Két hete volt szerencsém elnézni szolnokra,kellemesen csalodtam ,nagyon segitökészek voltak a katonák,avval lehetne igazán feldobni szerintem ,hogy van egy rakás kivont szétbontot MIG-21 esünk na egyiknek a kabinját levágni és kirakni ,egy féltetö-sátor alá,ugy hogy bele lehesen ülni .és ez nem nagy pénz,csak elszántság.majdnem sikerült bejutnom a tanhangárba,ot töb gép is megvan nyitva metszetbe,tehát ezek a dolgok kiálitása csak szándék.kicsit dühitö volt hogy 9-kor lelépet mindenki a laktanyábol aki aláirhata volna a belépömet.Tegnap ismét elátogatam kecelre 3év után.Elszomoritott, a böség varázsa kiálitva ,de minde technika melé ültettek fát amik betakarnak a fényképekbe,és rohad pusztul a 3ével ezelöti álapothoz képest minden .Igaz levan kenve minden EGYEN zöldre de ha évente csak 2 vasat csinálnának meg ,akkoris más kinézete lene.Évekel ezelöt is felvoltak mindenféle vasak dobálva a teherautok platojára,a bakokrol ledöltek a technikák és tengejig elvannak süjedve a homokban,Van egy kiálitástol elzárt terület évek ota és ot is érdekes dolgok vannak,söt igazán érdekesek,de hogy mikor lehet bemeni?A lényeg az nagybetükel kivan sokhejre irva nemszabad felmászni semire ,de ránk nemszolt senki sem pedig voltak bent alkalmazotak és látak is minket ez pozitivum.Aztmonda egyik ismerösöm ojan kecel mint egy M zárolt honvédségi telep,szép nagy zöld kintröl sok kincsel,csak isten ments beinditani.A lényeg szolnokon van valamiféle szellem hozzáértés,kecelen let sok pénz hirtelen és ki is fujt it.