Eddig szerencsére Erdogan vezet.A török választásról lehet már tudni valamit?
Eddig szerencsére Erdogan vezet.A török választásról lehet már tudni valamit?
Ebből még bármi is lehetEddig szerencsére Erdogan vezet.
Úgy néz ki meglepetés lesz.
Trendforduló nehezen várható, mert a nagyvárosokban is 1/3-ad fölötti a feldolgozottság.
50%-nál.Úgy néz ki meglepetés lesz.
Trendforduló nehezen várható, mert a nagyvárosokban is 1/3-ad fölötti a feldolgozottság.
Az eddig szóban mi a nehéz?Ebből még bármi is lehet
Mik ezek a kamu számok? Az ellenzék külön számol?
És? Én meg nem válaszolhatom arra, hogy az eddig után meg még bármi is lehet?Az eddig szóban mi a nehéz?
Eddig tehát a leírás pillanatáig....

Passz. Nem teljesen értem, de vmiért nagyon mondják, hogy múltkor isMik ezek a kamu számok? Az ellenzék külön számol?
Árnyékkormány?Mik ezek a kamu számok? Az ellenzék külön számol?
Lehet a delegált számlálóbiztosaik menet közbeni diktálása alapján számolnak.Árnyékkormány?
Tippem,50%-nál.
Szerintem ez Mo-n is így volt; a pártoknál a delegáltjaik révén volt számtan arra hogy éppen hogy állnak, mielőtt még összegezte volna azokat a nagy rendszer.Lehet a delegált számlálóbiztosaik menet közbeni diktálása alapján számolnak.
Izgalmas lesz az tuti.Tippem,
30%-os feldolgozottságnál 13% előny volt. 50-nél 10. A matek szerint 2-3 % előny marad a végére, 50% alatt lesz Erdogan, jöhet a második forduló.
De ahová, kis településekre, körzetekre nem delegáltak, onnan nem jelentenek és az torzít.Szerintem ez Mo-n is így volt; a pártoknál a delegáltjaik révén volt számtan arra hogy éppen hogy állnak, mielőtt még összegezte volna azokat a nagy rendszer.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..