Szerző Téma: USA vs RUSSIA Tankok  (Megtekintve 19137 alkalommal)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Dátum: 2004 Október 24, 15:21:19 »
Ez a Topic gondolom mindenki utál mer olyan elfogult voltam de rájöttem énis hogy télleg pl a MiG-29nek 1 légigyőzelme volt megminden.

Szal ez a Topic ez most amolyan OROSZ és AMCSI Tankok szembesítése ! akit érdekel ír bele akit nem azt nem!

T72M1 Rulz T80UBV RULZ ezek a Favok!

De szerintem a T80UBV Már jobb eredményeket nyújt mint az M1A2

Az én véleményem az,hogy Manapság és mostanság is az Orosz gépek a legkönyebben kezelehtőbbek és hatékonyak,erősebbek és a legjobban manőverezhetők az,hogy pl a MiG-29A,MiG-25PD,RBT,MiG-21 kicsit kiöregettek az nemjelenti azt,hogy az Újjabak majd jobbak lesznek én nemhiszek az ujjabaknak és különbenis a régieket is lehet teljesen korszerüre fejleszteni ;-)

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #1 Dátum: 2004 Október 24, 17:20:42 »
Eltudod olvasni hogy mi az oldal neve?
HARCIREPÜLŐK!!!!!
És nem FÖLDIHADVISELÉS!

Egek királya Szu-37!!!!

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #2 Dátum: 2004 Október 24, 17:46:42 »
Idézet
Atoll írta:
Eltudod olvasni hogy mi az oldal neve?
HARCIREPÜLŐK!!!!!
És nem FÖLDIHADVISELÉS!

Egek királya Szu-37!!!!

Hi

Tudom ezért fogtok utálni de akkor a Orosz vs Amcsi vagy netmtom milyen topic és fegyverzet minek írkáltok az AK-47 M4ről?? he?

Az én véleményem az,hogy Manapság és mostanság is az Orosz gépek a legkönyebben kezelehtőbbek és hatékonyak,erősebbek és a legjobban manőverezhetők az,hogy pl a MiG-29A,MiG-25PD,RBT,MiG-21 kicsit kiöregettek az nemjelenti azt,hogy az Újjabak majd jobbak lesznek én nemhiszek az ujjabaknak és különbenis a régieket is lehet teljesen korszerüre fejleszteni ;-)
(Módosította CCCP 2004.10.24. 17:37-kor)

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #3 Dátum: 2004 Október 24, 21:06:46 »
MINDKETTŐTÖKNEK IGAZA VAN!!!:P

MIG29smt élt,él,és élni fog!!!!!

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #4 Dátum: 2004 Október 24, 21:23:23 »
Idézet
Alamo írta:
MINDKETTŐTÖKNEK IGAZA VAN!!!:P

MIG29smt élt,él,és élni fog!!!!!

Ja de ha valakit érdekelnek azé akkor írjatok de tény pl hogy az Amiknak a Tankpusztitó Bombájuk jobb GBU vagy milyen tipusuak az oroszoknak asszem nincs lézervezérlésű vagy kamera rendszer vezérlésü cuccok nem? FLIR

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #5 Dátum: 2004 Október 24, 21:38:42 »
Másik topicba előbb írtam, az oroszoknak van TV- és lézervezérlésű fegyverzete is! Az más tészta persze, hogy nem olyan fejlettek, mint az amerikaiak ilyen fegyverei...

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #6 Dátum: 2004 Október 24, 22:10:21 »
Idézet
Liverbird írta:
Másik topicba előbb írtam, az oroszoknak van TV- és lézervezérlésű fegyverzete is! Az más tészta persze, hogy nem olyan fejlettek, mint az amerikaiak ilyen fegyverei...

Jó én erről nem tudta,hogy van TV vez.es rakétája asztem csak szimpla radaros van azt csá Bár a Tankokra vissza térve egy T-80UBV már méltó ellenfele az M1A2-nek

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #7 Dátum: 2004 Október 24, 23:22:30 »
Hali

Na ha az ami M1A2 vesszuk akkor ott mar azzal kell kezdeni hogy ok a pancelba is hasznalnak urant mert nagy a szakito szilardsaga es a loszerbe is az oroszok meg a teglalap es a kazamatas pancelnal jarnak igaz eddig csak az amiknak sikerult kohaszatban osszeonteni az urant az acellal ne kerdezzetek hogyan a masik az oroszok mellett az szol hogy a csobol lehet raketat inditani :)

8)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #8 Dátum: 2004 Október 24, 23:46:28 »
Idézet
Hornet írta:
Hali

Na ha az ami M1A2 vesszuk akkor ott mar azzal kell kezdeni hogy ok a pancelba is hasznalnak urant mert nagy a szakito szilardsaga es a loszerbe is az oroszok meg a teglalap es a kazamatas pancelnal jarnak igaz eddig csak az amiknak sikerult kohaszatban osszeonteni az urant az acellal ne kerdezzetek hogyan a masik az oroszok mellett az szol hogy a csobol lehet raketat inditani :)

8)

Ez érdekes vót!

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #9 Dátum: 2004 Október 25, 15:05:24 »
Hali

Ezert vergodtek ay izraeliek

8)

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #10 Dátum: 2004 Október 25, 15:39:53 »
HA MÁR ITT TARTUNK AKKOR szerintem aNO.1 AZ A BNP4 ES

ÍRJATOK A CSŐBÖL INDÍTHATÓ RAKÉTÁKRÓL (NÉV,hatótáv,átütőerő,pontosság):)

Ne szóóójábe!!!(de javíts ki ha tévedek

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #11 Dátum: 2004 Október 25, 18:46:42 »
Idézet
Alamo írta:

Ne szóóójábe!!!(de javíts ki ha tévedek

Nekem ezek a No.1-ek T72M2,BMP,BMP2,T80BV,T80UB UBV változatok,T90,Blackeagle Leopard A2

(Módosította CCCP 2004.10.25. 18:37-kor)

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #12 Dátum: 2004 Október 25, 23:34:15 »
Hali

Majd nezek vmi infot a raketarol amugy tokmind1 mibe ulsz ha kilonek igyis-ugyis megdoglessz ***a femkoporso

8)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #13 Dátum: 2004 Október 26, 07:30:30 »
Idézet
Hornet írta:
Hali

Majd nezek vmi infot a raketarol amugy tokmind1 mibe ulsz ha kilonek igyis-ugyis megdoglessz ***a femkoporso

8)

Ez igaz!

De pl volt olyan eset nem tom melyik háborúban majd utánna nézek,hogy 1 Tank lövegtornyát lelőtték és így a többi része elment tovább!

Nem tom,hogy történt-e ilyen de hallotam róla

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #14 Dátum: 2004 Október 26, 15:32:35 »
Idézet
CCCP írta:
(
Alamo írta:

Ne szóóójábe!!!(de javíts ki ha tévedek)
Nekem ezek a No.1-ek T72M2,BMP,BMP2,T80BV,T80UB UBV változatok,T90,Blackeagle Leopard A2

(Módosította CCCP 2004.10.25. 18:37-kor)

Amúgy a BlackEagle egy hihetelenül korszerű tank!!
Például a rá kilőtt akármilyen rakétát zavarással megtudja téveszteni!

Egek királya Szu-37!!!!