Szerző Téma: Tu-160 vs. B-1B  (Megtekintve 4902 alkalommal)

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
Tu-160 vs. B-1B
« Válasz #105 Dátum: 2006 Május 10, 11:31:18 »
hát, mertem remélni :)

A végtelenbe, és tovább!

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
Tu-160 vs. B-1B
« Válasz #106 Dátum: 2006 Május 10, 21:43:39 »
Hali

Mindentol fuggetlenul szerintem jo cikk es hat na Liv jol mondod

Minden repülő egyszer földet ér vagy így vagy úgy de földetér
:) 8)

• Alezredes
    • Profil megtekintése
Re: Tu-160 vs. B-1B
« Válasz #107 Dátum: 2008 Július 09, 17:38:57 »
Sziasztok!

Csak azért élesztem újra ezt a topicot, hogy jelezzem, az oldalon olvasható jó kis Tu-160 ismertetőmnek egy (szakember, és nem laikus által) feljavított váltzata valamikor, a talán nem túl távoli jövőben megjelenik a Haditechnikában. Majd jelzek, ha tudok már konkrét megjelenést.

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #108 Dátum: 2008 Július 09, 20:14:02 »
Tyű, ez igen! Gratula! És hogy történt a dolog? Ők kerestek meg Téged, vagy Te ajánlottad nekik a cikket? Az biztos, hogy azt a számot, amiben lesz, megveszem!
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #109 Dátum: 2008 Július 09, 23:25:03 »
Ah, Buzz üdv újra! Gondolom akkor azért kerestek itt nemrégiben!

• Alezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #110 Dátum: 2008 Július 10, 08:38:34 »
Igen, ezért kerestek, már úgy másfél éve napirenden volt a dolog, meg felmerült, hogy írjak nekik többet is, de kiderült (meglepő), hogy én nem vagyok szakember, és magazin-stílusban írok (meg persze felrótták, hogy sok infóm nem pontos, mikor van hozzáférhető szakirodalom... Mondtam nekik, hogy ami számukra hozzáférhető, az nekem nem biztos, pl. a Jane's féle World Air Forces, ami 1500 dollár...). Nekik meg ez nem kell. Kérték, hogy írjam át a cikket HT-stílusban, de mondtam, hogy az nekem nem fog menni, meg nem is akarom (elénekelhettem volna D-molban is, de ahhoz se lett volna nagy kedvem, meg tudásom sem).
Úgyhogy jegelődött a téma,más cikkeket sem kértek, engem a régebbi típusok érdekeltek, nekik meg inkább modernek kellettek volna.
A mostani megkereséskor kiderült, hogy időközben valami szaki átírta, és így nyomnák le. Kíváncsi leszek, mennyire változtatták meg.
Hát kb. ennyi a sztori.

Amúgy azért nem vagyok itt, mert az év elején mérlegre raktam a dolgaimat, és rájöttem, hogy ezt a repülőbuzi-dolgot már inkább megszokásból csinálom, és nem azért, mert tényleg annyira izgat. Úgyhogy 12 év után lejöttem a szerről :) , nem vettem meg a következő havi Aranysast, teljesen elszakadtam az egésztől. Tudom, hogy szívesen csinálnám, ha lenne rá időm, de így, hogy előfordult, hogy egy hónap alatt nem sikerült az egész újságot végigolvasnom, így úgy érztem, nincs értelme. Úgyhogy várhatóan továbbra sem igazán fogtok itt látni.
Na, legjobbakat!
Buzz

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #111 Dátum: 2008 Július 10, 10:22:01 »
Igen, a HT-s sztorit már mesélted, ez így rémlett. Sajnálom, hogy leálltál a repülés támájáról, de azért ha Matyi bá' megint jelentkezik, szólok :) Hátha lesz kedved mókázni kicsit :)

Na, én meg lassan indulok...