Mesterkurzus gránáttal a NATO kiképzés után. | By Ukrán-orosz konfliktus | Facebook
795 views, 12 likes, 1 loves, 3 comments, 12 shares, Facebook Watch Videos from Ukrán-orosz konfliktus: Mesterkurzus gránáttal a NATO kiképzés után.
Nemrég például Novák Katalin köztársasági elnököt szállította külföldi útjára.
Biztos van egy egyetemi szak ahol azt tanítják, hogy beszélj sokat úgy hogy ne mondj semmit.
Amikor Tamerlàn megunta, hogy a franciàk követe ezt csinàlja, megnyúzatta.Biztos van egy egyetemi szak ahol azt tanítják, hogy beszélj sokat úgy hogy ne mondj semmit.![]()
Tálas Péter Főiskola?Amikor Tamerlàn megunta, hogy a franciàk követe ezt csinàlja, megnyúzatta.![]()
A hatótávolságot sokszorosan túlbecsülik... simán bemásolták a Wikipediáról a légi indítás adatait. A D nincs integrálva, az ER van intágrálva, annak kb. 50km-re becsülik a hatótávolságát.
A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányaiB61 nukl.bombákról hír hova passzolna fórumilag?
Gombban számolva?Mibe kerül ez?
Ki a t....-m ez az Andy Ngo, hogy ilyen kiváltságos!? @Pogány alteregója?
Andy Ngo tankozott tatán
Orbán Balázsnál volt vendégeskedni és interjúztatni a gyermekvédelmi törvényről meg migránsok+déli kerités, amúgy ilyen amerikai megmondó emberKi a t....-m ez az Andy Ngo, hogy ilyen kiváltságos!? @Pogány alteregója?
Akkor mindent értek!Orbán Balázsnál volt vendégeskedni és interjúztatni a gyermekvédelmi törvényről , amúgy ilyen amerikai megmondó ember
Én meg hiába kérdeztem, hogy felmászhatok-é, de hát én csak egy magyar vagyok. Hmm.Orbán Balázsnál volt vendégeskedni és interjúztatni a gyermekvédelmi törvényről meg migránsok+déli kerités, amúgy ilyen amerikai megmondó ember
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..