Magyar folyami erők / MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred

CB 90 hajók kurva jók és ha olcsón ide adják teljesen megújulna a folyami flottillánk. A Saab bal meg a gripenek farvizén felturbóztatnánk őket. 4- 6 db nagyon elférne itthon.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jó hajók.
Kérdés odaadják-e a szívózás után/miatt...

Hadihajózás és folyamőrség akkor és most...

63dcc6d979650223287864.jpg

Na milyen hajóink lesznek? :cool:

6400551828ea2298404714.jpg

64005514d1bf0057051458.jpg
Az orosz-ukrán meccsen nagyon keményen felértékelődtek a folyami hajók!! Mert hát lehet hogy sokat bír és használták csapatszálítasra is az oroszok, de 1200-as zsigulival azért mégsem lehet a Dnyeszteren átkelni. Nekünk egyszerűen kellenének! Valaki 2-3 éve betett ide egy nagyon praktikus svéd hajót, asszem ezt:

Tőlem megszavazhatjuk a NATO-ba őket ezekért meg a griffekért cserébe, ha így "Clubcarddal" olcsóbb lesz.

Jó régi cucc akkor. Ez nekem egy füstbe ment tervnek tűnik
Lecsekkoltam én is! Igen sajnos csak volt (!) ilyen nevű kollégánk a helyőrségnél...De én bízom benne, hogy a Svéd NATO csatlakozás miatt újra felhevítjük ezt a dolgot (meg a griffekét is) és nem jutnak a román korvettek mellé, amelyek végül álomország tengerpartján kötöttek ki :(

Csak kiállitották ezt oda...lehet, hogy még csak akkor indult a projekt...mostanra már lett is egy modellünk belőle...ha ilyen tempóban haladunk akkor ...talán..2045-re lesz is belőle valami! :hadonaszos: