[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Na urak örömmel jelentem be, hogy az új harcászati felszerelés elkezdett végre kikerülni az alakulatokhoz.

271854480_1056034914942375_7805050972792114944_n.jpg

271816253_1043621962849821_7226037562559437287_n.jpg
271729062_995062091386847_1217516578399350859_n.jpg

Az első 2 kép ugyan az a koma, az alsó másik, másik helyszínen.
Azokat tartalmazza, amiket megismerhettünk a combatgear-en?
A "digitális" részekről lehet tudni valamit?

Tényleg azt nem is néztem. Az még akár saját is lehet vagy pedig amérikai segélyke.
Tényleg azok, amik "segélyként" jöttek, azok használtan érkeztek, vagy ti bontottátok ki a dobozból?
Csak mert elvileg ugye az ACOG-ot leváltotta(ja) az Army.
Szerintem erre talán érdemes lenne benevezni némi EDA programozással.
Ok, tudom, hogy az lenne a király, ha mindenkinek a legutolsó generációs legjobb optika kerülne fel a Brenjére, de szerintem egy ilyen beruházást simán el lehetne tolni, ha használt, felújított ACOG-okat vennénk át nyomott áron nagy mennyiségben.

Tényleg azok, amik "segélyként" jöttek, azok használtan érkeztek, vagy ti bontottátok ki a dobozból?
Csak mert elvileg ugye az ACOG-ot leváltotta(ja) az Army.
Szerintem erre talán érdemes lenne benevezni némi EDA programozással.
Ok, tudom, hogy az lenne a király, ha mindenkinek a legutolsó generációs legjobb optika kerülne fel a Brenjére, de szerintem egy ilyen beruházást simán el lehetne tolni, ha használt, felújított ACOG-okat vennénk át nyomott áron nagy mennyiségben.
Új minden.

És mennyire gondolod, jó ötletnek ezen ACOG-ok hasznátan való elhozását? Mert láttam, hogy a Trijicon fel is újítja ezeket az optikákat. Tehát egy külső kopott lencse egy szimpla cserével orvosolható. Ha esetleg kopottabb a ház, azt simán újra lehet festeni.
Esetleg magát a felújítást is lehetne itthon csinálni....
Gondoltam felvetem.
Általában a EDA progamban 6-od, 10-ed áron ajánlják ki a cuccokat.
Mennyiségnek meg lennie kell bőven, mert az Army 135.000db-ot rendelt 2010-ben.

Ha mi nem csapunk le rájuk, akkor pillanatokon belül a Ukrajnában lehet majd őket megtalál...

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Sokra nem mennek vele mert csak 5.56-os karabélyhoz és abból is egy specifikus csőhosszhoz jó amit vesznek. (van belőle többféle)
A Trijicon felújításkor kicserélheti a skálát, és ha a papírokkal együtt lehet megszerezni az amerikaiaktól, akkor még soknál a garancia is érvényes lehet.

Sokra nem mennek vele mert csak 5.56-os karabélyhoz és abból is egy specifikus csőhosszhoz jó amit vesznek. (van belőle többféle)
Szerintem félreérthető voltam. Nem remegésből írtam hanem, hogy pickpack lepasszolják őket segélyként az ukránoknak, fegyverestül. Ahogy a helyzet áll, azt is el tudom képzelni, hogy komplett zusammen a teljes mennyiséget.

• Tetszik
Reactions: Busho3301