Na, megjöttünk Bécsből, hát mit is mondjak... Sajnos a körülmények nem voltak a legjobbak, a látótávolság elméletileg kb.:8 km körül alakult, eléggé be volt borulva, és amíg ott voltunk sajnos szinte csak leszálló gépek voltak (legalábbis a keleti kifutónál, a számát sajnos most nemtom), a másik kifutóról az az egy-kettő felszálló meg sajnos pont nyugatra szálltak fel a széliránynak köszönhetően, pedig ha keletre jöttek volna akkor pontosan a fejünk felett repültek volna el. A másik hiányosság a jó fényképezőgép hiánya volt (ami nekem van az csak egy Pentax Optio S55-ös, 5mpx-el és 3x opticai zoom-mal), pedig tegnap még úgy volt hogy akivel mentem, tud hozni vmi jobb gépet, de sajnos nem jött össze, ezért nem valami jók a képeim, már az a pár darab amit csináltam, mert inkább videóztam. De azért volt egy-pár érdekes gép is, például az érkezésünkkor egy Korean Air Cargo 747, később egy japán JADE CARGO 747, majd még egy Korean Air Cargo 747, és mielőtt hazaindultunk, egy Saudi Arabian 777. És ahogy gyalogoltunk a kocsihoz, még viasszanézve láttunk egy Lufthansa A-340-et, de mivel az eső miatt már mindent elpakoltunk, és mivel már messze is voltunk, sajnos nem tudtam képet készíteni. Most ennek fényében kérdezem hogy egyáltalán érdekelnek e vkit a képek, mert ha nem akkor nem tartom érdemesnek feltölteni őket.