Én nem hiszem. vagy ez is hagyományos bombákat dobál? Akkor nemsokára látjuk a földön is.8 hónapos !
sonar21.com
Szerintem továbbra is el tudja adni, amit eddig is. Miért ne tudná?Baromság.
Oroszország eddig is atomhatalom volt egy nagy kirakathadsereggel.
Ezek után is az fog maradni.
Annyi különbséggel, hogy nem lesz az a PR ami ezek után el tudná adni az orosz fegyvereket külföldre.

Milyen jó, hogy ezt a “halálos fegyvert” (moddolt Tu-141) először rajtunk meg a horvátokon tesztelték.Humorba:
![]()
Ukrajnának új halálos fegyvere van
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalójaindex.hu
Ez lenne az új csodafegyver?![]()
Az ukrik támadták az oroszok engelsi bázisát, ami egyrészről azért érdekes, hogy a fenébe repült el odáig a drón, az oroszoknak úgy tűnik vannak hiányosságaik a légvédelem terén, másrészt ami a legfontosabb az oroszok nukleáris csapásmérő bombázói állomásoznak ott és nukláris fegyvereket is tárolnak a bázison.Milyen jó, hogy ezt a “halálos fegyvert” (moddolt Tu-141) először rajtunk meg a horvátokon tesztelték.
Milyen jó, hogy a zindex ezt meg se említi a cikkben.
Igen. És? Én arról írtam, hogy egy ugyanilyen repült el felettünk márciusban, ukránok által fellőve, majd csapódott be Zágrábban.Az ukrik támadták az oroszok engelsi bázisát, ami egyrészről azért érdekes, hogy a fenébe repült el odáig a drón, az oroszoknak úgy tűnik vannak hiányosságaik a légvédelem terén, másrészt ami a legfontosabb az oroszok nukleáris csapásmérő bombázói állomásoznak ott és nukláris fegyvereket is tárolnak a bázison.
Biztos rajtunk tesztelték.Igen. És? Én arról írtam, hogy egy ugyanilyen repült el felettünk márciusban, ukránok által fellőve, majd csapódott be Zágrábban.
Boout is úton van, vagy az oroszokat megint átverik?Hugyos Joe a kedvencei, a gyanús nemű drogos négerek egyik Oroszországban elfogott példányát kicserélte Viktor Bout-ra.
![]()
Jucătoarea americană de baschet Brittney Griner a fost eliberată din detenție din Rusia. Americanii l-au eliberat la schimb pe traficantul de arme rus Viktor Bout. - Biziday
Moments ago I spoke to Brittney Griner. She is safe. She is on a plane. She is on her way home. pic.twitter.com/FmHgfzrcDT — President Biden (@POTUS)www.biziday.ro
Ilyen üzlete az idén csak a Gazpromnak volt arrafele.
Azt írják Abu Dhabiban cseréltek, talán a reptéren, uh már Moszkvában van eddig.Boout is úton van, vagy az oroszokat megint átverik?
Nem iszik, azt mondjak antialkoholista, absztinens magyarul vagy mi. Lehet atvertek az alkoholmentes pezsgovel?Putyin egyperces az ukrán infrastruktúráról (illetve annak hirtelen dezintegrálódásáról). Mintha kicsit be lenne csiccsentve, de biztos csak a pezsgőtől
0:11-nél egy félmosolyt azért fel véltem fedezni ("Nagy a felháborodás az infrastruktúrát célzó támadásokat illetően... Igen, ezt tesszük")
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..