Szerző Téma: USA vs RUSSIA Tankok  (Megtekintve 19137 alkalommal)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #30 Dátum: 2004 Október 27, 22:03:37 »
Megnéztem...

Ha megnézted volna hova mennek a hivatkozások: van köztük Red Alert, különböző lopakodó bombázók, az oroszok ötlete, hogy ionizált gázzal tegyék lopakodóvá a gépeiket.... de lopakodó tankról, mint valós fegyverről, nincs szó sehol. OLVASS, KÖNYÖRGÖM OLVASS!

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #31 Dátum: 2004 Október 27, 22:05:04 »
Hali

Hmm ha belegondolunk a legerossebb anyag a pancelzatnal a szegenyitett uran.
Es sajna az oroszok meg nem igen csinaltak ilyen pancelt ezert kutatjak az aktiv pancel vedelmenek megoldasat.
A masik vannak repulo tankok pl:Szu-25,A-10

8)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #32 Dátum: 2004 Október 27, 22:58:08 »
Idézet
Liverbird írta:
Megnéztem...

Ha megnézted volna hova mennek a hivatkozások: van köztük Red Alert, különböző lopakodó bombázók, az oroszok ötlete, hogy ionizált gázzal tegyék lopakodóvá a gépeiket.... de lopakodó tankról, mint valós fegyverről, nincs szó sehol. OLVASS, KÖNYÖRGÖM OLVASS!

De én olvasok művelődök és még vagy féleéve és megmerek rá esküdni,hogy láttam és a Black Eagle-re vontakóznan!

Az én véleményem az,hogy Manapság és mostanság is az Orosz gépek a legkönyebben kezelehtőbbek és hatékonyak,erősebbek és a legjobban manőverezhetők az,hogy pl a MiG-29A,MiG-25PD,RBT,MiG-21 kicsit kiöregettek az nemjelenti azt,hogy az Újjabak majd jobbak lesznek én nemhiszek az ujjabaknak és különbenis a régieket is lehet teljesen korszerüre fejleszteni ;-)

FOXHOUND 31

• Vendég
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #33 Dátum: 2004 Október 28, 13:08:29 »
Ja!! A Szu-25-ös pilótafülkéje még a 23mm-es gépágyútól sem törik be.
8)

FOXHOUND 31

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #34 Dátum: 2004 Október 28, 15:31:56 »
Idézet
Liverbird írta:
Megnéztem...

Ja!! A RED ALERT 2-be a legjobb a TESLA Tank!
Ami a valóságban nincs.

Egek királya Szu-37!!!!

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #35 Dátum: 2004 Október 28, 18:21:29 »
Idézet
Atoll írta:
(
Liverbird írta:
Megnéztem...

)
Ja!! A RED ALERT 2-be a legjobb a TESLA Tank!
Ami a valóságban nincs.

Egek királya Szu-37!!!!

Most hiába gyúnolóttok Livebirdel,tudom hogy megölnétek meg minden és mondtam is magamban,hogy JAHHJ! de sajna én ezt láttam de akkoris Létezik

Az én véleményem az,hogy Manapság és mostanság is az Orosz gépek a legkönyebben kezelehtőbbek és hatékonyak,erősebbek és a legjobban manőverezhetők az,hogy pl a MiG-29A,MiG-25PD,RBT,MiG-21 kicsit kiöregettek az nemjelenti azt,hogy az Újjabak majd jobbak lesznek én nemhiszek az ujjabaknak és különbenis a régieket is lehet teljesen korszerüre fejleszteni ;-)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #36 Dátum: 2004 Október 28, 18:54:20 »
Nekem az RA2-ből az Apocalypse tank a kedvencem! 2-3 db-ot berakom oda, ahol az ellenfél támad, így gyorsan összegyűli a megfelelő tapasztalat. Aztán irtok velük!

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #37 Dátum: 2004 Október 28, 20:18:14 »
Idézet
Liverbird írta:
Nekem az RA2-ből az Apocalypse tank a kedvencem! 2-3 db-ot berakom oda, ahol az ellenfél támad, így gyorsan összegyűli a megfelelő tapasztalat. Aztán irtok velük!

Igenn? nekem meg a Mammut Tank a kedvencem! jahhaj de vicces de amúgy térjünk a valós tankok idejébe!

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #38 Dátum: 2004 Október 29, 00:20:49 »
Hali

Nekem a Kedvencem az M1A2 hmm miert nezd meg mit tud!!!!

8)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #39 Dátum: 2004 Október 29, 07:39:18 »
Idézet
Hornet írta:
Hali

Nekem a Kedvencem az M1A2 hmm miert nezd meg mit tud!!!!

8)

Mög néztem de nem tud többet 1 Átlag T-80UBV-nél viszont kevesebet tudd a Black Eagle-nél

FOXHOUND 31

• Vendég
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #40 Dátum: 2004 Október 29, 13:08:39 »
Nekem a T-90-es a kedvencem,bár úgy tudom ,nem tud sokkal többet,mint a 80-as.

FOXHOUND 31

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #41 Dátum: 2004 Október 29, 21:11:28 »
Idézet
FOXHOUND 31 írta:
Nekem a T-90-es a kedvencem,bár úgy tudom ,nem tud sokkal többet,mint a 80-as.

FOXHOUND 31

Háát ja de azért nem rossz cucc az!

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #42 Dátum: 2004 Október 30, 00:38:04 »
Hali

CCCP!!!!
Gondolkozzal mar egy az oroszok meg mindig a teglapancelnal jarnak az amik mar a uran otvozetu retegelt keramia pancelnal a masik a loszeruk az oroszoknak eleg gyatra szembe az uranmagvas nyillovedekkel olvass es ne csak a levegobe beszelj!!!!!

8)

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #43 Dátum: 2004 Október 30, 09:22:13 »
Idézet
Hornet írta:
Hali

CCCP!!!!
Gondolkozzal mar egy az oroszok meg mindig a teglapancelnal jarnak az amik mar a uran otvozetu retegelt keramia pancelnal a masik a loszeruk az oroszoknak eleg gyatra szembe az uranmagvas nyillovedekkel olvass es ne csak a levegobe beszelj!!!!!

8)

Elég gyatra????

Az kicsit butaság úgy enyhén mer az Orosztankoknak a lövege alapból jobb mint az Amiké lehet,hogy Urán MAG meg minden hülyeség de akkoris az Orosztankok simán áttudják lőni a Az AmikTankjait mer elvileg nagyon puhapáncélzata van az összesnek meghamár itt tartunk az Amik mint tank tehát nem roham löveg az amik a tankoknál a 120mm-nél tartanak az oroszok megmár a 130mm-nél tartanak

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
    • Profil megtekintése
USA vs RUSSIA Tankok
« Válasz #44 Dátum: 2004 Október 30, 21:05:48 »
Hali

CCCP!!!
Tanultal kemiat ???
Mert ha nem ideje lenne ugyanis az urannak joval nagyobb a surusege mint az acelnak ja es ezaltal kemenyebb is es aretegek kozott talalhato meg keramia is ugyhogy ne beszelj hujeseget !!!
A masik azzal a bizonyos 120mm sima csovu agyuval es az uranmagvas loszerrel 2500m0rol 450mm pancelt utott at na akkor hogy is van ez ??
Montuk mar nem egyszer ha kinyitod a szad elobb informalodj!!!!

8)