Jaja.
Vagy mégis.
Elég pettyhüdt - önmagához képest is.
A földszinten dzsesszel.
Jah és külön humoros az iphone

Jaja.

muhahaha
Sry, nem tudok különösebben sajnálni egy ilyen cinikus, hipokrita embert.Higgins... régebben még értelmeseket posztoltál. Most azon nevetsz, hogy valaki kórházba kerül. Ez minden szempontból szomorú.
Vigyázni kell az ilyen sarkos értékítéletekkel, esetleg visszaszáll. Nagy szerencséd, hogy se cinikus, de hipokrita nem vagy, ahogy a fenti posztod is bizonyítja!Sry, nem tudok különösebben sajnálni egy ilyen cinikus, hipokrita embert.

Nekem meg a komplett ultrahangot mellőzi az ajánlott videókból a nyitóoldalon… pedig előfizető is vagyok.
Úgyhogy felmerült benne némi kétely a későbbi sikereket illetően. Apósa tanácsára eszkalálni fog.

Milyen durva dolgok?Nem tudom még pár percig az ukránba írni, de nagyon durva dolgok kezdtek el történni Ukrajna szerte!
Ukrán topikban pillanatokon belül lesznek képek is, amint lejárnak a tiltások.Milyen durva dolgok?

Mármint dezertálni?Apósa tanácsára eszkalálni fog.
Nem, a felettesénél panaszt tenni.Mármint dezertálni?
Tuti, hogy a fiatal barátnője veszi a cuccait!És ami a biztpol része: Az orosz külügyminiszter Apple termékeket használ, nem hazai gyártású, ellenőrzött, biztonságos termékeket.

Amúgy örül, hogy mehet meghalni?Update az orosz rokonságtól: a VDVhez behívott rokon (40 körüli) már megkezdte a felkészülést, valószínűleg jóval év vége előtt el is érik a megfelelő készültségi szintet. Legalábbis papíron.. ő kifejezetten nem piás családból származik, és megdöbbentette, hogy mennyian isznak a behívottak között - a laktanyánÚgyhogy felmerült benne némi kétely a későbbi sikereket illetően. Apósa tanácsára eszkalálni fog.
Telefonokat elvették mindenkitől (ez várható volt), a fentieket onnan tudom, hogy volt már hétvégi eltávon, illetve a család nőtagjain keresztül, szóval némi információtorzulás megeshet![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..