tehát akinek van  régi TOP-GAN-jaamiben szerepel Balázs kérem küldje a képet. Köszönöm Varjasi Gábor

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2007 Február 05, 15:29:46 »
Köszi! Irtam és már választ is kaptam a főszerkeztőtől - aki mint irja szintén barátja volt Balázsnak- sajnos tulajdonosváltáskor az archivum  megsemmisült. Tehát akinek van  régi TOP-GAN-jaamiben szerepel Balázs kérem küldje a képet. Köszönöm Varjasi Gábor

hát bazdmeg az a magyar mentalitás. tulajdonosváltásnál az archívum megsemmisült. ezt faszságot... :'(

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2007 Február 05, 19:25:22 »
Huhh, hát ez tényleg elég komoly ??? (Mielött vki megkérdezné: igen, megvan a régi HR cikkarchívuma, csak még erőforrás nem volt az átdolgozására).

Feldobtam a MiG-23-as csoportképet 200 ill 400dpi-vel scannelt változatát. Úgy ahogy kijött a scannerből. Hát nem a legjobb, de csak egy 8 éves scannerem van, az meg ennyit tudott kihozni az akkor még szutyok minőségű papírra nyomtatott képből. Perpill bmp formátumban van, hogy a tömörítés ne rontson még tovább rajta és böngészővel is meg lehessen nézni.

http://static.htka.hu/etc/MiG23_csoportkep_200dpi.bmp
http://static.htka.hu/etc/MiG23_csoportkep_400dpi.bmp

Fotóretusálásban nem vagyok otthon, de ha minden kötél szakad, akkor talán tudok majd javítani a képen egy hangyányit.

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2007 Február 05, 23:41:31 »
Emléxem mikor volt a cikk-vita a Top Flight és a Top Gun között, Hardy Mihály a TG nevében azt nyilatkozta hogy Tőrösék "lerabolták" a szerkesztőséget...

Nem elérhető vagabika

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2007 Február 06, 14:30:48 »
Köszi,ezt a képet megküldte egy kollega. Ezer hála. Varjasi Gábor

Nem elérhető Tophatters21

• Zászlós
  • An-26, Mi-8/17, Mi-24, MiG-21 Mindörökké !!!!
    • Profil megtekintése
    • www.nuku.hu
« Válasz #12 Dátum: 2007 Február 06, 16:42:35 »
Szia!
Itt van egy videó, melyben Ő is benne van.
http://flightphoto.fw.hu/esemenyek1.html
MiG-21 Forever!!!!!

Nem elérhető vagabika

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2007 Március 08, 23:59:05 »
Mindannyiótoknak köszönök szépen mindent a család nevében is. A verseny lezajlott a jelzett videót vetitettük ki a megnyitón. Döbbenetesen szép volt. Nagyszerű emberek vagytok. Méltók az Öcskösömhöz. Ha siketrül majd teszek fel képket is a versenyről.  köszönöm.köszönöm. KÖSZÖNÖM.

Nem elérhető Tophatters21

• Zászlós
  • An-26, Mi-8/17, Mi-24, MiG-21 Mindörökké !!!!
    • Profil megtekintése
    • www.nuku.hu
« Válasz #14 Dátum: 2007 Március 23, 22:14:34 »
Sziasztok!

Varjasi Gábor megbízott, hogy rakjak fel néhány képet a versenyről. Azt írta hogy nagyon nagy sikere volt:)
MiG-21 Forever!!!!!