Szerző Téma: 2009-es repülőnapok  (Megtekintve 22320 alkalommal)

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
2009-es repülőnapok
« Dátum: 2008 November 03, 20:09:43 »
Az idei szezonnak vége, hamarosan jön a következő!
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Phoenix

• Vezérőrnagy
  • **
  • szerkesztő
    • Profil megtekintése
Re: 2009-es repülőnapok
« Válasz #1 Dátum: 2008 November 04, 18:44:13 »
és egy újabb Kecskeméti Repülőnap  :D :)

kíváncsi vagyok h a tavalyit, mmint az ideit tudják-e űberelni
"A legfontosabb repülésvezérlő számítógép ott van a két füled között. Csak a programozása körülményes, amit úgy hívnak: tapasztalat."

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
  • Szerkesztő / Facebook Community Manager
    • Profil megtekintése
    • http://www.airfighters.com/photosearch.php?phgid=1509
« Válasz #2 Dátum: 2008 November 09, 17:19:25 »
Idézet a hivatalos oldalról:

"A Repülőnapra az alábbi országok, meghívását tervezi a Szervezőbizottság:

Bulgária, Románia, Törökország, Görögország, Szerbia, Szlovénia,  Ausztria, Olaszország, Franciaország, Anglia, Hollandia, Belgium, Németország, Svédország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Oroszország, USA, Svájc, Spanyolország, Horvátország, Ukrajna, India, Finnország, Portugália, Luxemburg"

Én a magam részéről Indiát, Oroszországot kizárnám és hát Ukrajna sem tolongott eddig ahhoz képest hogy itt van a szomszédban.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2008 November 09, 18:32:34 »
Én se tartom valószínűnek, hogy a Szu-27 család bármely képviselője itt lesz jövőre :| Látom Kínáról már letettek.

Nem elérhető Phoenix

• Vezérőrnagy
  • **
  • szerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008 November 11, 20:39:26 »
De talán az ukránok eljönnek.nagy lelkesedéssel indultak el az Únió felé, talán ezen a téren is változtatnak.

magam részéről is kizárnám Kínát és Indiát, és talán az Oroszokat is, bár az elvtársék még talán látnak esélyt a MiG-29eseink "megmentésére" és ezért látogatást tesznek nálunk amolyan "üzleti gesztusból"
"A legfontosabb repülésvezérlő számítógép ott van a két füled között. Csak a programozása körülményes, amit úgy hívnak: tapasztalat."

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2008 November 14, 18:28:15 »
Na kikerült hogy kecsóra kiket akarnak meghívni típuslistával együtt.
Szerencsére csak tervezik.

Amerika: Tunderbirds / kötelék/-F-16 Fighting Falcon vagy Blue Angels F-18 kötelék, F-111, F-117. Azért maradjunk a realitás talaján. Ugye Indiát, Oroszországot és hát Ukrajnát is kizártuk már bár ezek az országok tudnának hozni egy kis változatosságot mert a lista színugyanaz mint amit idén láthattunk. Aztán a végére kihullik pár ország és típus és biztos hogy maradnak azok a típusok amik idén 1-2 újdonsággal (remélem). De ha nem így lesz akkor lesz a legjobb.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2008 November 14, 19:56:55 »
F-111 meg F-117-et mi a francnak kell beírni a listába vajon?  ::) C-17 helyett meg KC-135-re gyúrhatnának inkább. No persze esélytelen, de egy orosz/ukrán Szu-27 szép lenne... Viszont a Red Arrows akár még összejöhet.

Nem elérhető Phoenix

• Vezérőrnagy
  • **
  • szerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008 November 14, 20:29:52 »
Az F-117-es szerintem is esélytelen, de az Európában állomásozó géptípusok közül többet is elküldhetnek, így pl. egy tankert is.
A C-17-es szinte betonbiztos, de az A-10-eseket is lefogadnám.

Nem elérhető B-2

• Alezredes
  • B-2: Ray of the sky
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2008 November 14, 20:36:10 »
F-111-et minek írják bele, mikor rég kivonták őket  :o F-117-es is kivonás alatt.
KC-135 jöhetne, cseheknél már többször volt, sajna csak 1-szer láttam. Remélem, hogy A-10 jön megint és végre láthatom megérkezéskor, bár ha megint csütörtökön jön, akkor nem, mert a korábbi dátum miatt a péntekre is szabit kell kivennem  :(

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2008 November 14, 21:47:07 »
Mondjuk a C-17 valóban esélyes, örülnék annak is, lévén csak repülés közben láttam, de ettől föggetlenül jöhet a tanker is. Mondjuk előadhatnak egy itatást ketten :D

Az F-117-nek meg a 2007-es Dubai repnap/expo volt az utolsó, kivonás elötti vendégszereplése, ezt akkor ki is jelentették, szal amúgyse, de így meg pláne.

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2008 November 15, 18:51:23 »
A vörös nyilakat megnézném.Én látok rá nem is kis esélyt, hogy eljönnek. KC-t úgysem fognak küldeni az amik, mert nagyon le van terhelve a flotta, és egy "ilyen" országnak,mint mi, nem fognak ekkora szívességet tenni.
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Mike

• Főhadnagy
  • Mike™
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2008 November 15, 19:58:18 »
Rá lett kérdezve a Red Aroows-ra hogy szándékoznak-e megjelenni a 2009-es kecskeméti repülőnapon, válaszképpen azt írták hogy nem tartottak eddig még magyarországon bemutatót(javítva!) , de nem kizárt hogy ez a jövőben változhat és köszönik szépen a dícsérő szavakat a csapat iránt.
Lehet reménykedni a szereplésükben...
« Utoljára szerkesztve: 2008 November 15, 21:23:02 írta soosjozsef »
Bresser Skylux 70/700 + 2/1,5 barlow + Panasonic DMC-TZ1

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2008 November 15, 21:09:15 »
Na úgylátszik valaki olvassa ezt a fórumot az illetékesek közül 8) 8) mert az F-117 és az F-111 gyorsan le is került a listáról.

Nem elérhető snoopy

• Főtörzsőrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2008 November 15, 21:18:20 »
Rá lett kérdezve a Red Aroows-ra hogy szándékoznak-e megjelenni a 2009-es kecskeméti repülőnapon, válaszképpen azt írták hogy nem jártak eddig még magyarországon, de nem kizárt hogy ez a jövőben változhat és köszönik szépen a dícsérő szavakat a csapat iránt.
Lehet reménykedni a szereplésükben...

Igazság szerint 2x is voltak nálunk, csak nem repülőnapon, hanem tankolni Ferihegyen. Első alkalommal (1989 vagy 1990 talán) még egy bemutatót is repültek.

Nem elérhető Utka

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2008 November 26, 14:10:15 »
Tiszteletem!

Kicsit nem Kecskemét, de on topic. Gondolkozott már valaki MAKS 2009-ben? Mert én igen, és igen jó lenne, 2 utazási iroda is szervez oda utakat, kifejezetten a repülőnapra. 8)