Szerző Téma: III. Világháború  (Megtekintve 18547 alkalommal)

Ricsi

• Vendég
III. Világháború
« Dátum: 2004 November 06, 22:19:31 »
Mikor? Hol? Kik között? Szövetségeseik? stb. Szerintetek hogy fog zajlani a III. vh.? Írjatok!

Ricsi

Nem elérhető Atrox

• Főtörzszászlós
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #1 Dátum: 2004 November 07, 14:34:55 »
Remélem sehol és senki között. Mert ha lenne akkor nagyon rossz lenne nekünk. Meg lehet hogy már a Föld nevű bolygó is megszünne létezni.

Okos pilóta nem katapultál alagútban.

Vendég

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #2 Dátum: 2004 November 07, 14:55:22 »
Sokak szerint nem is a Földön fog kirobbanni, hanem az űrben, ahol az emberiség egy másik értelmes fajjal fog háborúzni. Ez lehetetlen, mert egy értelmes faj nem háborúzik, árt készakarva valaki másnak stb...

FOXHOUND 31

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #3 Dátum: 2004 November 08, 14:03:11 »
TERRORIZMUS VS. DEMOKRATIKUS VILÁG!:o

FOXHOUND 31

Nem elérhető CCCP

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #4 Dátum: 2004 November 10, 19:11:05 »
Jahhj haggyátok már ez hülyeség pl Iraq vagy Amcsik között biztos nem fog és most igazán ők álnak hadba 1mással najó meg Izrael Palesztína Orosz csecsen stb de ezek külön műfaj pl Iraq nemtámadja meg az Amikat

szal szerintem még ettől nem kell tartani

Russian Army Rulz 8)

FOXHOUND 31

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #5 Dátum: 2004 November 11, 12:58:25 »
CCCP!
A terrorizmus a leghatalmasabb ellenfél!!!!!!
Sok országban van és vagy,lesből,vagy és hátbatámad!
(Esetleg mindkettő!!!!!!!!)

FOXHOUND 31

Vendég

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #6 Dátum: 2004 November 11, 17:11:55 »
Idézet
FOXHOUND 31 írta:
CCCP!

FOXHOUND 31

OK!

De 1 Egész hadseregnyi Terroristákat nem fognak ki vinni amerikába

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #7 Dátum: 2004 November 11, 19:38:39 »
Pont ez a terroristák előnye. Elég, ha néhányan beszivárognak az országba. Aztán meg a legváratlanabb helyen tudnak lecsapni, ha nem működik elég hatékonyan az elhárítás. A terroristák nem elfoglalni akarják az ellenséges országot, hogy hadseregnyi kelljen belőlük!!!

Ricsi

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #8 Dátum: 2004 November 13, 14:31:49 »
A terrorizmus nem egyenlő a háborúval szerintem.Pár napja olvastam, hogy egy kínai tengeralattjáró behatolt a japán felségvizekre. A japán vezetés egy kínai inváziótól tart. Mert ott van ugye Tajván, amit a kínaiak egy lázadó tartománynak tekintenek, vizsont az USA támogatását élvezik, ami 30 ezer amcsi katonát jelent egy viszonylag közeli japán szigeten. Kína az egyetlen ország, ami felveheti a ersenyt az USÁ-val, ráadásol most igen hevesen fegyverkeznek. 3 anyahajó gyártását tervezik, liszencben gyártják a Szu-2730 -eseket/osokat és még ebben az évben szeretnék a 300.-at hadrendbe álítani. Ráadásul övék a világ legnagyobb hadserege.

Ricsi

Vendég

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #9 Dátum: 2004 November 16, 11:25:16 »
Vmelyik kis picsa Közel-keleti állam ellő majd egy atomot, és kész! Vagy Kína rohanja le Tajvant. Szövetségek:USA, Európa vs Kína, Oroszo. Ezek a fők. Az biztos, hogy nem hagyományos háború lesz, hanem vegyi, vagy nukleáris.

Ricsi

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #10 Dátum: 2004 November 17, 19:39:28 »
Európa nem biztos, hogy az USA mellett all majd szerintem. Egy fúziós erőmű felállításán gondolkodnak,aminek nem tudják eldönteni a helyét. A kínaiak, az oroszok és az EU egy franciaországi erőműre szavaznak, viszont az USA, Japán és Dél-korea egy japánira. Az EU azt is szóbahozta, hogy kölönválnak az ellenzéktől. Egyébként Kína szeretne európai haditermékeket vásárolni, amit az USA erősen ellenez. Szerintem az oroszok nem fognat jelentős szerepet játszani a következő vh.-ban. Nem álnak elég magasan a Haditechnikában

Ricsi

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #11 Dátum: 2004 November 29, 14:27:00 »
Idézet
FOXHOUND 31 írta:
CCCP!

FOXHOUND 31

ne legyé hüje mert a terroristák nem tudnak akkora hadsereget kiállítani hogy le tudják támadni az emberiséget mert itt a III. világ háborúról szól ez az oldal jó robbantgatni tudnak de mást nem!!!!

Ne szóóójábe!!!(de javíts ki ha tévedek)

Nem elérhető Jago

• Zászlós
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #12 Dátum: 2004 November 29, 17:43:30 »
Idézet
Alamo írta:
(
FOXHOUND 31 írta:
CCCP!

FOXHOUND 31)
ne legyé hüje mert a terroristák nem tudnak akkora hadsereget kiállítani hogy le tudják támadni az emberiséget mert itt a III. világ háborúról szól ez az oldal jó robbantgatni tudnak de mást nem!!!!

PL.: a Word Trade Center is egy robbantgatás volt? Mert szerintem az egy kicsit több volt annál.

Ne veszekedj hülyével, mert összekevernek vele!

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #13 Dátum: 2004 November 29, 20:37:15 »
A terrorizumus eszköze az orvtámadás. A szeptember 11-én történtek is erről szóltak, de ez egy nagyon szervezett orvtámadás volt. Tulajdonképpen ezt is fel lehet fogni háborúként, csak ez egy nem hagyományos háború.

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #14 Dátum: 2004 November 30, 12:52:47 »
én is így értettem !!! de ez nem lehet akkora háború hogy atomtámadást mérjen valaki valaki ellen és hát a harmadik világháborút így tervezték!!!