Szerző Téma: 2001 09.11.  (Megtekintve 10557 alkalommal)

Nem elérhető Alamo

• Alezredes
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #225 Dátum: 2006 Szeptember 11, 13:36:04 »
hallottam a rádióban h a toronynál kevsebb mint 3000en haltak meg... amerika álbosszújában pedig tízezrek...

Nem elérhető Buzz Lightyear

• Alezredes
  • A végtelenbe, és tovább!
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #226 Dátum: 2006 Szeptember 11, 15:32:06 »
Nem a számokon van a hangsúly. A civileknek sem Amerikában, sem Afganisztánban, sem Irakban nem kellett volna meghalniuk.
Amikor Irakban az amerikai katonákat támadják, akkor arra azt mondom, hogy ez van, megetetik velük a saját főztüket. De a civilek elleni terrortámadást semmi sem legalizálhatja.

Nem elérhető Hornet

• Ezredes
  • A kedvenc Helyem a teto
    • Profil megtekintése
2001 09.11.
« Válasz #227 Dátum: 2006 Szeptember 12, 00:10:56 »
Itt az a problema szerintem hogy a terrorizmoust az arabok (hezbolah,sihita,no meg Oszi) eladja a vallas alatt igy aki  felrobantja magat meg mas egyebb dolgokat csinal az azt hiszi jot cselekszik.
Az amerikaiakat sajnalom mert  azert megis csak meghalnak  meg megkotik a kezuket es egy olyan bokszolo aki fel kezzel verekszik eleve vert helyzetbe van. Itt gondolok a civil ruhaba bujt katona \"terroristara\" ez nem  egyenruha egyenruha elleni harc

Nem elérhető Liverbird

• Ezredes
    • Profil megtekintése
Re: 2001 09.11.
« Válasz #228 Dátum: 2006 Október 27, 13:29:37 »
Úgy hallom nemrég Bush nehéz harcokat ígért még, mire sikerül elérni az iraki békét. Hát nem tudom, Churchillnek bejött a "vért, könnyeket, verítéket" duma, de George W. nem Winston és más a szitu...

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
  • Szerkesztő / Facebook Community Manager
    • Profil megtekintése
    • http://www.airfighters.com/photosearch.php?phgid=1509
« Válasz #229 Dátum: 2006 Október 29, 01:00:57 »
De Churchillnek "könnyebb" volt a dolga hiszen ott profi hadsereg profi hadsereggel harcolt és Churchill azt is megtehette hogy több száz bombázóval a földel tett egyenlővé városokat hiszen akkor még nem hangozatták olyan sokan hogy ilyen emberi jogok meg olyan emberi jogok. Sajnos manapság ez nem így megy hiszen ha már két civil meghal egy bombatámadásban akkor már felháborodik az egész világ. Ja és Bush nem egy ország ellen harcol hanem a terroristák ellen. A gerillák elleni harcba amerika egyszer már belebukott csak itt sajnos nagyobb a tét.
Egyébként most valamelyik mocsadék kijelentette hogy támadások lesznek szerte a világban.

Nem elérhető KerozinEmber

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
« Válasz #230 Dátum: 2006 Október 30, 21:48:01 »
De Churchillnek "könnyebb" volt a dolga hiszen ott profi hadsereg profi hadsereggel harcolt és Churchill azt is megtehette hogy több száz bombázóval a földel tett egyenlővé városokat hiszen akkor még nem hangozatták olyan sokan hogy ilyen emberi jogok meg olyan emberi jogok. Sajnos manapság ez nem így megy hiszen ha már két civil meghal egy bombatámadásban akkor már felháborodik az egész világ. Ja és Bush nem egy ország ellen harcol hanem a terroristák ellen. A gerillák elleni harcba amerika egyszer már belebukott csak itt sajnos nagyobb a tét.
Egyébként most valamelyik mocsadék kijelentette hogy támadások lesznek szerte a világban.

"Sajnos manapság ez nem így megy"
Te örülnél neki ha csak így menne h földel lehet egyenlővé tenni Hamburgot, Kölnt, Berlint, Bremerhavent, Dortmundot, Duisburgot vagy épp Londont, Mancestert, Butapestet vagy bármely más várost?

Remélem csak félreírtad

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #231 Dátum: 2006 Október 30, 22:52:38 »
Ha egyetlen egy katonai vezetőnek sem támadt még olyan gondolata hogy bárcsak a földel lehetne egyenlővé tenni egy várost, és itt most Irak felé kell kacsingatni nem európa felé, akkor a sajnos szó a hozzászólásomban elírás és elnézést kérek érte, de szerintem nem így van. Természetesen nem vágyok háborúra és tömegpusztításra csupán azt szerettem volna kifejezni, hogy a terroristák a nevüket lehet hogy nem tudják leírni viszont az emberi jogaikat nagyon ismerik és ezek miatt amerikának nagyon észen kell lennie miközben a terroristák gyakorlatilag akármit megtehetnek.

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
« Válasz #232 Dátum: 2006 Október 31, 17:24:18 »
Ha egyetlen egy katonai vezetőnek sem támadt még olyan gondolata hogy bárcsak a földel lehetne egyenlővé tenni egy várost, és itt most Irak felé kell kacsingatni nem európa felé, akkor a sajnos szó a hozzászólásomban elírás és elnézést kérek érte, de szerintem nem így van. Természetesen nem vágyok háborúra és tömegpusztításra csupán azt szerettem volna kifejezni, hogy a terroristák a nevüket lehet hogy nem tudják leírni viszont az emberi jogaikat nagyon ismerik és ezek miatt amerikának nagyon észen kell lennie miközben a terroristák gyakorlatilag akármit megtehetnek.

csak úgy megtehetnek mindent, mint amerika. nemdebár?

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #233 Dátum: 2006 Október 31, 18:24:11 »
Én úgy emlékszem egy szóval nem mondtam hogy amerika bármit megtehet, itt arról van szó hogy 2 rossz közül melyiket választja az ember.

• Főhadnagy
    • Profil megtekintése
« Válasz #234 Dátum: 2006 November 01, 20:03:44 »
Én úgy emlékszem egy szóval nem mondtam hogy amerika bármit megtehet, itt arról van szó hogy 2 rossz közül melyiket választja az ember.

a fene se tudja... amerika demokratikusabbnak álcázott, de ugyanolyan... szerintem majd 200 év múlva  tények tudatában vitázzunk arról, hogy amerika jól csinálta e avagy sem. mert h a terroristák szemetek arról semmi kétségem sincs. de amerika sem olyan aminek mutatja magát messze sem...

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #235 Dátum: 2006 November 01, 20:24:26 »
Hát tudod ha már választani kell a terroristák által képviselt "értékek" közül és az amcsik burkolt diktatúrája között én inkább az utóbbit választom. Báár ha még lesz 1-2 Bush, akkor már tényleg frankó rendőrállam lesz ott és nem csak burkoltan. Mondjuk _talán_ még nem annyira sötét az amcsi lakosság, hogy újra egy Bush félét válasszon. Ha meg igen, úgy kell nekik :D Mondjuk kár, hogy a világ másik fele számára is cumi egy olyan amerikai mint a mostani. Ahol olaj van és nem oroszoknak hívják őket azoknak főleg cumi :D

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #236 Dátum: 2006 November 01, 22:20:08 »
Akik nem szeretik Bush-t azoknak már csak ezt a ciklust kell kibírniuk hiszen többször már nem jelöltetheti magát, viszont az is megeshet hogy jön egy még rosszabb és akkor még visszasírják Bush "mérsékelt" politikáját. Amúgy is Bush-éknál Irak családi ügy csak az a kár hogy más családja szívja meg. Egyébként lehet hogy 200 év múlva már nem is lesz emberiség (ezzel mondjuk a bolygónak tennénk jót).

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #237 Dátum: 2006 November 01, 22:51:04 »
Hát akárki is követi Bush-t nem lesz egyszerű dolga. 2008-ig nem hinném, hogy elrendeződnek a meglévő és közelgő konfliktusok. nemtom, régebben felmerült, hogy az öccse indulna a Fehér Házért 2008-ban. Ő most speciel Florida kormáynzója, de neki is lejár a 2. ciklusa nemsokára. Ugyan ő azt állította nem érdekli az elnöki szék, de... Majd meglátjuk.

Nem elérhető Spawn

• Vezérőrnagy
  • **
    • Profil megtekintése
« Válasz #238 Dátum: 2006 November 02, 00:19:55 »
Egyesek biztos örülnének egy harmadik Bushnak ;D
Egyébként szerintem azért nem érdekli az elnöki szék mert a testvérke nem arat éppen osztatlan sikert a világban és lehet hogy nem mer kockáztatni. Aztán meg lehet hogy nagy elnökfamília lesz ezekből a Bush-ékból (gyerek, unoka, egyebek) mert ugye valakinek meg kell oldani az iraki problémát.

Nem elérhető Tcat

• [Mezey Béla]
  • Vezérezredes
  • Főszerkesztő
    • Profil megtekintése
« Válasz #239 Dátum: 2006 November 02, 00:35:55 »
Kicsit utánanéztem a Bush familiának. Hát a politikába eléggé beleásták magukat az elmúlt évszázad során :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Bush_family