Szerző Téma: III. Világháború  (Megtekintve 18550 alkalommal)

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
Re: III. Világháború
« Válasz #720 Dátum: 2008 Április 23, 18:55:30 »
Aha, nálunk is megvan otthon, faterom kapta egyszer karácsonyra talán :) És az amcsi helikoptereknek tök klassz elektromágneses ágyújuk van :)

BEARCAT

• Vendég
« Válasz #721 Dátum: 2008 Április 23, 21:04:34 »

Nem elérhető Stealthfighter

• Zászlós
    • Profil megtekintése
« Válasz #722 Dátum: 2008 Április 23, 21:35:45 »
Ez azért erős volt! :o
A MiG-ek a legaerotikusabb gépek a földön!!!:P

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #723 Dátum: 2008 Április 23, 23:27:38 »
Nézzük csak... 6 Scorpene + 5 nukleáris meghajtású az "építési" listán. A pakik vajon meddig bírják a versenyt (minden téren) régi jó barátjukkal, Indiával? Utóbbinak azért mégiscsak nagyobb erőforrásai vannak.

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #724 Dátum: 2008 Június 30, 17:47:30 »
http://index.hu/tudomany/jeg080630/

Lehet, hogy észak lesz a célpont?
Csak a Puffin ad nekem erőt, és mindent lebíró akaratot!

Nem elérhető Focke Wulf

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #725 Dátum: 2008 Július 11, 15:46:43 »
na ez egy érdekes cikk volt !
Szerintem is egyértelmű, hogy a nyersanyagért, vízért , termőföldért fog kitörni a jövő nagy háborúja.
Ez a "jeges" dolog újdonság nekem, de elgondolkodtató. De egy ilyen háború is amerikára és oroszországra korlátozódna,mivel nem hiszem hogy Dánia, Norvégia, Kanada magában sokra menne Oroszországgal szembe. Az USA és a NATO meg egyértelműen Dánia Norvégia és Kanada oldalalára állna egy orosz fenyegetés esetén.
Hozzáteszem, azért kiváncsi lennék az Abramsek téli, erdei rejtőfestésére ...! :)

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #726 Dátum: 2008 Július 11, 17:16:32 »
na ez egy érdekes cikk volt !
Szerintem is egyértelmű, hogy a nyersanyagért, vízért , termőföldért fog kitörni a jövő nagy háborúja.
Ez a "jeges" dolog újdonság nekem, de elgondolkodtató. De egy ilyen háború is amerikára és oroszországra korlátozódna,mivel nem hiszem hogy Dánia, Norvégia, Kanada magában sokra menne Oroszországgal szembe. Az USA és a NATO meg egyértelműen Dánia Norvégia és Kanada oldalalára állna egy orosz fenyegetés esetén.
Hozzáteszem, azért kiváncsi lennék az Abramsek téli, erdei rejtőfestésére ...! :)

Hehe, ez lesz majd az igazi HIDEG háború  ;D Szerintem északi hadviselésben az oroszok jobbak, mint az amcsik, nem csak emberileg, hanem technikailag is. Meg ugye az USA az utóbbi évtizedekben inkább a sivatagi körülményekre koncentrált, nem pedig a hideg éghajlati viszonyokra.

Nem elérhető Focke Wulf

• Őrmester
    • Profil megtekintése
« Válasz #727 Dátum: 2008 Július 14, 21:34:57 »
Na igen, az orosz tél már a német sereget is taccsra tette.
Napoleonról nem is beszélve.

De az az érdekes, hogy ugye mindenki Iránról, Kínáról beszél, aztán még a végén Dánia és Kanada esik egymásnak :D
Sőőt, Dánia már páncélozott jégtörőfregattokat küldött a kanadaiak "ellen" Grönlandnál :D
http://index.hu/politika/kulfold/np1733/

Nem elérhető Repülő Cica

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #728 Dátum: 2008 Szeptember 29, 19:01:33 »
Már megint minél lyukadtunk ki: a terrorizmusnál.
Az nem egy mai fogalom, régen is jelen voltak,csak nem fújtattak körülötte annyian. Napjainkban akárhol robban vmi, már jönnek azzal a dumával,h a terroristák így,a terroristák úgy... Nem ők mozgatják a világot.
Mellesleg a WTC körüli események kissé tisztázatlanok. Vannak akik a terroristákat okolják, mások meg azon agyalnak,h az egész a zsidók műve,mivel-érdekes módon-egy sem volt az épületben a robbanás idején. (én a magam részéről még filózom a válaszon)

Most egy kicsit elkalandoztam a témától,így asszem emelem kalapom (vagy tábori satyim  ::) ) :

Pux néktek!
"Aerials, in the sky
When you lose small mind
You free your life"

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #729 Dátum: 2008 Szeptember 30, 14:37:36 »
Nem mellesleg a Pentagonba is igen szép szabályos lyukat ütütt az a gép, az is "kissé" gyanús...  ::) Nem állítom, hogy az amik tervelték ki 9/11-et, de azért hajlok felé, hogy minimum tudtak róla, hogy lesz valami gebasz. (Nem vagyok oda az összeeskűvés elméletekért egyébként)

Amit meg a terrorizmussal kapcsolatban írtál, abban sok igazság van.

Nem elérhető Repülő Cica

• Honvéd
    • Profil megtekintése
« Válasz #730 Dátum: 2008 Október 02, 18:50:39 »
Hát igen, a WTC robbantása körül meglehetősen sok a tisztázatlan kérdés. Kezdhetjük azzal,h miért is 9. hó 11. nap... ha így írom,hogy 911 akkor -szerintem mindenki egyből rávágja,hisz ha máshonnan nem is,de filmekből tudjuk- a rendőrségi hívószám.
Van aki azt mondja,h a járatszám számjegyeit ha jól megnézzük akkor abból is egy üzenet jön ki (nem jut eszembe mi is volt...bocsi)
Meg kevesen tudnak róla,de az ikertrornyok mellett van egy harmadik épület is,ami a WTC része-egy kicsi,asszem egy egyemeletes irodaház-ami persze nem robbant fel.

De nem akarok ebbe a témába nagyon belemenni,két okból is.
1)nem nagyon foglalkoztam vele :P
2)ez a topik nem erről szól ^^

Maradok őszinte hívetek:

Repülő Cica
"Aerials, in the sky
When you lose small mind
You free your life"

Nem elérhető Aim-120

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #731 Dátum: 2008 November 23, 19:11:51 »
http://index.hu/politika/kulfold/izraelfel759/

Ez érdekes. Kíváncsi lennék, tényleg megtámadnák-e Iránt. Valószínűleg nem, ugyanis túlontúl rizikós lenne.