Nem tudok mit mondani igazán. Én most pont ugyanígy vagyok a régen megvásárolt és végigjátszott, Válaszcsapás(Fair Strike) orosz fejlesztésű helikopteres játékkal.Kedvem támadt megint Kamovozni,de az új, Kamov gyári támogatással most elkészült csodajáték a DCS(digital Combat Simulator):Ka-50- hez nem elég erős a gépem,viszont eszembe jutott h fönn van a polcon a Válaszcsapás szép doboza,leemeltem elkezdtem telepíteni és az első lemeznél 42%-on kiadta,hogy adathiba.És ennyi volt.És sajnos én nem nagyon tudok csinálni semmit,mert amannyire láttam,a magyar forgalamzónak már nem szerepel a honlapján,szal újat újat venni úgy néz ki,hogy én nem tudok.De azt hiszem,neked szerencséd van,mert tudtommal lehet még új IL-2:1946-ot kapni.3 000 ft körül van az ára,és megéri mert ugyanaz bennevan mint ami az FB-ben,sőt még annál is sokkal több:230 repülhető géptípus,új hadszínterek,új,karrierben is játszható nemzetek(japán,amcsi pl.) és még 1 nagy rakás más előny. Sőt szovjet és német kísérleti gépekkel is repülhetsz,valamint az első sugárhajtású MiG-gel a MiG-9-el is többek közt,de van Jak-15 is(nekem az nagyon tetszik) szal nagyon jó,érdemes megvenni.