K
Ezek a Topolok állandó résztvevői a nagy parádénak, immáron vagy jó tíz éve.
Mondjuk az nagyot ütne, ha indítanának egyet a Vörös térrőlEzek a Topolok állandó résztvevői a nagy parádénak, immáron vagy jó tíz éve.
Nem értem a tweet felvetését.

Ezk magánszemélyek cuccai.Mi lesz, ha a világ másik fele elkezdi lefoglalni és eladni az amerikai/EU vagyont???
Mint a milliárdos filantrópok, izé, oligarchák jachtjai.Ezk magánszemélyek cuccai.
"Az olajembargó tényleg fájna nekikSzerintem egy elég korrekt elemzés, nagyrészt kiszűrve a politikai és propaganda felhangokat: https://l.facebook.com/l.php?u=https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220429/orosz-allamcsodrol-beszelnek-pedig-putyin-valosaggal-furdik-az-olajmilliardokban-541907?fbclid=IwAR1ArV7Cfr_MiUn0pRaL1RoUyNntDSa6qQmeuY1sj1mWZdSai9WSupSG4fo&h=AT3C0e0UhWTnDspSVkIRs7bF0wavjadhKi6pLTi5y2--x6ZWemlf4Al2exMArbPU8ye-6sR8gaD1WdTrbRrKz73sKcHvl9i325viZIX3qSwMi-crDaInAjNEsCUopckqec4T&__tn__=,mH-R&c[0]=AT17ZW_XDy5HXUr6vhqZ3VPKTTqwR0kxpsd00uL92uv3idCVj8psomrAtjwDtVYdVmKU_9D_bq9m2cWai6i8hU9dhjbUPgN9FpxrgSHgL3m5nen2QsvCCkE2JIZeRZzxzFq0Ao3Fyc2rH9IoDNKIlDDuDo-cEWadTD_f-Nfuz-scCImtC34mFEwKMeJkEnRjwhVP7EGHfMfIoQ
Az Egyesült Állatok recesszióba süllyedt évtizedek óta először."Az olajembargó tényleg fájna nekik
A költségvetés helyzetéről több konkrétumot tudunk majd, ha kijönnek az áprilisi adatok is. Ebből látni fogjuk például, hogy milyen mértékben nőttek meg a hadikiadások, és milyen mértékben estek vissza az adóbevételek. Egyébként ezeknek..."
Mivel, Szaúd-Arábia orosz partner lett, valamiképp, kicsit visszaveszi a kitermelését.
Zselének nem biztos, h ugyanaz a fétise, mint Macronnak.Ahogy Zselére nézett a legutóbbi randin,tuti hogy bevállalna még vagy kettőt...![]()
![]()
Mondjuk az nagyot ütne, ha indítanának egyet a Vörös térről![]()

Mi lesz, ha a világ másik fele elkezdi lefoglalni és eladni az amerikai/EU vagyont???
És még vd Leyen volt az élesebb kés a jelöltek közül.
Ahogy Zselére nézett a legutóbbi randin,tuti hogy bevállalna még vagy kettőt...![]()
![]()
Zselének nem biztos, h ugyanaz a fétise, mint Macronnak.

RUB (orosz rubel) MNB devizaárfolyam
A Magyar Nemzet Bank hivatalos orosz rubel (RUB) devizaárfolyamai, grafikon, átváltás, táblázat, Excel letöltés.arfolyam.iridium.hu
Valami tényleg máshogy alakul a háttérben, mint a hírekben...
Már 80 dollár alá erősödött vissza.
Russian Ruble - Quote - Chart - Historical Data - News
The USD/RUB exchange rate fell to 77.5000 on December 2, 2025, down 0.29% from the previous session. Over the past month, the Russian Ruble has strengthened 3.98%, and is up by 26.19% over the last 12 months. Russian Ruble - values, historical data, forecasts and news - updated on December of 2025.tradingeconomics.com
Két éves csúcson a rubel a dollárhoz képest!A rubel közben bőven ledolgozta a háborús sokkhatást! Mondom, most kell beszállni, ősz végén meg kiszállni!
Russian Ruble - Quote - Chart - Historical Data - News
The USD/RUB exchange rate fell to 77.5000 on December 2, 2025, down 0.29% from the previous session. Over the past month, the Russian Ruble has strengthened 3.98%, and is up by 26.19% over the last 12 months. Russian Ruble - values, historical data, forecasts and news - updated on December of 2025.tradingeconomics.com
Én meg nem tudtam 3,5ért venni. Nem volt. 4.02ért meg már nem vettem.Két éves csúcson a rubel a dollárhoz képest!
Péntek van...Két éves csúcson a rubel a dollárhoz képest!

Két éves csúcson a rubel a dollárhoz képest!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..