M
De akkor esetleg próbáljon meg római úton valaki bringával tekerni, vagy kocsival 60-as tempót vagy engedj rá 40 tonnás kamionokat.
Vagy csak nem hosszabbítják meg tovább...Épp az imént mondták egy benzinkúton, hogy október 1-től nem lesz hatósági ár.
Erről volt hír valahol? Nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet.
Épp az imént mondták egy benzinkúton, hogy október 1-től nem lesz hatósági ár.
Erről volt hír valahol? Nem emlékszem, hogy olvastam volna ilyet.
Megeshet, a csiga is eleshet, de egyelőre csak a találgatás megy.Vagy csak nem hosszabbítják meg tovább...
Ejnye, hát nem veszel komolyan...Biztos forrásból tudom, hogy Orbánt Grazban kezelik épp, mert idegösszeomlása van... Egy taxis mondta, ő szállította oda!
Megeshet, a csiga is eleshet, de egyelőre csak a találgatás megy.

Ez még nem jelent semmit, sőt...teljes magabiztossággal közölte, nem úgy, mint aki találgat
Ezzel együtt nem zárom ki, hogy nem hosszabítják, én se tenném a kormány helyében, és már lement a turista idény is, szóval a lakosság is ideje, hogy leüljön a seggére
(Aztán egy jó covid kijárási tilalom segítene ezen is!)
Az, hogy egy biztosító csal, az nem műszaki érv.
Egészen csodálatos hány szabálytalanságot látni egy rövid videón...
Egészen csodálatos hány szabálytalanságot látni egy rövid videón...
Itt konkrétan mindenki gyökér volt. Az előző nem néz tükörbe, kirántja a kocsit, a Vectrás meg magasról tojik a követési távolságra.
Oh well, blood for the bloodgod, skulls for the skullthrone.
Vagy csak nem hosszabbítják meg tovább...
A Vectrás meg simán jobban járt volna satufékkel, mint a kormányba kapkodással és a fűre lemenéssel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..