Egy kevés Tor komplexum
Iszkanderek
SS-25 Topol
Írtam már ezt.Most mki kapaszkodjon meg!!!!
Itt a friss lista a Nobel-békedíj esélyeseiről - Sosem találod ki, hogy ki van az élen
Igen, azt a barmot. Nem, az nem lehet. De igen....
![]()
Itt a friss lista a Nobel-békedíj esélyeseiről - Sosem találod ki, hogy ki van az élen
Az idei Nobel-békedíj a várakozások szerint vagy az ukrán-orosz háború témájához vagy a környezetvédelemhez fog kapcsolódni, vagy akár teljes meglepetést is okozhat a norvég Nobel-bizottság, amire korábban is volt már példa - írta meg a Reuters.www.portfolio.hu
Ha már trollkodunk, legyen Putyin.
Zelenszkij kaphatja.....![]()

Oroszország azonnali elhagyására szólítja fel az amerikaiakat az USA moszkvai nagykövetsége
![]()
Mandiner
Friss hírek a Mandiner.hu oldalán. Belföld, Külföld, Sport, Kultúra. A magyarországi nyilvánosságban megjelenő legújabb és legfontosabb véleménycikkek.mandiner.hu
Most mi legyen?
Lemenjek jódtabièrt vagy be is vegyem?
Stoltenberg "példátlan bejelentés" a mai nap folyamán

Na jó, ez azért övön aluli ütés voltPéntek van....
Nem, hogy nem mentek csödbe, hanem nagyobbak lettek.![]()

Nem tudom mióta jársz ide, de én 14 óta követem a történetet, emiatt regeltem végül, és azóta ha annyi sorsfordító, Putyin meg fog bukni szituáció után mindig kaptam volna 100 dollárt, már dollár milliomos lennék, mert annyi fostalicska település után kiabáltak hoholék győzelmet 8 év alatt, hogy már mindegyiken csak röhögök.Kíváncsi vagyok Putyin életben lesz-e még Karácsonykor.
Jelenleg az ukik Liman-nál kerítik be őket.
Ennyit ér Putyin elnöki teljesítménye.15 éve tudják mi az angolszász terv, 8 éve ezt beindították, ennek ellenére sem tudtak felkészülni ellene, ráadásul belevágtak ebbe a hadjáratba, ahol fl éve folyamatosan balf*kodnak, óriásikárokat okoztak saját maguknak is, és még a föderációfennmaradását sem lehet biztosra venni.
Az is egyértelmű, hogy a hadsereg mellett a gazdaságot sem igazán tudták modernizálni, viszont szétloptak több száz milliárd dollárt.
I. Ferdinándot anno félreállították, mert nem jól kezelte a magyar helyzetet, nem tudom Putyinnál mikor fő le a kávé.
A tegnapi nagy ünnepség Putyin egyik túlélési kísérlete volt, hogy népszerűsítse magát. Nem a nép előtt kell, ez a népre appellálás volt, hogy "látjátok, hogy népszerű vagyok, kit raknátok helyettem".Kíváncsi vagyok Putyin életben lesz-e még Karácsonykor.
Jelenleg az ukik Liman-nál kerítik be őket.
Ennyit ér Putyin elnöki teljesítménye.15 éve tudják mi az angolszász terv, 8 éve ezt beindították, ennek ellenére sem tudtak felkészülni ellene, ráadásul belevágtak ebbe a hadjáratba, ahol fl éve folyamatosan balf*kodnak, óriásikárokat okoztak saját maguknak is, és még a föderációfennmaradását sem lehet biztosra venni.
Az is egyértelmű, hogy a hadsereg mellett a gazdaságot sem igazán tudták modernizálni, viszont szétloptak több száz milliárd dollárt.
I. Ferdinándot anno félreállították, mert nem jól kezelte a magyar helyzetet, nem tudom Putyinnál mikor fő le a kávé.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..