[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Tetszik
Reactions: fip7 and megazez

Nagyon nem néz ki jól ez a gázszivárgás...
Egy kép és egy videó róla:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ennyit Európa szuverenitásáról.
A németről nem is beszélve. Ha nem ért a szóból, és akár gondolatban is kacérkodik a NS1-2 megnyitásával, tesznek róla "valakik", hogy a kísértés okát felszámolják.
Ez a robbantás elégé egyértelmű üzenet. Akár hogy is hozzák helyre, nem engedik működni!
Csak mi lesz így nyugat Európával, na meg velünk, ha a Török Áramlatot is baj éri (merthogy állítólag az ukrik azt is megpróbálták elintézni csak az FSZB lefülelte őket), én nem tudom.

Még fel sem állt az olasz kormány, de már EUdemokraték össze akarják ugrasztani őket.
Miért egyenesen nem az a feltételük, hogy gyökértelen pénzelitet képviselő Draghi kell legyen a kormányfő, ha már csak az ő programját valósíthatják meg. Minek választás, ha csak egy programot lehet megvalósítani? Nem lehet egy kormánynak saját programja. Meg áll az eszem ettől a haladó neomarxista politikusi bandától, hogy mire nem vetemednek!
Félelmetes hogy ez a pofátlan balliberális terror mennyire nyomul. Már nyíltan kimondják, hogy nem fogadják el a keresztény jobboldalt kormányon, nyerjen az akár milyen demokratikus szabályok szerint is.
És még ők beszélnek toleranciáról (ami nekik addig tart, amíg azonos véleményen vagy velük)!
Szóval nem lesz könnyű dolga az új olasz kormánynak.

Ennyit Európa szuverenitásáról.
A németről nem is beszélve. Ha nem ért a szóból, és akár gondolatban is kacérkodik a NS1-2 megnyitásával, tesznek róla "valakik", hogy a kísértés okát felszámolják.
Ez a robbantás elégé egyértelmű üzenet. Akár hogy is hozzák helyre, nem engedik működni!
Csak mi lesz így nyugat Európával, na meg velünk, ha a Török Áramlatot is baj éri (merthogy állítólag az ukrik azt is megpróbálták elintézni csak az FSZB lefülelte őket), én nem tudom.
Ne törődjék az ilyesmivel, az usákok már be is jelentették, hogy segítenek...

• Vicces
Reactions: megazez
Némi elemzés:

A svéd rendőrség nyomoz az ügyben:

"Winter is coming" , érdekes télnek nézünk elébe. Véletlenül minden faszán összejött , az energia ipar zöldek általi szándékos leépítése, szankciók, "a megoldás" is megvan mégha drága is, ha komplotista lennék azt mondanám hogy okosan kilett mindez találva. Sakk-matt

Norvégia + LNG. A NS1-ből vagy egy hónapja elfogyott, mert a Siemens turbináit a szankciók miatt nem lehet javítani / visszaszállítani / beszerelni. NS2 nem is volt.
Lesz akkor gázuk csak le fogják szopni magukat! Teszem hozzá manapság sajnos annyira birkák, hogy ezt is szó nélkül tűrni fogják!