[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Unalmas hétköznapok Nottinghamben, 3 halott,furgonnal gázolgatott,pár helyen egy 31 éves férfi.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Berakjak csak a hétről egy lövöldözést, és pár gizscsaládot?
Talán előbb ezzel kéne kezdeni valamit. Persze az nehezebb, könnyebb mutogatni kifele

Az Északi Áramlat kártételét személyesen az ukrán hadsereg vezetője, Zaluzsnij tervezte – írja a nyugati média

Kurvak ezek mind.

Az Északi Áramlat kártételét személyesen az ukrán hadsereg vezetője, Zaluzsnij tervezte – írja a nyugati média

Kurvak ezek mind.
Éppen az a baj, hogy a MSM nem irja, hanem tovâbbra is naponta heroizálja Kievet.

Vagyis Zsalunak kampec, most rá lehet kenni mindent. Szerintem 911-es is ő tervelte ki
Több helyen azt olvasni, hogy az orosz csapás következtében eléggé zöldség lett szóval simán lehet, hogy vele vitetik el az egészet. Mondjuk én inkább akkor már Budanovra kentem volna a balhét, amennyire pszicho állat az neki még illene is hozzá. Plusz ugyanúgy lapít mint szar a fűben.

Ezt csak úgy:

daaccae188abefea976d9f1993fca128.jpg

Több helyen azt olvasni, hogy az orosz csapás következtében eléggé zöldség lett szóval simán lehet, hogy vele vitetik el az egészet. Mondjuk én inkább akkor már Budanovra kentem volna a balhét, amennyire pszicho állat az neki még illene is hozzá. Plusz ugyanúgy lapít mint szar a fűben.
Talán már ez a Budanov gyerek is Banderával pókerezik.