Szerző Téma: Vélemények az oldallal kapcsolatban  (Megtekintve 12962 alkalommal)

Vendég

• Vendég
Vélemények az oldallal kapcsolatban
« Dátum: 2004 Február 22, 12:47:48 »
próba

Deneuve

• Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2004 Március 07, 14:44:46 »
A képgalériához tudnék képeket küldeni, a Mig 1.44-esről, -látom arról még nincs- mivel a makettemhez gyűjtögettem jópárat... ilyen szerzői jogi gondok nem szoktak lenni az ilyesmiből?

Feller

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: 2004 Március 07, 15:35:21 »
Deneuve!

Nincs gond belőle, ugyanis a képek ingyenes oldalakról származnak, vagy engedélyt kértünk rá. De mivel nem kérünk a képekért pénzt, vagyis a Harcirepulok.hu (is) ingyenes pláne nem lehet belőle zavar.
A képeket nagyon megköszönném, az orosz tervezés egyik gyöngyszeme az a gép. Küldheted őket emilben, vagy egyenként a Képfeltöltővel.

Üdv, és előre is köszi:

Feller

Deneuve

• Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2004 Március 08, 19:20:19 »
Idézet
Feller írta:
Deneuve!

Nincs gond belőle, ugyanis a képek ingyenes oldalakról származnak, vagy engedélyt kértünk rá. De mivel nem kérünk a képekért pénzt, vagyis a Harcirepulok.hu (is) ingyenes pláne nem lehet belőle zavar.
A képeket nagyon megköszönném, az orosz tervezés egyik gyöngyszeme az a gép. Küldheted őket emilben, vagy egyenként a Képfeltöltővel.

Üdv, és előre is köszi:

Feller

huh, ne haragudj teljesen elfelejtettem hogy időközben ez is -mint sok más- áldozatául esett egy hirtelen felindulásból elkövetett format C: - nak....???

Deneuve

• Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2004 Március 08, 19:21:18 »
De az MFI makettről a beszámoló jól halad, küldöm amint kész

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2004 Március 09, 00:19:15 »
Még a régi rendszerben indítani akartam egy témát az Aeromagazinról. Indítottam is. De úgy látszik felszívódott. Ne is számítsak már rá, és írjam újra?

csornij

• Vendég
« Válasz #6 Dátum: 2004 Március 09, 11:47:47 »
Ádám !

Lesz valami az igért szimulátoros aloldalból? Azóta már, még hihetetlenebb képeim vannak a Lock -on-ból, for example: villám csapás által megvilágított ukrán Su-27-es éjszakai felvétele! Nyálcsorgatás kedvéért;)!

Csornij......

Feller

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2004 Március 09, 13:10:04 »
Liverbird!
Még csak nem is rémlik AeroMagazinos téma, de megnézem, ha találok, áttöltöm a hozzászólásokat!

csornij!
Még a mai napon csinálok egy Szimulátor aloldalt! Akkor az új képeket küldd el emilben, valamint az ismertetőt, értékelést is, ha írtál!

Üdv:
Feller

Feller

• Vendég
« Válasz #8 Dátum: 2004 Március 09, 17:35:06 »
csornij!

Bocs, csak holnap fog menni, ma nem elérhető a szerver :-(. De ígérem meglesz a holnapi feltöltéssel együtt, úgyhogy hajrá mindenkinek! Várjuk a cikkeket!

Üdv:

Feller

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2004 Március 09, 18:28:46 »
Na szóval az Aeromagazinos téma úgy volt, hogy megírtam, el is küldtem. De nem jelent meg, mint új téma. Gondoltam később lesz csak közzétéve. De úgy látszik elveszett a bitek tengerében. Majd írok újat!

Vendég

• Vendég
« Válasz #10 Dátum: 2004 Március 09, 18:48:42 »
Ja, még egy kérdés: miért van az, hogy ha megírok egy hozzászólást és elküldöm, utána azonnal kidob. Jelentkezhetek be újra. Igazából nem nagy gond, csak kicsit bosszantó, és nem tudom nálam van-e a hiba...

Feller

• Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2004 Március 10, 17:22:51 »
Mindenki!
Akinek hozzászólás után kilép a fórumból, az azért van, mert engedélyeznie kell a cookie-kat! Eszközök ] Internetbeállítások...

Feltöltés az oldalra holnap lesz.

Üdv:
Feller

Vendég

• Vendég
« Válasz #12 Dátum: 2004 Március 18, 13:07:28 »
Deneuve!
A MIG-1.44 MFI makett mekkora,és hol vetted?

Deneuve

• Vendég
« Válasz #13 Dátum: 2004 Március 18, 18:08:01 »
1/144-es, a Revell hozta ki, és -mint majd a cikkben is megirom- maximálisan meg voltam vele elégedve, amit ebben a méretben ki lehet hozni, az megvolt benne. Meg amúgy is nagyon érdekelt ez a tipus. Jah és az ára... volt vagy 1300 :) a Mammutban vettem speciel de revellt szinte minden sarkon lehet kapni...

Vendég

• Vendég
« Válasz #14 Dátum: 2004 Március 30, 17:53:32 »
Nekem van egy Mig-1.44 esem 1/72-es méret az Auchan áruházban vettem kb. 2000ft