A silencer és a suppersor nem ugyan az ne keverjük őket.Hogy valósul meg a hangtompítás ha a lövedék 800+ m/s-al hagyja el a csövet?
A silencer és a suppersor nem ugyan az ne keverjük őket.Hogy valósul meg a hangtompítás ha a lövedék 800+ m/s-al hagyja el a csövet?
Jokernek írtam, azt gondolom hogy neked felesleges otthonra. A céges pszichologusokat picit mélyebben érdekelné a lelkivilágod.antigonosz
Lövöldözök én eleget.![]()

<blockquote rel="antigonosz"><blockquote rel="joker">dudi mindenkinek nem olyanok a hozzáférési lehetőségei fegyverhez meg lőszerhez, mint neked. Persze nekem is a .338 tetszik, de az ára legalább akkorát rúg, mint amikor elsütöd a fegyvert. 5 euró / lőszer (ha nem te töltöd) irreális költség sokak számára, a .243-masból ezért a pénzért sokkal többet lőhetsz és kifejezetten jó ballisztikai tulajdonságokkal bír az a lőszer még ha nem is LM.338

Kialakítási helynek szerintem tökéletes lenne, de sportfegyverrel csak úgy nem lövöldözhetsz egy bezárt kavicsbányában. Errefele a vadászok az erdőben fákon szoktak gyakorolni, kitesznek egy céltáblát egy fára vagy még azt sem és arra lőnek.Kavicsbánya?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..