Szerző Téma: Mi-24 Hind vs. AH-64 Apache  (Megtekintve 8416 alkalommal)

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
Re: Mi-24 Hind vs. AH-64 Apache
« Válasz #165 Dátum: 2008 Március 17, 20:40:56 »
  Hali

Block 50 asszem az irasaidbol kiderul hogy te a kulsosegekre mesz es nem a tudasra errol ennyit.
En mindig azt nezem mit tud es hogy megjegyzem hogy szep v sem az csak egy  kozleno de sose azt kell nezni hogy meik a szebb szerintem!!!!!!
Amugy ha szepseget nezzuk meg a latvanyossagot akkor 91-be iraki 29-ek egymas utan szedtek volna le az amcsi csunyasagokat nemde?

Nem elérhető Block50

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #166 Dátum: 2008 Március 17, 21:26:28 »
Nem tévedsz! A repülőeszközök számomra elsősorban esztétikai élményt és romantikát jelentenek!!! Ha ma kezdenék el foglalkozni a repüléssel, tutira nem érdekelnének a mai "gyilkológépek"! Ezt nem is szégyellem!!  ;)

E mellett természetesen elismerem egy gép tudását, de számomra "csak ennyitől" nem lesz érdekes..!!  Nagyon jó gép az Apache, de talán már ez a sérthetetlen profizmus teszi kicsit taszítóvá az amerikai csúcsgépeket...!!

Szerencsére nem vagyunk egyformák és ettől szép az élet!  ;)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #167 Dátum: 2008 Március 18, 16:35:19 »
Hmm az a tarkabarka festés nagyon nem megy arra az Apache-ra szerintem, ám az izraeli sivatagi festéssel kifejezetten pöpec! :) Ettől függetlenül mind2 típust továbbra is kicsit randának tartom a favorithoz mérten. Persze az Eurocopter Tigernek nyomába se tudnak érni ezen a téren :D Ha megjelenés alapján kéne dönteni a kettő között, azért bajban lennék. Mint korábban írtam a Hind robosztussága, erőt sugárzó masszív megjelenése nem piskóta, ugyanakkor az Apache kissé kompaktabb formában szintén sugallja ezt. Nehéz döntés. Szóval továbbra is Cobra... :D

Hát én se tagadhatom, hogy nálam is másodlagos a technikai háttere a gépeknek  :) Mondjuk modernebb cuccok esetében abban annyira nem is érdekes hasonlítgatni szerintem, lévén általában az amcsi technika jön ki győztesen, sajnos gyakran messze győztesen.

Nem elérhető kerov

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #168 Dátum: 2008 Április 25, 23:24:53 »
Sziasztok!
Sztem Mi-24!!!
És egy kis off:
Ha vki tudna nekem anyagot küldeni, ajánlani ebben a témában, azt megköszönném: A Mi-24 harcászati alkalmazása földi célok ellen. Dolgozathoz kellene.
Előre is köszi!  :)

Nem elérhető Block50

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #169 Dátum: 2008 Április 26, 07:45:48 »
Én most tölögetem le a "biztonsági másolatait" az Osprey kiadó Combat Aircraft sorozatának. Ennek az S2 jelű sorozat 14-es száma a Mi-24-es lesz. Már látom a 3-as számú Mig-23/27-est. Ebben a gép ismertetése mellett a taktikai alkalmazásról is van szó. Igaz nem sok, 1-2 oldal. Repülési profilok, ilyesmi.

Nem elérhető calicojack

• Tizedes
    • Profil megtekintése
« Válasz #170 Dátum: 2008 Április 26, 16:42:09 »
[attachthumb=#]sirály ;D

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #171 Dátum: 2008 Május 02, 19:18:29 »
Iskolai toborzás vagy mi?  ;D ;D
[attachimg=#]

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #172 Dátum: 2008 Május 06, 14:53:24 »
a legjobb. énis beülnék matekóra helyett... :)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #173 Dátum: 2008 Május 06, 14:56:34 »
Ahhoz képest nincs is nagy érdeklődés...

Nem elérhető Stealthfighter

• Zászlós
    • Profil megtekintése
« Válasz #174 Dátum: 2008 Május 06, 16:26:21 »
Akkor most beszéljenek a számok:
 Én Pakson lakom (most még) nem tom hány lakosa van, de rajtam kívül 5 embert tudok, akit valamilyen szinten érdekelnek a repülők, pedig a város nagy részét ismerem!  ;D
Kevés a "madárkedvelő/madarász". :'(
A MiG-ek a legaerotikusabb gépek a földön!!!:P

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #175 Dátum: 2008 Május 23, 08:49:53 »
szar ügy... én találkoztam a lakóhelyemen 1 sráccal aki AS-t olvasott, megszólítottam beszéltünk 5 percet és mondta h majd a repnapon úgyis összefutunk. tök esélytelen volt nem is ismerte volna fel a srácot de megyek sörrel meg virslivel a kezemben és ki jön velem szembe... hát a srác. és télleg összefutottam vele:) uncsi mi?:D