Óóó...Saab BT46:
Szia,
csak a margóra...
(én csak azt nem értem hogy amikor 2023-at írunk és youtuberek csinálnak olyan drone kamerás videókat hogy ihaj..hogy a fenébe tartunk 720p, remegő,széteső minőségnél...jójó..legalább ez van és meg kell becsülni de kérem....annyira szuper baszott titkos ott minden hogy nem tudnak elővakarni egy kamerást meg egy editort hogy egy jó, technika fókuszú videót rakjanak össze? ) A mostani zrínyi médiás(?) videók is ~ 90% random katona pofi és ~10% lynx....
2014-ben voltam utoljára gépesített lövész, nem tudom, hogy mostanában miket csinálnak. De igen az ilyen gyakorlatokon a sajtónap az egy bemutató, amit előre begyakorolnak.Kriss, dudi, ilyenkor a kiképzésbe beépítitek azt is amit az Ukrán háborúban látunk?
Például mi történik ha a jármű oszlop első tagja aknára fut?
Mi történik dróntámadás esetén? Mi van ha az oszlopon rajtaüt az ellenfél? Próbáltatok már lelőni toronygéppuskával céldrónt? Esetleg a hadihajók gépágyújával?
Mert itt mindig egy szép koreográfiát látok (én, a nem hozzáértő), ami előre meg van komponálva. Ez csak a médiának szól és a nem sajtó napokon van esetleg más, harctérre jobban tervezett gyakorlat? Van már valami módosítás az eljárásokban az ukrán háború hatására?
Egy focipályányi területen eltolták szép szabályosan egy kupacba a fődet. Egy jó nagy céltáblát csináltak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..