Igen, ezért kerestek, már úgy másfél éve napirenden volt a dolog, meg felmerült, hogy írjak nekik többet is, de kiderült (meglepő), hogy én nem vagyok szakember, és magazin-stílusban írok (meg persze felrótták, hogy sok infóm nem pontos, mikor van hozzáférhető szakirodalom... Mondtam nekik, hogy ami számukra hozzáférhető, az nekem nem biztos, pl. a Jane's féle World Air Forces, ami 1500 dollár...). Nekik meg ez nem kell. Kérték, hogy írjam át a cikket HT-stílusban, de mondtam, hogy az nekem nem fog menni, meg nem is akarom (elénekelhettem volna D-molban is, de ahhoz se lett volna nagy kedvem, meg tudásom sem).
Úgyhogy jegelődött a téma,más cikkeket sem kértek, engem a régebbi típusok érdekeltek, nekik meg inkább modernek kellettek volna.
A mostani megkereséskor kiderült, hogy időközben valami szaki átírta, és így nyomnák le. Kíváncsi leszek, mennyire változtatták meg.
Hát kb. ennyi a sztori.
Amúgy azért nem vagyok itt, mert az év elején mérlegre raktam a dolgaimat, és rájöttem, hogy ezt a repülőbuzi-dolgot már inkább megszokásból csinálom, és nem azért, mert tényleg annyira izgat. Úgyhogy 12 év után lejöttem a szerről

, nem vettem meg a következő havi Aranysast, teljesen elszakadtam az egésztől. Tudom, hogy szívesen csinálnám, ha lenne rá időm, de így, hogy előfordult, hogy egy hónap alatt nem sikerült az egész újságot végigolvasnom, így úgy érztem, nincs értelme. Úgyhogy várhatóan továbbra sem igazán fogtok itt látni.
Na, legjobbakat!
Buzz