[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

A demek nem mondtak le róla, hogy bebörtönözzék. Vagy csak taktika.
Akár csak a Halál se mond le arról, hogy egyszer eljojjon Trumpért. :cool: Én viszont arra próbáltam utalni, hogy ezt nem tartom valoszinunek a kovetkezo elnokvállasztásokig, mivel a bírósagi perek évekig el szoknak húzodni ...

Előkerült Trump utolsó 2 tweet-je amik miatt bannolva lett, mert "terrorizmust támogatta".

ZjIqZwX.jpg

San Franciscóban ha "transz" vagy, havi fél millió Ft-ot kaphatsz az önkormányzattól:

Rakd ezt is mellé:

Rakd ezt is mellé:
Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...

Frisco meglepett...

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Nekem eszembe sem jutott volna hogy San Francisco ennyire durván sújtva van a drogoktól/bűnözéstől! Egy gyönyörű város, csodálatos természeti adottságokkal, nekem ami a tudatomban van hogy nagyon lepattant/tré hely és nagy a bűnözés, az a rozsdaövezetben Detroit, meg főleg a déli méhikói és fekete városok, mint Los Angeles és New Orleans pl...

Frisco meglepett...
Mert neked is csak ez maradt meg belőle mint nekem !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

LOL

Frisco meglepett...

Kaliforniai nagyvárosok a kellemes éghajlat és a relatív jó szociális ellátás miatt nagy csöves keltetők.

Kaliforniai nagyvárosok a kellemes éghajlat és a relatív jó szociális ellátás miatt nagy csöves keltetők.
Igen, Kaliforniában nem fagynak meg télen a csövesek, ez a legnagyobb vonzerő. Sajnos ott a csöves/drogos probléma iszonytató.

Amúgy az elektori rendzserről: azért van, mert anélkül a két parti sávon múlna minden. Kb mintha itthon Bp és Debrecennel választást lehetne nyerni. Minden fejlesztési pénz oda menne.

• Tetszik
Reactions: cirqle and Ramzana

Frisco meglepett...
Az összes nagy városban találsz ilyen lepratelepet. Van ahol szinte az egész van ahol csak a szines részek.