) a kb első 6 részt, mert ami utána jön, az maga a paradicsom
. 
.
.
. 
köszönöm
.
Nézzétek meg! (Egynek elmegy.)Nem tud esetleg többet valaki erről a filmről? sorozatról? Vagy mi is ez. Magyar felirattal esetleg? Elég jó viszont így is mint a 4 rész!
youtube.com/watch?v=gepvIyHU7kk
youtube.com/watch?v=sxXt9BrKJ6s
youtube.com/watch?v=IjSPiaPUGyg
youtube.com/watch?v=te2J6WHKFe4
.
. A 9 Rota szerintem is jó film, de a végfele kicsit túloznak az akcióval meg a cgivel is, 1-2 megnézést megér. 
@Unio
Ajánlásodon felbuzdulva előbb megnéztem a Strike Back első két részét. Izgatottan várom a holnapot, hogy megtudjam, brit ölte-e meg a három másikat, vagy a kis shemagos hazudott![]()
. Lesznek azért benne bőven fordulatok.
. Szerintem az egy örökzöld és azért ott van ugye a Vietnamos múltja is Magnumnak
. Tom Selleckhez köthető még a Zsaruvér is, de azt se követem már régóta.
.
. Én nem is tudtam, hogy a Bradleyvel is ennyi gond volt. A tengerészgyalogság EFVjével van egy szinten pénzherdálásban és fejlesztési időben
.És még valami:
Megnéztem a Hullagyártó harckocsit amit bartinieffektus ajánlott és csak ajánlani tudom. Jól bemutatja, hogy miként működnek a dolgok a pentagon fejlesztési osztályán és, hogy mennyi pénzt elherdálnak egy használhatatlan ócskavasra.
Amúgy azért a vége fele már annyira nem viccelődik a film. Valószínűleg azért is vették viccesre mert ez a valóságban is egy tragikomikus dolog lehetett. Én nem is tudtam, hogy a Bradleyvel is ennyi gond volt. A tengerészgyalogság EFVjével van egy szinten pénzherdálásban és fejlesztési időben
.
.
: http://port.hu/a_sors_csapdajaban_pursuit/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=63905&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..