Igazából ez pont azután reppent fel, hogy Washington nyilatkozott arról, hogy az Öböl menti régióba ad el cuccost ha kell. Az iráni érdeklődés mondjuk lehet nem kamu, a mennsyíség annál inkább. Indiának nem lesz ennyi... Ekkor amennyíség meg belátható időn belül licencegyártással tűnik esélyesnek, de Indiával szemben Iránnak szerintem nincs meg a kellő tapasztalata ehhez.
Mondjátok itt a Raptort. Persze egy nagy adag iráni Szu-30 átrendezné kicsit a képet, de szerintem Izraelnek az a Harpy UAV-os afférja Kínával, aminek következtében majdnem kiszórták a JSF programból kicsit szálka még az amik szemében. Mégha a média nagyobb ejnye-bejnyének is tűntette fel, mint valójában volt, én úgy érzem ez erősebben elgondolkoztatná a döntő pozicióban lévő emberkéket. Akármekkora nagy span Izrael én a felkelő napos Raptorra sokkal nagyobb esélyt látok, főleg, hogy Tokió szeretné is, meg most a rakétavédelem is... Izrael meg nem aszondta, hogy egyelőre nem kell nekik (ááá, dehogy, ugyan már...) Mintha az UAV-os balhé idején nyilatkozták volna ezt, nem emlékszem pontosan, lehet nem is mondtak ilyet, csak álmodtam