Szerző Téma: Repülős élmények  (Megtekintve 18269 alkalommal)

Nem elérhető Tophatters21

• Zászlós
  • An-26, Mi-8/17, Mi-24, MiG-21 Mindörökké !!!!
    • Profil megtekintése
    • www.nuku.hu
Re:Repülős élmények
« Válasz #540 Dátum: 2009 Augusztus 19, 11:33:26 »
1 AN-26 két Albával, utána 1 An-26 két 29-essel, aztán 3 Gripen. Fotó van :)
MiG-21 Forever!!!!!

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #541 Dátum: 2009 Augusztus 19, 13:49:09 »
Fene, bratyóm most hív, hogy épp a Corsair meg a Mitchell repked, én meg nem vagyok Pesten... Pedig bratyóm az MTA-n dolgozik, a tetőről meg igen jól látni mindent :) De most éppen meló van, nem tud fényképezni, no meg amúgy is csak egy alap obija van az olympusához... Legalább a Corsair hangját hallottam :)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #542 Dátum: 2009 Augusztus 23, 17:21:13 »
Egy kérdés. A Bell 47-esen kívül milyen helikoptert ismertek, amelynek rácsszerkezetű faroktartója van? Rémlik, hogy van még rajta kívül ilyen típus, de túl fáradt vagyok most keresgélni meg gondolkodni :) Csak mert most láttam egyet Eger felett, egész alacsonyan :) Sajna fotó nincs, arra nem volt időm, hogy a telefonomhoz kapjak...

Nem elérhető Mike

• Főhadnagy
  • Mike™
    • Profil megtekintése
« Válasz #543 Dátum: 2009 Augusztus 23, 17:37:50 »
Egy kérdés. A Bell 47-esen kívül milyen helikoptert ismertek, amelynek rácsszerkezetű faroktartója van? Rémlik, hogy van még rajta kívül ilyen típus, de túl fáradt vagyok most keresgélni meg gondolkodni :) Csak mert most láttam egyet Eger felett, egész alacsonyan :) Sajna fotó nincs, arra nem volt időm, hogy a telefonomhoz kapjak...

Liv-nek kell segíteni, ez megtiszteltetés :) talán Alouette volt a rácsos, azt én is szoktam látni néha
Bresser Skylux 70/700 + 2/1,5 barlow + Panasonic DMC-TZ1

BEARCAT

• Vendég
« Válasz #544 Dátum: 2009 Augusztus 23, 17:52:20 »
Igen ráadásul az Alouette-II-esnek. Ha jól emlékszem van is magyar lajstromba.

Nem elérhető Block50

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #545 Dátum: 2009 Augusztus 23, 18:07:51 »

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
« Válasz #546 Dátum: 2009 Augusztus 23, 18:15:11 »
Ó bakker igen, ennyire vagyok lefáradva. Naná, hogy az volt :) Köszi mindenkinek! :)

Elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #547 Dátum: 2009 Augusztus 24, 14:33:18 »
VasĂĄrnap tettem egy negyedĂłrĂĄs utat a Badacsony felett egy ApolloFox UL gĂŠppel.

Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Sidewinder

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #548 Dátum: 2009 Augusztus 28, 02:00:42 »
A héten nekem is volt egy élményem. Először vezettem helikoptert. Kamov Ka-26-ost. 5 kör volt az egyik leszállóhelyről,utána áttelepülés. Én beülhettem az 5. körre az első leszállóhelyen.Fadd Dombori mellett volt napraforgó vegyszerezés. Ahogy kiszórtuk a vegyszert a pilóta odaadta,hogy a tiéd a gép. Kicsit trükkös volt de nagyon jó. Leszállás után azt mondta,hogy nincs jól beállítva,a másik gépük nem csinálja ezt. Nem volt szél,de mégis csak úgy akart egyenesen menni,ha jobbra léptem,és balra csűrtem. Akkor ment egyenesen. Más mint a vitorla,az biztos,de kurvajó. Ami meglepett,hogy kollektív használata nélkül is tudtam vele emelkedni(persze ne többszáz méterekben gondolkodjatok),csak hátra kellett húzni a ciklikust (a botot). Az útvonal végén a gép és a saját épségünk érdekében,természetesen visszaadtam és leszálltunk :)

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #549 Dátum: 2009 Szeptember 20, 23:59:30 »
Szombaton Pesten voltam, ma délelőtt jöttem haza. A szállást jól választottam, mint kiderült, hiszen azon felül, hogy meglehetősen pöpec volt még pont felette húztak el a vasmadárkák Ferihegy felé, már elég alacsonyan. :) Az erkélyről az érkezők nem naon látszódtak, de az indulók igen, bár azok kicsitt arrébb mentek, de a Fuji megbírkózott volna még vele. Már ha vittem volna... XIII. ker., Béke-tér amúgy. Napközben nemtom milyen forgalom volt, mert 11 körül becsekkoltam és csak éjfélkor értem vissza, de pár gép - zömmel Q400 - elhúzott azon rövid idő alatt is, éjjel a visszaérkezés előtt picivel érkezett egy jet is szépen villogva. Vasárnap 10 után csekkoltam ki 15-20 perccel, akkor épp egymás seggében jöttek szinte. 5-10 perc alatt ha nem jött 5-6 gép, akkor egy sem :)

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
  • Szerkesztő / Facebook Community Manager
    • Profil megtekintése
    • http://www.airfighters.com/photosearch.php?phgid=1509
« Válasz #550 Dátum: 2009 December 18, 12:46:04 »
Most zúgott el a lakótelepünk határában 4 Mi-24 2 Minyó és ha az enyhe ködön át jól láttam 2 Jak-52. Sajnos Fénykép nincs  :(

Nem elérhető gege

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #551 Dátum: 2009 December 30, 19:42:11 »
első repülős élményem a 2008 as repnap akorrfogott meg a repülés  ;D de sajna még nem repülhetem pedig szeretnék !!!