[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

Elvileg egy dd-ban 2 üteg van nem (16db)?! Akkor akár reálisan 4 üteg? És jutna a közepesbe is?! Hmmm

Hát lehet ezredként, egy önálló alakulatba szervezni, vezérkar közvetlenként. Persze el is oszthatják. Az is megtörténhet, hogy a két dandár kap, 2-2 üteget. Ezen még korai persze agyalni. De jó hír mára, ez tény. Románok, szlovákok, se lenyelni, se kiköpni ezt nem tudják majd. Na még egy Gripen század és jól indul az év haderőfejlesztés terén. :)

Hát lehet ezredként, egy önálló alakulatba szervezni, vezérkar közvetlenként. Persze el is oszthatják. Az is megtörténhet, hogy a két dandár kap, 2-2 üteget. Ezen még korai persze agyalni. De jó hír mára, ez tény. Románok, szlovákok, se lenyelni, se kiköpni ezt nem tudják majd. Na még egy Gripen század és jól indul az év haderőfejlesztés terén. :)
Örömömben mondtam is most az asszonynak vettünk lehet HIMARS-ot! Erre ő; free shippingel kérted?! o_O :D

Azért csodálom, hogy most nincsenek olyan hozzászólások -mint korábban- hogy mivel megjött a Pzh referencia példány, meg lesz egyszer rakéta sorozatvető (meg van 10 Gidrán és 12 leo2 és a kis helikről sem elfeledkezve), hogy most aztán INDULJUNK!
Tényleg nyugodjon le mondenki, nincs itt semmi látnivaló....ja de... TÁÁÁMAAADÁÁÁS!!!!

A jobb alsó rajz volt használva:
depositphotos_292054370-stock-illustration-outline-blueprint-of-missile-vehicle.jpg
Zord blogján is feltűnt egy hasonló utalás januárban.

a jelenlegi világpolitikai helyzetbe vajon mekkora kedvezményt kapunk az usatól egy ilyen üzletre? és ugye a határidő...
mert ugye megvédjük mi magunkat :p nem kell usa katonai erősítés az országba...
fegyver jöhet... de ezek az oroszok lehet tényleg bepipulnak... nem ártana egy kis kedvezmény meg egy kis gyorsított eljárás :p

• Tetszik
Reactions: kaktusz and Venom85
a jelenlegi világpolitikai helyzetbe vajon mekkora kedvezményt kapunk az usatól egy ilyen üzletre? és ugye a határidő...
mert ugye megvédjük mi magunkat :p nem kell usa katonai erősítés az országba...
fegyver jöhet... de ezek az oroszok lehet tényleg bepipulnak... nem ártana egy kis kedvezmény meg egy kis gyorsított eljárás :p
Szerintem nem adnak kedvezményt! Hogy ha megkötik a szerződést mennyi idő mire leszállítják? Gondolom itt is 3-4 év a minimum!

A koreai szerintem jobb.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A Himars csak 6 rakétát tud a "cumó" meg 12dbot.
6x6 vs. 8x8
A "cumó" 2 különböző rakétakonténert tud kezelni akár...
Engem meggyőztél. Tudnak róla?