Járványok, fertőzések (humán)

Várható volt . Mint embert sajnálom de mint seggfej , öntelt , büntetett előéletű pojácát már kevésbé ! Azért az elgondolkodtató , hogy 2 oltás után a 3. előtt -tehát nem volt vírus és oltás ellenes - ez így ebben a formában megtörtént !

Ugyanis csak összegezném a hívők mantráit ! Az oltás kell mert bár megfertőződhet az oltott de megakadályozza a súlyosabb megbetegedést és szinte biztos , hogy nem halbele a páciens ! Na most itt nem ez volt a forgató könyv !

Nyugodj békében Roli jó szinkron hang voltál !
Egyrészt azt is minden ilyen alkalommal elmondja szinte minden "hívő", hogy az oltás nem 100%, tehát mindig lesz kivétel.
Másrészt, ha épp a harmadikat készült felvenni, az azt jelenti, hogy fél éve, vagy még régebben kapta a másodikat, tehát gyakorlatilag már oltatlannak minősült.
Ez a része nem különösebben elgondolkodtató.

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Frederic Sinistra, háromszoros kickbox világbajnok, covid-tagadó, belehalt a covidba

Meghalt a 40 éves oltásellenes világbajnok....​

2021.12.27. 06:37

Negyvenéves korában meghalt Frederic Sinistra kickboxvilágbajnok. Egybehangzó sajtóértesülések szerint a 40 éves sportoló halálát akut légszomj okozta.
A korábban Belgium legerősebb embereként is emlegetett Sinistrát november végén szállították kórházba koronavírus-fertőzéssel.

A De Morgen című belga újság korábban arról írt, hogy a kickboxoló vírustagadó volt, egyetlen oltást sem kapott. Állítólag a „Covid” és a „korona” szavak kiejtését is kerülte, és kórházba is csak azért ment, mert végül a menedzsere meggyőzte.
A december 4-re tervezett bunyóját november 26-án lemondták, ekkor a közösségi oldalán azt írta, hogy még erősebben fog visszatérni.
A helyi lapok szerint Sinistra aztán saját felelősségére otthonában lábadozott tovább, de állapota nem sokat javult és december 16-án meghalt – ezt felesége december 26-án közölte.

Sinistra világ- és Európa-bajnok volt, 2004-ben országos bajnok Belgiumban. Profi pályafutása során 48 meccséből 39-et megnyert.

A belga kormány vasárnaptól vezetett be új intézkedéseket, többek között a kulturális intézmények sem nyithatnak ki, ezért Brüsszelben tüntetést is szerveztek.

Háát. Én csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok. Ez most úgy jött ki nekik, hogy az összes oltást elosztották a lakossággal? Úgy kevés. Vagy úgy, hogy mindenkit figyelembe vettek, aki valaha kapott legalább egyet, hiába járt már le a védettségi időszaka... talán így lehet, bár így is picit magasnak tartom összeurópai szinten. A gond az, hogy ez a hamis védettség illúzióját sugallja, mert ez nem azt jelenti, hogy a lakosság 78%-a védett... mert mint tudjuk nem egy életre immunizál ez az oltás... ez olyan Orbános "EU jobban teljesít" óriásplakátos szlogen így, ebben a formában... ez van, politikusok... az ősi mesterség szabályai örökök és megváltoztathatatlanok, csak az újszülötteket tudják etetni...

• Tetszik
Reactions: kétkedő
Lehet, hogy a negyedik világháborút botokkal és kövekkel fogják vívni, de a harmadikat - egyre inkább úgy tűnik - hogy billentyűzetekkel:

269904804_4391292837660444_5429378597022597819_n.jpg

Agyhalál.
És habosítják, osztják, nyelik...

Várható volt . Mint embert sajnálom de mint seggfej , öntelt , büntetett előéletű pojácát már kevésbé ! Azért az elgondolkodtató , hogy 2 oltás után a 3. előtt -tehát nem volt vírus és oltás ellenes - ez így ebben a formában megtörtént !

Ugyanis csak összegezném a hívők mantráit ! Az oltás kell mert bár megfertőződhet az oltott de megakadályozza a súlyosabb megbetegedést és szinte biztos , hogy nem halbele a páciens ! Na most itt nem ez volt a forgató könyv !

Nyugodj békében Roli jó szinkron hang voltál !
Nekem azóta tünt fel a látványos Elhalalozas mióta oltás van .3000 ezer ember dolgozik a gyárban ahol én is,a koronás oltatlanok elvannak tappenzen 2 hétig otthon és oké csak úgy mint a a család nálunk tavaly.De mi lesz a már beoltottakkal ? A munkások körében ez nagy ijjesztő mostanság.

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Egyrészt azt is minden ilyen alkalommal elmondja szinte minden "hívő", hogy az oltás nem 100%, tehát mindig lesz kivétel.
Másrészt, ha épp a harmadikat készült felvenni, az azt jelenti, hogy fél éve, vagy még régebben kapta a másodikat, tehát gyakorlatilag már oltatlannak minősült.
Ez a része nem különösebben elgondolkodtató.
Ez igaz, de durva 2 olrással is ha elvitte a covid. Már ha nem más betegségre erősített rá, amik korábban legyengítették.

igaz, de durva 2 olrással is ha elvitte a covid
Meg még mennyit fog!! De aki 4 hónappal ezelőtt vette fel a másodikat már azt is oltatlannak állítsák és még oltasellenesenek hogy a számok szebbek legyenek az oltottak számára és az oltatlanok megfelemlìtesere.Hiaba vagyok oltott ha 2 hónap után már oltatlan leszek!

De Morgen című belga újság korábban arról írt, hogy a kickboxoló vírustagadó volt, egyetlen oltást sem kapott.
Írni mindent lehet ,igen ha egy gyuros keksz hal meg akkor annál jobban el lehet adni azt hogy : áááá ő hitt az egészségeben és vírus tagadó .Csak azt felejti el a sok birka hogy oltás nélkül te még a kondi terem közelébe sem mehetel nem hogy edzososkodni +meg utazgatni.

Írni mindent lehet ,igen ha egy gyuros keksz hal meg akkor annál jobban el lehet adni azt hogy : áááá ő hitt az egészségeben és vírus tagadó .Csak azt felejti el a sok birka hogy oltás nélkül te még a kondi terem közelébe sem mehetel nem hogy edzososkodni +meg utazgatni.
Szerintem azért ha egy kigyúrt ismert sportoló halálozott el covid fertőzésben,aki bevallottan vírus és oltástagadó, az hírértékű esemény mêg ha tragikus is....

Szerintem ez már büntetőjogi kategória
Nem tudom, ez valoban messze túlzás, de engem mindig zavart mindenféle cenzúra (mert még emlékszem a régi rendszerre ill. a FB auto-cenzuraja is vérlázító.)

Ez érdekes kérdés, mit lehet az ilyen, láthatóan kevéssé iskolázott, műveletlen, de feltuzelt emberekkel...? :(

Sziasztok! Mint eddigi passzív olvasó, gondolom megosztom a személyes covid tapasztalataimat. Végül "sikerült" benyelnem nekem ki a cuccot. Nekem ez volt: 2-3 nap tünetmentes lappangás utána orrfolyás, torokkaparás, fáradt szemek, rossz közérzet. Ritkán enyhe fájdalom az ízületekben. Gyorsteszt mutatta ki. Láz nem volt, légzés normál, ízérzékelés rendben (eddig). Első negatív gyorsteszt a 8. napon. Még folytatom az izolációt a biztonság kedvéért (orvosnak jelentettem, de nem nagyon izgatta, sanszos hogy semmilyen statisztikába nem került bele). Úgy tűnik én szerencsésen megúsztam, a legrosszabb része a lélektani oldala volt (a karácsonyi időszak és tervezett pihenés kompletten ment a kukába eddig). Maga a betegség egy enyhe/közepes megfázás (de ezzel nem bagatelizáli akarom, csak nekem ezt dobta a gép). Ja ami még fontos: két Shinopharm és egy Janssen volt a védelem mesterséges vonala a sok sport, vitaminok, fokhagyma…stb mellett. Ismerettségi körömben jelenleg nagyon sok az eset, de enyhe hőemelkedésnél többről nem tudok. Jó egészséget mindenkinek, és köszi a napi tájékoztatást, hosszú idő óta ezzel nyitom a napot.

Izrael: a legalább 5 hónappal a második után beadott Pfizer emlékeztető oltás 90%-kal csökkentette a COVID-eredetű halálozást az emlékeztető oltásban nem részesültekhez képest
A New England Journal of Medicine 12. 23-i számában jelent meg egy rövid tanulmány erről. Összesen 843.208 személy adatait elemezték, akik közül 758.118 (90%) kapott emlékeztető oltást egy 54 napos időszak alatt. COVID-19 miatt az emlékeztető oltást kapók közül 65-en (0,16/100.000 fő), míg az emlékeztető oltásban nem részesültek közül 137 ember (2,98/100.000 fő) hunyt el.
A szaklapokban még jelennek meg klinikai vizsgálatok és egyéb tanulmányok, mert az átfutási idejük most ért véget, de az omikron variáns ezeket hamarosan múltidőbe fogja tenni.
Hivatkozás: Ronen Arbel, Ariel Hammerman, Ruslan Sergienko et al.: BNT162b2 Vaccine Booster and Mortality Due to Covid-19. N Engl J Med 2021; 385:2413-2420, DOI: 10.1056/NEJMoa2115624
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2115624..

• Tetszik
Reactions: bel
Nem tudom, ez valoban messze túlzás, de engem mindig zavart mindenféle cenzúra (mert még emlékszem a régi rendszerre ill. a FB auto-cenzuraja is vérlázító.)

Ez érdekes kérdés, mit lehet az ilyen, láthatóan kevéssé iskolázott, műveletlen, de feltuzelt emberekkel...? :(
Valamilyen szintű cenzúra azért kell, mert mindig vannak, akik kihasználják az egybites emberek hiszékenységét, tudatlanságát. És ha e célból még legálisan, széles körben terjeszthetik is a "tanaikat" az azért durván káros tud lenni a társadalomra, sőt, adott esetben az egész világra (volt néhány példa erre a világtörténelemben).
Igazából ebben a témában is a kritikus tényező a kormány önmérséklete, illetve az, hogy tényleg jót akarjanak a vezetők, és ne csak maguknak.