Szerző Téma: Falcon 4.0, Allied Force, Free Falcon....  (Megtekintve 660 alkalommal)

Nem elérhető Tophatters21

• Zászlós
  • An-26, Mi-8/17, Mi-24, MiG-21 Mindörökké !!!!
    • Profil megtekintése
    • www.nuku.hu
Falcon 4.0, Allied Force, Free Falcon....
« Dátum: 2010 Január 31, 11:09:37 »
Sziasztok!

Meglepődve láttam hogy ilyen topic még nincs, ezért hoztam létre. Igazából még nem ismerem ezt a szimulátort, de szeretném megismerni :D
Az alap Falcon 4.0 már megvan. De ez azért nem egy mai darab... (1998 ha jól tudom).
Na ehhez vannak különböző kiegészítések, ezt már tudom. Free Falcon 4.0, 5.0 és a legújabb 5.3, illetve van Open Falcon is, továbbá hallottam az Allied Force-ról is.
Egy kis segítség kéne, hogy melyiket érdemes letölteni, vagy hogy kell felrakni. (Az kezd már körvonalazódni, hogy nekem a free falcon 5.3 kell, de akkor ezt most csak simán fel kell rakni az alap Falcon 4.0-ra, vagy kell hozzá a Realism Patch 5? ) Olvastam sokféle kiegészítőről is, de ezek majd még ráérnek később  :) Egy magyar nyelvű használati utasítást már letöltöttem, ebből olvastam a nagyja részét.
MiG-21 Forever!!!!!

Nem elérhető Phoenix

• Vezérőrnagy
  • **
  • szerkesztő
    • Profil megtekintése
Re:Falcon 4.0, Allied Force, Free Falcon....
« Válasz #1 Dátum: 2010 Január 31, 11:24:05 »
molnibalage@freemail.hu

a srác nyakig benne volt/van a szimulátorfejlesztésben, ha jól tudom a FreeFalcon az ő keze által készült
"A legfontosabb repülésvezérlő számítógép ott van a két füled között. Csak a programozása körülményes, amit úgy hívnak: tapasztalat."

Nem elérhető Tophatters21

• Zászlós
  • An-26, Mi-8/17, Mi-24, MiG-21 Mindörökké !!!!
    • Profil megtekintése
    • www.nuku.hu
« Válasz #2 Dátum: 2010 Január 31, 15:33:39 »
Szokott itt is irogatni néha, ha nem veszi ezt észre, akkor majd írok neki mailban.
MiG-21 Forever!!!!!

Nem elérhető Phoenix

• Vezérőrnagy
  • **
  • szerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2010 Január 31, 22:54:30 »
nincs regisztrálva, sztem írj neki :)
"A legfontosabb repülésvezérlő számítógép ott van a két füled között. Csak a programozása körülményes, amit úgy hívnak: tapasztalat."