Nem."Vészkorszak", "legsötétebb idők"? Vagy ilyenkor ez nem játszik?
Nem meggyilkolják őket, hanem megkérik, hogy fáradjanak haza a csudálatos Oo-ba ha már orosz állampolgárok.
Nem."Vészkorszak", "legsötétebb idők"? Vagy ilyenkor ez nem játszik?
Ez borzalmas volt amúgyKik lettek?![]()

Ez borzalmas volt amúgy
Olyan, mint minap az én Niger-Nigériám.![]()

Persze, nyilván túloztam, csak ha nem oroszokról lenne szó, akkor már nagyon komoly elítélő nyilatkozatokat hallottunk volna több nyugati médiumtól és politikustól.Nem.
Nem meggyilkolják őket, hanem megkérik, hogy fáradjanak haza a csudálatos Oo-ba ha már orosz állampolgárok.
Bezzeg ha pl a németek csinálnak ezt a migránsokkalNem.

C'est la vie / C'est la guerre. Lehet választani.Persze, nyilván túloztam, csak ha nem oroszokról lenne szó, akkor már nagyon komoly elítélő nyilatkozatokat hallottunk volna több nyugati médiumtól és politikustól.
:
:Na, ezek most már tényleg túltettek Észak-Kóreán:
2021:Na, ezek most már tényleg túltettek Észak-Kóreán:
U.S. citizens are not permitted to enter Poland overland from Belarus.
Jó kérdés, ez nekem is szöget ütött a fejembe.Ennek mi az oka?
Semmi,ugyanaz a műsor,amit előadtak Kijevben is.Jó kérdés, ez nekem is szöget ütött a fejembe.
Biztos vmi biztonsági oka lehet, de hogy mi...
Na jó, de miért nem használhatják a belarusz-lengyel átkelőket?Semmi,ugyanaz a műsor,amit előadtak Kijevben is.
Lóf@szt. Fogd már fel,ez egy állandóan ismétlődő jenki hisztériakeltés. Amúgy a lengyelek verik a nyálukat nem a belaruszok.Na jó, de miért nem használhatják a belarusz-lengyel átkelőket?
Valami belarusz provokáció US állampolgárokat felhasználva vagy mi?
Fogd már föl, hogy nem a figyelmeztetést nem értem, hanem azt, hogy miért nem használhatjákLóf@szt. Fogd már fel,ez egy állandóan ismétlődő jenki hisztériakeltés. Amúgy a lengyelek verik a nyálukat nem a belaruszok.
Sima hiszti,semmi más.Fogd már föl, hogy nem a figyelmeztetést nem értem, hanem azt, hogy miért nem használhatják
pont a belr-lengyel határátkelőket.
Holnapután augusztus 23-ka.nem a figyelmeztetést nem értem, hanem azt, hogy miért nem használhatják pont a belr-lengyel határátkelőket.
Hát, akkor remélem, hogy inkább @Flamand -nak lesz igaza és csak hiszti.Holnapután augusztus 23-ka.
1939-ben ezen a napon szuletet a Ribbentrop-Molotov paktum, amely titkos része biztosította Szovjetekne a Lo keleti részét.
1953-ban ezen a napon a lengyle kormány lemondot a reparációkról amiért cserébe meg volt szabva a keleti határjuk az Odra-Nisza vonalon.
Minap Putyónak volt egy nyilvános gondolatmenete a lengyel határokról.
Ha valamit tervez e kérdésben, akkor nagy valószinuséggel ezt a dátumot választaná, raadásul pont 1,5 év telik el Ukajna leronahása óta.
Putyó roviddel a háború elkezdése után igéretet tett Lukának, hogy bisztositja számára a Balti tengerhez való hozzáférést.
Białystok régiója, amely plusz mínisz szomszédos Konigsbergel (alias Kaliningraddal) a Ribbentrop-Molotov paktum alapján BSZK része volt 1939 és 1941 kozott.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..