Ez az intézményesített lopás új neve?Csütörtökön a németországi szövetségi nyomozóhatóság megállapította, hogy a jacht „a szankciós jog hatálya alá tartozik, és jogszerűen lefoglalható Hamburgban”.
Ez az intézményesített lopás új neve?Csütörtökön a németországi szövetségi nyomozóhatóság megállapította, hogy a jacht „a szankciós jog hatálya alá tartozik, és jogszerűen lefoglalható Hamburgban”.
nálunk is állnak.mind e közben a cég szerelő sorai állnak..... ó szépséges jövő....
Barilla Bécsben sincs a covid előtti választékban... .Mondjuk az, hogy nincs barilla tészta az oroszoknál még ok, de szerintem itt csak át kell ütemezni, mit honnan importálnak. Kávéban meg rizsben kötve hiszem, hogy erős lenne az EU.
Mintha a MAN is állna....nálunk is állnak.
Ok. Most qnézze néhány napig a német tv-t.![]()
Szerencsés Károly: Orosz világ
Néhány napig az orosz tévé adásait néztem. Benyomásaimat foglalom most össze, amelyek a megdöbbenéstől a félelemig, az elbizonytalanodástól a kiábrándulásig nagyon sokfélékwww.magyarhirlap.hu
Nem akart jó benyomást kelteni Oo ról de nekem mégis az jött le hogy a hátország stabil ls tudatos.Mi van a német tévében?Ok. Most qnézze néhány napig a német tv-t.
Aztán hasonlítsa össze a kettőt. Komolyan.
Nagyon helyes....!Nem csak a Moszkvát bukták be tegnap, a világ legnagyobb szuperjachtja, a Dilbar is horogra akadt. A 600 millió dollár értékű hajó közel annyiba került mint a Moszkva.
A 15 917 tonnás Dilbar a világ legnagyobb motoros jachtja, 96 fős legénységgel, 12 lakosztályában 24 utas fér el. 156 méter hosszú, 25 méter hosszú, fedett úszómedencével, szaunával, masszázsszobával, mozival és két helikopter-leszállóval rendelkezik. A gyártócég szerint ez az egyik legkomplexebb jacht, amit valaha építettek, mind a méretek, mind a technológia tekintetében.
Csütörtökön a németországi szövetségi nyomozóhatóság megállapította, hogy a jacht „a szankciós jog hatálya alá tartozik, és jogszerűen lefoglalható Hamburgban”.
![]()
Lefoglalták a világ legnagyobb luxusjachtját, miután kinyomozták, hogy Aliser Uszmanov családjának tulajdona
A 600 millió dollár értékű, 156 méter hosszú Dilbart a hamburgi kikötőben foglalta le a német rendőrség.444.hu
![]()
Nem lehet röviden elmondani. Mindenhonnan hősi ukránok folynak, Oo és Putyin vesztésre áll a háborúban és hála a szankcióknak. Ukrajna miatt áldozatot kell vállalnia No-nak.És fegyvert adni Z-nek. És ez 24/24 megy.Nem akart jó benyomást kelteni Oo ról de nekem mégis az jött le hogy a hátország stabil ls tudatos.Mi van a német tévében?
Nahát, létezik másik narratíva is!![]()
Szerencsés Károly: Orosz világ
Néhány napig az orosz tévé adásait néztem. Benyomásaimat foglalom most össze, amelyek a megdöbbenéstől a félelemig, az elbizonytalanodástól a kiábrándulásig nagyon sokfélékwww.magyarhirlap.hu
Azert a rizst biztosan nem Europaban gyartottak. Garnelarak meg narancslekvar... hogy is lehet elni nelkule?Minden éremnek két oldala van.
![]()
Kiürülőben az orosz élelmiszerboltok, Moszkva már Indiánál kilincsel segítségért
Mivel az áruházak kifogytak az élelmiszerekből, a szankciókkal sújtott Oroszország sürgős ellátást kért az indiai kiskereskedőktől és agrárexportőröktől, mivel az EU már második hónapja leállította a szállítmányokat. Hiány van száraztésztától kezdve rizsik mindenből.www.napi.hu
Teat azt termesztettek a Szu alatt valahol alul, vagy a Kaukazusban. Na meg persze Karpataljan. Hogy ebbol maradt - e a jelenlegi teruleten valami, passz.Barilla Bécsben sincs a covid előtti választékban... .
Agymosas. Nekem eleg az amit a nachrichtenben latok havi par orat az ARD, NDR, MDR stb adokon. De a nemetek nonstop ezeket nezik. Fajdalmas, es meg itt azt mondjak hogy az M1, meg az RTL klub torzit, hat ezeknel a Goebbels ujra lett toltve. Teljes agymosas.Nem akart jó benyomást kelteni Oo ról de nekem mégis az jött le hogy a hátország stabil ls tudatos.Mi van a német tévében?
Nem csak a Moszkvát bukták be tegnap, a világ legnagyobb szuperjachtja, a Dilbar is horogra akadt. A 600 millió dollár értékű hajó közel annyiba került mint a Moszkva.
A 15 917 tonnás Dilbar a világ legnagyobb motoros jachtja, 96 fős legénységgel, 12 lakosztályában 24 utas fér el. 156 méter hosszú, 25 méter hosszú, fedett úszómedencével, szaunával, masszázsszobával, mozival és két helikopter-leszállóval rendelkezik. A gyártócég szerint ez az egyik legkomplexebb jacht, amit valaha építettek, mind a méretek, mind a technológia tekintetében.
Csütörtökön a németországi szövetségi nyomozóhatóság megállapította, hogy a jacht „a szankciós jog hatálya alá tartozik, és jogszerűen lefoglalható Hamburgban”.
![]()
Lefoglalták a világ legnagyobb luxusjachtját, miután kinyomozták, hogy Aliser Uszmanov családjának tulajdona
A 600 millió dollár értékű, 156 méter hosszú Dilbart a hamburgi kikötőben foglalta le a német rendőrség.444.hu
![]()

Az első karantén alatt nálunk sem volt hetekig tészta a boltban. A húst is keresni kellett. Bementél a boltba, és a húspult teljesen üres volt. Élesztőt meg egy hónapig nem kaptam.Ez az orosz feldolgozóipar gyengesége. Nem gyártanak elég élelmiszeripari készterméket (tészta, stb.) miközben a világ fő gabonaexportőrei közé tartoznak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..