Szerző Téma: 2001 09.11.  (Megtekintve 10292 alkalommal)

AV-8A

• Vendég
2001 09.11.
« Dátum: 2005 Március 10, 20:10:15 »
Egy kis fejtörőt javasolnék. Nevezetesen az lenne a kérdésem, hogy az első gép becsapódása után hol volt az USAF? Áll. kb. 10 percre van onnan a legközelebbi támaszpont. Sőt, ekkor már a többi utasszállítóról is tudták merre halad (Pentagon!). Vajon miért nem jelentek meg vadászgépek, legalább fenyegetésként? Liv, itt rád nagyon számítok! Ez tehát a vitaindítóm. Szabad a pálya! ;D

AV-8A, kellemetlen ellenfél
(Módosította AV-8A 2005.03.10. 20:01-kor)

Nem elérhető Jago

• Zászlós
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #1 Dátum: 2005 Március 10, 20:14:10 »
Szerintem akkor sem engedték volna lelövésre az utasszállítókat, ha történetesen ott vannak az USAF vadászai. Mivel azelőtt nem volt hasonló terrortámadás.
Ma már szinte biztos, hogy megtennék, de ne mcsak az USA-ban, más országokban is.

Phantom Phorever

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #2 Dátum: 2005 Március 11, 00:13:08 »
Szerintem felkészületlenül érte a légierőt egy ilyen támadás. Bár a hírszerzés már réges-régen tudott az al-kaida terveiről, nem tették meg a szükséges lépéseket. Sajnos, nem tudom, de kíváncsi lennék, hogy akkor (békeidőben) hány perces készültségben álltak az USAF gépei...

Arról viszont terjengtek hírek, hogy az utolsó utasszállítót már egy vadászgép lőtte le. De nem tudom hogy ezt végül megerősítették-e.

Az amerikai gépek is jól tudnak manőverezni, nem csak az oroszok!!!

Nem elérhető Tomcat 204

• Őrmester
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #3 Dátum: 2005 Március 12, 10:56:29 »
Idézet
AV-8A írta:
Egy kis fejtörőt javasolnék. Nevezetesen az lenne a kérdésem, hogy az első gép becsapódása után hol volt az USAF? Áll. kb. 10 percre van onnan a legközelebbi támaszpont. Sőt, ekkor már a többi utasszállítóról is tudták merre halad (Pentagon!). Vajon miért nem jelentek meg vadászgépek, legalább fenyegetésként? Liv, itt rád nagyon számítok! Ez tehát a vitaindítóm. Szabad a pálya! ;D

(Módosította AV-8A 2005.03.10. 20:01-kor)

Tételezzük fel, hogy ha megjelennek a gépek, és tűz parancsot kapnak Te lőnné? Igen,igen Te, mert én nehezen. Most jöhet a morális kérdés hogy egy parancs az vagy sem! Meg az hogy egy utasszállíton vannak százan a Centerbe meg 3100-an vagy többen! Itt nem az a kérdés, hogy miért hol voltak, hanem az hogy miért engedték, hogy idáig jusson ez az egész rohadt világ? Senkivel sincs semmi bajom! De ez egy fájdalmas téma nem csak azoknak akik, elvesztették a családtagjukat vagy a barátaikat. Szeptember 11-óta megváltozott a világ soha nem lesz a régi! Szerintem nem kellene feszegetni ezt a témát, ez nagyon szomorú! Különben is a mi lett volna ha nem történelmi kategória! A részemről én letudtam az egészet bocsánat, ha nyers voltam!

Babylon 5

AV-8A

• Vendég
2001 09.11.
« Válasz #4 Dátum: 2005 Március 12, 17:08:13 »
Ok. Én konkrétan a Pentagonba csapódott gépre govndoltam, ill. a bizponyos 4.-re. Nem kell feltétlenül telibelőni egy utasszállítót. földre is lehet azt kényszeríteni. (???)???

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #5 Dátum: 2005 Március 12, 17:50:23 »
Én úgy tudom a 3. gép volt ami a Pentagonba csapódott. Legalábbis úgy emléxem...

Azt hiszem a negyedik egy 757-es volt, ami nem célpontba csapódott, csak lezuhant. Erről mondták azt, hogy talán vadászgépek lőtték le, valamint hogy az utasok szembeszálltak a terroristákkal.

AV-8A

• Vendég
2001 09.11.
« Válasz #6 Dátum: 2005 Március 12, 17:55:35 »
Ja. Lehet, hogy lelőtték. Abban a hangulatban eléggé gáz lett volna megmondani- ha tényleg úgy történt. Bár a másik is reális, mert ha elfogadjuk a késes verziót, akkor is egy szál pengével (no a bombát most hagyjuk ki a számításból) nem hiszem, hogy hosszútávon sakkban lehet tartani 150 embert. Elég ha pár markos férfi összefog=sok lúd DISZNÓT győz...:(

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #7 Dátum: 2005 Április 15, 14:46:26 »
Idézet
AV-8A írta:
Ja. Lehet, hogy lelőtték. Abban a hangulatban eléggé gáz lett volna megmondani- ha tényleg úgy történt. Bár a másik is reális, mert ha elfogadjuk a késes verziót, akkor is egy szál pengével (no a bombát most hagyjuk ki a számításból) nem hiszem, hogy hosszútávon sakkban lehet tartani 150 embert. Elég ha pár markos férfi összefog=sok lúd DISZNÓT győz...:(

na ez az ez is tanúsítja az amcsik beszariságát dagadt fas.z
ok! ja és a torony alól előkerült egy korán és egy arab útlevél! több 10000 liter benzin nem gyújtotta fel? érdekes
kja és az egyik utasszállítón 90 ember volt ennyivel el sem indítanának egy 747 est na ez is bizonyítja azt h amerikának
benne volt a keze!

Szellemes,kellemes,jellemes
ember én vagyok magam!
(Id:tigris)

Nem elérhető Orenda

• Őrmester
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #8 Dátum: 2005 Április 15, 18:19:06 »
Üdv! Örülök h indulnak új témák is amíg nem vagyok, csak így tovább;)
Az utsó utasszállító lelövését persze h nem erősítik meg, az ártana az Amerika minden állampolgárának életét megmenti verziónak, így meg van egy rakat lezuhant hősük. (Ahogy a 2. vh-ban a SZU: hőskultusz, mellette géppuskával irtották a sajátjaikat.)
A 3.-nál OK h nem volt kész a légierő, de inkább az a nem mindegy h miért: nem tudott róla senki v akik benne voltak direkt nem szóltak?
Tomcat, nem 4 éve ilyen a világ, ilyen már 45.szept. 2. ótacsak mivel most élőben közvetítenek mindent mindenhonnan, azért hiheted h még olyenebb. Igaz a háború előtt meg másért volt sz @ r .
Alamo, igazad van, & nem ez az 1etlen ami rohadtul bűzlik.
Ha már itt tartunk: a madridi vonatokkal játszadozást ki rendelhette meg? Kik olyan barmok h nem ismernek 1 országot se és azt hiszik h mindenhol hazafias lelkesedéssel mennek vágóhídra mint az amcsiknál?

Orenda, zabriskievfreemail.hu

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #9 Dátum: 2005 Április 15, 18:39:57 »
Az a bibi, hogy Alamonak igaza van. 90 emberrel a fedélzeten nem valószinű, hogy elindítanak egy Jumbot. A probléma csak az, hogy szeptember 11-én egyik gép sem volt 747-es. B737-es és 757-es típusok voltak a szereplők.

Nem elérhető Orenda

• Őrmester
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #10 Dátum: 2005 Április 15, 19:10:56 »
Tesó, Madridhoz mit szólsz?:)

Orenda, zabriskievfreemail.hu

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #11 Dátum: 2005 Április 15, 19:57:26 »
Durva az is. És az arabok csodálkoznak hogy mindenki utálja őket. Én a nyugat helyében mondjuk nem avatkoznék be, szépen megvárnám amíg a síták meg a szunniták kinyírják egymást... Aztán lehet marakodni az olajon... Nem bírom az arabokat. Amúgy nem vagyok rasszista.

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #12 Dátum: 2005 Április 15, 22:48:10 »
Hali

En se vok rasszista de az arabok.......................
A masik en az USA helyeben par B-52 es B-1B es porig bombaztam volna az egesszet es utanna lehetett volna sirni

:) 8)

AV-8A

• Vendég
2001 09.11.
« Válasz #13 Dátum: 2005 Április 16, 13:52:52 »
Új keresztesháború, csak világméretűvé ne váljon...:o

Nem elérhető Atoll

• Őrnagy
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #14 Dátum: 2005 Április 16, 16:10:48 »
Ez nemtartozik ide , de az Amikat is lehetne rossz jelzőkkel illetni! Hirosima,Nagasaki! Kizárólag civil város ellen atombombát dobni nemjó dolog! Ezen felül az Enola Gay pilótája megőrült!!!! Szó szerint!!!!!!!!!!!!!:o]:(

Mig-29 Fighting Fulcrum! ;)