[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
8 hónapos !

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: DTheo and ravenlord

Milyen jó, hogy ezt a “halálos fegyvert” (moddolt Tu-141) először rajtunk meg a horvátokon tesztelték.
Milyen jó, hogy a zindex ezt meg se említi a cikkben.
Az ukrik támadták az oroszok engelsi bázisát, ami egyrészről azért érdekes, hogy a fenébe repült el odáig a drón, az oroszoknak úgy tűnik vannak hiányosságaik a légvédelem terén, másrészt ami a legfontosabb az oroszok nukleáris csapásmérő bombázói állomásoznak ott és nukláris fegyvereket is tárolnak a bázison.

Az ukrik támadták az oroszok engelsi bázisát, ami egyrészről azért érdekes, hogy a fenébe repült el odáig a drón, az oroszoknak úgy tűnik vannak hiányosságaik a légvédelem terén, másrészt ami a legfontosabb az oroszok nukleáris csapásmérő bombázói állomásoznak ott és nukláris fegyvereket is tárolnak a bázison.
Igen. És? Én arról írtam, hogy egy ugyanilyen repült el felettünk márciusban, ukránok által fellőve, majd csapódott be Zágrábban.

Nem találtam jobb helyet neki, illetve ketyeg még a két órám az ukrán topichoz: Rokot és Sztruna interjú (Sztruna AZ a piroshátizsákos katona Mariupolból!):

Putyin egyperces az ukrán infrastruktúráról (illetve annak hirtelen dezintegrálódásáról). Mintha kicsit be lenne csiccsentve, de biztos csak a pezsgőtől :)
0:11-nél egy félmosolyt azért fel véltem fedezni ("Nagy a felháborodás az infrastruktúrát célzó támadásokat illetően... Igen, ezt tesszük")

Hugyos Joe a kedvencei, a gyanús nemű drogos négerek egyik Oroszországban elfogott példányát kicserélte Viktor Bout-ra.

Ilyen üzlete az idén csak a Gazpromnak volt arrafele.

Hugyos Joe a kedvencei, a gyanús nemű drogos négerek egyik Oroszországban elfogott példányát kicserélte Viktor Bout-ra.

Ilyen üzlete az idén csak a Gazpromnak volt arrafele.
Boout is úton van, vagy az oroszokat megint átverik?

Putyin egyperces az ukrán infrastruktúráról (illetve annak hirtelen dezintegrálódásáról). Mintha kicsit be lenne csiccsentve, de biztos csak a pezsgőtől :)
0:11-nél egy félmosolyt azért fel véltem fedezni ("Nagy a felháborodás az infrastruktúrát célzó támadásokat illetően... Igen, ezt tesszük")
Nem iszik, azt mondjak antialkoholista, absztinens magyarul vagy mi. Lehet atvertek az alkoholmentes pezsgovel?