Hát nem is tudom. Én inkább a Közel-Keletre tippelnék. Pontosabban a két örök szarkeverő a kereszténység és az iszlám (újboli) összecsapására. Csak most a keresztesháborúkkal ellentétben a másik fél inkább az "agresszor".
Kína háború nélkül is a világ ura lesz elöbb-utóbb

Najó mondjuk gazdaságilag. Az igazi poén az lenne, ha összemelegdnének a ruszkikkal. Bár ehhez az oroszok szerintem túl büszke nemzet, hogy ennyire nyisson Kína felé. Ők a régi jó haverral szeretnének ismét a régi szép békeidőkhöz hasonló ipi-apacsot játszani inkább. Önerőből.

És mondjuk erre a nyersanyag és főleg energiahordozó készleteik miatt van is eséylük. Kell nekik továbbra is (egy) Putyin cáratyuska és kilábalnak...
Naszóval a klasszikus értelemben vett III. VH, azaz egy jó kis nukleáris holokauszt nem túl valószínű, de az iszlám fanatistáknak a nyugat nagyon a bögyükben van. Aztán majd 1x csak azt veszik észre, hogy Mekka atomjaira esett szét

Ha ezeket meg megússzuk, akkor pl. Föld vs. Mars kolónia. Nem kéne, de az emberi természetben ez még benne lesz bővben akkor, így meg is történhet akár...