Szerző Téma: III. Világháború  (Megtekintve 18549 alkalommal)

WhiteG

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #15 Dátum: 2004 November 30, 13:28:34 »
Szerintem az USA megérdemelne egy háborut.
Europa már töbször romokban hevert! És megint felépült!
Egyszer az USA is megérdemelné!
Könyen háboruznak más országokban! Korea, Vietnám, Irak...stb. Lerombolták Irakot is, és mi változot? Nyomoruság, szegénység, éhség, és romok mindenütt.
Amerika felfoghatná, hogy vannak más kulturák, ahol nem kell megmondani hogy hogyan éljenek.

Ezenkivül, a világban sok helyen megy a csete-paté, lövöldözés, terrorista támadások, gerilla harcok, szerintem lessz itt még nagy balhé! Az  Emberiség érzi a vesztétt.

Ne nem! Nem vagyok gonosz ember!

Vendég

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #16 Dátum: 2004 November 30, 20:45:43 »
Idézet
Jago írta:
(
Alamo írta:
(
FOXHOUND 31 írta:
CCCP!
A terrorizmus a leghatalmasabb ellenfél!!!!!!
Sok országban van és vagy,lesből,vagy és hátbatámad!
(Esetleg mindkettő!!!!!!!!)

FOXHOUND 31)
ne legyé hüje mert a terroristák nem tudnak akkora hadsereget kiállítani hogy le tudják támadni az emberiséget mert itt a III. világ háborúról szól ez az oldal jó robbantgatni tudnak de mást nem!!!!

Ne szóóójábe!!!(de javíts ki ha tévedek))
PL.: a Word Trade Center is egy

szopjál le te kis geciszopó hidd el jó lesz. Amúgy a multkor rád élveztem úgyhogy tiszta geciszagú a gatyám. Igazán kimoshatnád ha már rádélveztem.;););););)

(Módosította Feller 2004.12.14. 15:30-kor)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #17 Dátum: 2004 November 30, 22:21:25 »
Idézet
WhiteG írta:
Szerintem az USA megérdemelne egy háborut.
Europa már töbször romokban hevert! És megint felépült!
Egyszer az USA is megérdemelné!
Könyen háboruznak más országokban! Korea, Vietnám, Irak...stb. Lerombolták Irakot is, és mi változot? Nyomoruság, szegénység, éhség, és romok mindenütt.
Amerika felfoghatná, hogy vannak más kulturák, ahol nem kell megmondani hogy hogyan éljenek.

Ezenkivül, a világban sok helyen megy a csete-paté, lövöldözés, terrorista támadások, gerilla harcok, szerintem lessz itt még nagy balhé! Az  Emberiség érzi a vesztétt.

Ne nem! Nem vagyok gonosz ember!

WhiteG, itt említetted Koreát. Nézz utána a konfliktus hátterének, ugyanis ez esetben nem arról van szó, hogy az USA fel akart szabadítani egy szenvedő országot az elnyomás alól. Koreában a kommunisták erők támadtak, ám végül rondán elbuktak. Vietnám pedig csak egy helyszín volt, ahol összecsaphatott az USA és a Szovjetunió. Ugyanez megtörténhetett volna valahol Afrikában is, a helyszín nem számít. Úgy alakult hogy Vietnám lett.

Amerika meg akarná mondani egy országnak, hogyan éljenek? Itt gondolom Irakra gondolsz, ahol meg akarják honosítani a demokráciát. De ugye nem hiszed el ezt a maszlagot??! A jelszó: OLAJ! No comment.

Olyat pedig nem mondok, hogy egy ország megérdemelne egy háborút... Senki nem érdemelné meg. Bár bevallom, nem csípem az arabokat....

Ricsi

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #18 Dátum: 2004 December 03, 13:51:02 »
Mondjuk jó az USA stratégiája. Elmennek irakba, hogy ott robbantgassanak és ártatlan irakiak hajjanak meg ne pedig amerikaiak.

Ricsi

Nem elérhető Jago

• Zászlós
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #19 Dátum: 2004 December 03, 21:16:14 »
Egyébként az amcsik megint pattognak.
A decemberi Aranysas írta, hogy valószínűleg bezárják az Okinawa-szigeten légitámaszpontjukat és bázisukat, és áttelepülnek egy Tajvantól mindössze 450 km-re lévő szigetre.
Hogy mért kell ilyen közel lenni Tajvanhoz?
Mert így egy esetleges kínai támadás esetén könnyebben közbe lehetne avatkozni. Ja, és a bezárás oka: néhány helikopter baleset miatti lakossági tiltakozás + a zajszint irritálja az embereket.

Ne veszekedj hülyével, mert összekevernek vele!
(Módosította Jago 2004.12.03. 21:06-kor)

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #20 Dátum: 2004 December 15, 17:47:41 »
Én annak viszont örülnék ha Oroszország Csecsenfölddel háborúznék. Szétkéne verni a gerillákat! Nézd mit csináltak Beszlánban.

Egek királya Szu-30MKi!

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #21 Dátum: 2004 December 15, 17:57:21 »
Amúgy megnézném hogy az USA milyen gépeket csinálna ha olyan helyzetbe lennének mint az Oroszok. Jelenleg az Oroszok egyre csak fejlődnek , és tudják már hozni a mai repülőgépgyártás korszerű színvonalát:Szu-30MKi,Mig-29UBT amiből már 70db-ot rendelt az Orosz légierő.Ebbe a gépbe van Radar mert bekerült az R-27R,R-27RE a fegyverzetbe , továbbá már normálisan képes földi célpontokat támadni.
Ez a gép a Szu-30 kistestvére és egyben konkurenciája.
Mig-29UBT , a repülés Szu-30-asa!
Ez olyan mint a: Beethoven a zene Mozartja.

Egek királya Szu-30MKi!

Nem elérhető istvanszu27

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #22 Dátum: 2005 Március 01, 21:33:57 »
A nagy leszerelési egyezmények. Valójában mennyi maradha
tott a töltetekből. III.vhb nem is lesz vagy csak egy rövid ideig. É-Korea ma bejentette kész a BOMB.Usa Ny-ról és D-ről
próbálja szorítani Ázsiát.,stb. Putyin rossz szemmel nézi.
Tudtok vmit a bulgáriai USA haditengerészetibázisról.?Milyen lenne az a bizonyos egyensúly ha KINA_OROSZ összeállna?
Szerintem a mai világban az USA túl sokat enged meg magának más országokkal szemben. Ez elég nyilvánvaló.Honnan a jó..... van annyi pénzük. Katonai fejlesztések, folyamatosan harcoló egységek ellátása, ha csak
1 db anyahajóra gondolunk vagy csak egy F/A-22-re.
?????$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$]:(

Vendég

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #23 Dátum: 2005 Március 02, 07:25:06 »
FOXBAT:2002-ben az USA-nak 10600-db, az oroszoknak 8600db robbanófej maradhatott meg a készletükben.Húsz évvel ezelőtt 1985-ben az USA-nak 23100db volt ,még az oroszoknak 39100db.

Ricsi

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #24 Dátum: 2005 Március 03, 14:03:08 »
Honnan van az USÁnak sok pénze? Ö a legnbagyobb gazdasági hatalom a világon, hatalmas kereskedelmi izéi is vannak meg minden. Hozza a pénzt a McDonalds, a BurgerKing, a Ford, a Microsoft, az IBM, az Apple és csak néhány példát mondtam, de ezeken kívül még hatalmas idegenforgalma is van, nomeg a Hoolywood-i filmek. Innen van pénze arra a sok cuccra. Az EU-nak is lehetne szerintem ennyi pénze, csak mind eltünik a bürokrácia útvesztöiben.

Ricsi

Feller

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #25 Dátum: 2005 Március 03, 15:40:45 »
A politkai színezetű dolgokat töröltem. Kérlek titeket, hagyjátok ki a magyar pártokat, politizálást a fórum életéből.

Üdv:
Feller

Nem elérhető istvanszu27

• Törzsőrmester
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #26 Dátum: 2005 Március 03, 19:17:10 »
Hallottatok már a ,,Dropshot,, c. könyvről? Ez 1978-ban jelent
meg az USA-ban.Az 50-es évek szupertitkos dokumentumait a 70-es évek közepén feloldották. Erröl szól a könyv.
Az ,,atomvillámháborút 1957 januárra tűzték ki.Az 50-es évek elején az USA és a NATO katonaiereje alkalmassá vált egy megsemmisitő csapás mérésre a szoc.orsz. ellen.Elsödleges célpont az akkori Szovjetunió.
,,Az USA nemzeti céljainak eléréseérdekében a szövetségesekkel együtt meg kell szállni a Szovjetuniót és a kelet europai országokat.,,
Adatok a tervből: 38 hadosztály-1 millió katona.
1953 ENSZ Atomenergia Ügynökség:Eisenhower kifejti,,új nyelven kell beszélnem, ez pedig az atomháború nyelve,,.

Még nem éltem az 50-s években(1966), és most is azon ggondolkozom, hogy ezeket a dolgokat akkor mennyire vették komolyan ill. a cél mennyire volt komoly.Truman és Churcill a nagy politikusok, akik kisolgozták az atomzsarolást.
Persze keleten is megérték a pénzüket.
:(

:(

turul

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #27 Dátum: 2005 Március 06, 18:31:05 »
1957 januárjában az USA-nak lett volna esélye egy villámháboru megnyerésére.A Világ elsö int,kont.ball.rakétáit az SS-6-t 1957 októberében állitották hadrendbe.Tehát ezután az USA is sebezhetővé vált.Ezután már nem sok értelme volt megtámadni a SZU-t.

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
III. Világháború
« Válasz #28 Dátum: 2005 Március 06, 21:47:31 »
Hali

Nem tom nem sok ertelme lett volna ha megtamadjak a masik addig jo mig az eroegyensuj fel nem borul

:) 8)

turul

• Vendég
III. Világháború
« Válasz #29 Dátum: 2005 Március 07, 07:30:40 »
Addig jó még erőegyensúly van.Addig legalább békén hagyják egymást. Aki elsőként támadja meg a másikat, másodikként fog elpusztulni.Ez egy 40-45 éves elmélet.A rakétaelháritás ma még gyerekcipőben jár.Pl. egy SS-18-as 10db robbanófejet hordoz.Emellet hordozhat akár 10-20db megtévesztő célt is.Ezek pedig nagyobb radarjelet bocsátanak vissza mint a robb.fejek.l