De azért mert már jövőre nem lesznek a Fulcrumok és a kutyát sem érdekli az állapotuk ha azt mondanák hogy igen megtartunk egy századot akkor szétszedték volna amit lehet és elraktározták volna felcímkézve de így már semmi haszna jó nekem sem tetszik hogy így bánnak vele de maradt még gépünk amit majd nézegethetünk szebb állapotban!
Én is ismertem Groszmann Istvánt,vagyis én akkor még csak 8 éves voltam.Azon a tragikus napon édesapám volt a repülésvezető. Az 1984-ben forgatott "Az Ég katonái" című filmben egy pillanatra mutatták Groszit is,ahogy a kamera ráközelített az arcára.Aztán 91 szeptemberében pedig szegény Horváth Sanyi zuhant le,ő 1 évvel édesapám után végzett a főiskolán anno. Pápára került,de SAnyi többször kérte,hogy helyezzék át Kecskemétre,mert ő és felesége is odavalósi volt,pontosabban szarvasiak voltak.Utánna is többször eljött Pápára meglátogatni a volt kollégáit,beugrott hozzánk is mindig. 91 nyarán,talán július lehetett,akkor találkoztunk vele utoljára Pesten,amikor apumat élőléptették,Sanyi pedig őrnagy lett. Pápán sokan ismerték Sanyiékat,a felesége az egészségügyben dolgozott védőnőként. Akkoriban a katonák nagy része Pápán, a Lenin lakótelepen lakott,ma már Huszár lakótelep és így mint katona gyerekek sokat játszottunk együtt.